48
  • RecoPhile
    #48
    paranormal activity*
  • RecoPhile
    #47
    Eddig, angyalok és démonok, Pananormal Aktivityt, és 23. -án Avatar 3d-t fogom megnézni. ;D Zombieland-ot még nem döntöttem el..
  • Barakukk
    #46
    Azt nem mondtam, hogy máshol nem látok jó filmeket. A hetedik pecsétet DvD-n láttam, a Radírfejet filmklubban, de azt hittem a mozifilmekről beszélünk. A felsorolt hulladékok közül melyeket láttad? A Pokolba taszítva és Az utolsó ház balrával lehet vitatkozni, a Transformers szerintem sem jó film, de az Engedj be! és a Rövidlátók miért rossz?
  • immovable
    #45
    Látom szövegétrelmezés nem erősséged.
  • winnie
    #44
    "Az fel sem merül benned, hogy tán neked nincs ízlésed? "

    ez nem tudom, hogy jön ide, de én pontosan tudom, hogy nincs ízlésem, de szerintem félreolvastad, amit írtam vagy csak lassabb vagy az átlagnál.

    ő panaszkodik, hogy szar filmeket néz. annak, hogy nem jó filmeket néz, nem az az oka, hogy nekem milyen az ízlése. mert nem én nézem azokat a filmet. érted? ő nézi. ergó az ő ízlése rossz, ő választ rossz filmeket, ő nézi a rossz filmeket.
  • NorbyI
    #43
    Az fel sem tűnt senkinek sem, hogy az Alvin és a Mókusok 2 részét "filmnek" merte nevezni a kedves cikkíró? Az első rész is szánalom volt és hatalmas kínokat álltam ki amíg végigszenvedtem a "film" első fél óráját. Aztán rájöttem, hogy nem muszáj néznem. :) És olyan villámgyorsan töröltem öröm volt nézni. A filmes törvényszerűségeket alapul véve a második résszel tuti ölni lehet.

    A sziget pedig nagyon jó film volt máig az egyik kedvencem. A soundtrackje szintén etalon.
  • immovable
    #42
    Az fel sem merül benned, hogy tán neked nincs ízlésed? S neked kéne alakítani az ítélőképességed?
  • winnie
    #41
    ezért nem kéne nézned hulladékokat. próbáld alakítani az ítélőképességedet, válassz jó filmeket, idővel kialakul az ízlésed.
  • willcox
    #40
    Neked ezek szerint az a jó film, amit moziban megnéztél. A felsorolt hulladékokat én nem nevezném jónak.
  • Barakukk
    #39
    Osztom winnie véleményét, én is nagyon sok jó filmet látok moziban, az már más kérdés, hogy például a Rövidlátók c. japán filmen hárman, illetve négyen voltunk (kétszer láttam), a Transformers-en pedig 288-an. Engedj be c. svéd filmnél ugyanez, alig voltak két előadáson, amin részt vettem összesen 7-en. De a plázafilmek között is akadtak gyöngyszemek: Pokolba taszítva, Az utolsó ház balra. De még lehetne szemezgetni az idei jó filmek közül.
  • willcox
    #38
    Nem inkább arról van szó, hogy te igénytelenebb vagy?
  • immovable
    #37
    Vagy nem mindenevő mint te.
  • winnie
    #36
    "De mit meg nem tesz az ember a gyerekeiért."

    annyi pénzből vehetsz dvdlejátszót és dvd-t is:) vagy társasjátékot
  • Molnibalage
    #35
    Pedig tényleg gyenge film. A soundtracken levő My Name is Lincoln számon kívűl semmi maradandót nem hagyott bennem.
  • Gerygrey
    #34
    A Duna Plaza mostanában elég sűrűn van kiürítve. Nyáron volt, hogy egy hónapban 5-ből 4 alkalommal nem tudtam ott sört venni bombariadó miatt :) Mostanában már csak havonta van 1-2 bombariadó :)))

    Nekem tényleg a 3D az, ami még rá tud venni a mozira. Olyan nagyon ritkán van hogy ne bírjak ki fél évet, míg megjelenik a film bluray-en. Akkor elmegyek moziba, de többnyire inkább megvárom, aztán megnézem otthon, kényelmesen, HD-ben. Viszont 3D tévém az nincs és egy jó darabig nem is lesz, és szerintem ad annyi pluszt hogy érdemes legyen érte kifizetni 2000 Ft-ot. A rossz film valóban nem lesz jobb a 3D-től, de a jó film 3D-ben mégjobb :)
  • hypno
    #33
    Biztos, hogy a mozizás sokkal népszerűbb mint valaha.

    Az elmúlt 20 évben nem voltam moziban. Azután tavaly voltam 2X, idén pedig 4X.
    (Igaz egyszer azért, mert bombariadó miatt kiürítették a Duna Plazát.) Micsoda növekedés!!

    Pedig rohadt mód sajnálom azt az 5-6 rugót, amit pattogatott kukoricával, meg ásványvízzel együtt elköltök egy mozira. Hiába na, én a max. 5 Ft-os jegyáron szocializálódtam és képtelen vagyok kibújni a bőrömből. De mit meg nem tesz az ember a gyerekeiért.
  • willcox
    #32
    Egyelőre nem sok 3D-s film van. Eddig sem 3D-ben néztem a filmeket, a jó filmeket 3D nélkül is élveztem. Csupán a 3D-től nem lesz jobb egy film.
  • winnie
    #31
    "Elvétve akad csak jó film."

    akkor nagyon rosszul választasz filmet, hiszen akkor sem túlzok, ha azt mondom, hogy heti egy nagyon jó film van, és 2-3 teljesen korrekt. minden a választáson múlik. attól, hogy valaki megnéz egy évben 10-30-70-120 filmet és azt mondja, hogy mind sz*r volt, csakis arra utal, hogy rosszul választ filmeket, rossz kritikákat olvas, rosszul következtet a marketingből. javaslat: a jó filmeket kell kiválasztani:)
  • kvp
    #30
    Most mar csak az a kerdes, hogy mit fogunk otthon csinalni ha jonnek a tenyleg 3d-s filmek? Egy valodi 3d-s kijelzo nagyon draga, a rekeszszemuveg fejfajast okoz, rendes hd 3d-s szemuveg kijelzot nehez kapni es a 2 projektoros megoldas sem olcso, bar jelenleg ez tunik az egyik legelfogadhatobbnak. A moziknak jelenleg az az egyik legnagyobb elonyuk, hogy ott van ket projektoros polarizalt szemuveget hasznalo 3d-s vetito, mit otthon egyelore nincs. Viszont a moziban nem nagyon lehet visszatekerni vagy megallitani, ha feliratos filmnel a szoveget es a filmet is rendesen meg szeretnek nezni.
  • willcox
    #29
    Engem sosem érdekelt az, hogy egy film mennyi bevételt termelt. Ez maximum a producereket érdekli, meg winnie-t :)
    Az usákiaiak nagyüzemben gyártják a gagyit, legyen az mozifilm, vagy sorozat. Elvétve akad csak jó film. Én azok közé tartozom, akik messzire elkerülik a mozit. Többre becsülöm az olyan filmnézést, hogy ha van egy rész, ami érdekes volt, azt azonnal vissza tudjam nézni. Ezt moziban nem lehet megcsinálni.
  • kriszwells
    #28
    Fűthető buszmegálló, itt még megálló sincs:) Jó ha a buszon meleg van. Egyébként mielőtt félreértés esne ezt nem azért mondom hogy erre fogjam a warezolást, ezt a jegyár és kiesett időre értem, hogy megéri-e moziba menni.
  • winnie
    #27
    a hideg csak jó kapaszkodó, de én mindig a távolságra és a kieső 45-85 percre fogom. annyi szabadidőm sajnos nincs. más másra fogja. én legalább nem ideologizálok olyan butaságokkal, hogy "felpróbálom a cipőt":)
  • CaptainRumi
    #26
    Jó de nyáron mire fogjátok (fogja) a warezelést, hogy túl meleg van a buszon?
  • winnie
    #25
    "Szigetet is ugyanazok írták aki a TF2-t? Ez kiábrándító..."

    és ugyanazok, akik a star treket (zorro 2-t, MI3-at), vagy akik készítették a fringe című sorozatot. a TF2-re ilyet kértek tőlük, ilyet adtak. a film aratott...:)
  • Kerub
    #24
    Azért mert felpróbálod a cipőt mielött megveszed, nem leszel rabló.
    De a jógvédőket az zavarja hogy lehetőséged van nem fizetni a cipőért ha az nyomja a lábad.

    Szar ügy.
  • Etinger
    #23
    Szigetet is ugyanazok írták aki a TF2-t? Ez kiábrándító... A Sziget jól összerakott film, nem értem, a TF2 mellette nagyon halovány.
  • alienslive
    #22
    Nem nyert. Nem egy személy.
  • Ulquiorra
    #21
    Az Imax neke3m is lesz vagy ha beleszámítjuk még a buszozást az állomásra is. Remélem Avatar miatt megéri, kétszer annyi a vonat mint a jegyár (mondjuk EZ az igazi szívás)
  • Yv@n
    #20
    Én azt a lehetőséget sem vetném el látatlanban, hogy ahol ő lakik ott nem fűtött a buszmegálló, megjegyezem nálunk sem, úgyhogy kemény mínuszok alkalmával buszozzon a tököm, meg akinek nincs jobb dolga...
  • stationx
    #19
    Annyira le lehet venni, hogy szekeres (winnie) a cikkíró.
  • kriszwells
    #18
    #16 Egyetértek, nekem 1 óra :) 1 oda 1 vissza plusz mozi, ezzel elmegy egy fél nap jobb esetben a menetrend miatt. Plusz jegy oda-vissza, mozijegy ha semmit nem eszek iszok kb. 3000 kapásból. 3D mozi meg 2 óra, IMAX-ról ne is beszéljünk, az vagy 4 jobb esetben Cityvel... :)
    D9 és Sziget nekem is tetszett nagyon, Szeretem a Sziget zenéit, My name is Lincoln valami isteni.
  • Atisz #17
    Nem azért, de a Sziget toronymagasan a legjobb Michael Bay film (csak a csöpögős végért kár), szinte hihetetlen, hogy ugyanaz az ember készítette, aki a Transformers című szörnyűsége(ke)t.
  • alienslive
    #16
    Azért akadt pár film idén, ami tetszett: Hangover, D9, Taken, UP!, Inglourious Basterds (itthon a Gran Torino is erre az évre csúszott)

    OFF:
    Winnie: szerencsés vagy, hogy csak 15 perc...
  • CaptainRumi
    #15
    cabrio busszal jársz vagy mifene?
  • winnie
    #14
    "ogyha olcsóbb lenne a mozi többen mennének, próbálja meg bárki az ellenkezőjét bizonyítani :D "

    ezen nincs mit bizonyítani:) naná, hogy többen mennének. a nagy kár, hogy a bevételük nem nőne. ez OFF, de mondjuk a moziba járási kedvemen az javítana, ha a szomszédban lenne a mozi és nem 15 perc buszozásra ilyen időben. nem a jegyáron múlik...
  • morden
    #13
    Válasz az üzenetekre: még mindig tartom az eredeti elképzelésem, hogyha olcsóbb lenne a mozi többen mennének, próbálja meg bárki az ellenkezőjét bizonyítani :D
  • winnie
    #12
    nekem biztos nincs, túl sok a klasszikus, de korrekt, élvezetes film volt, az meg sosem érdekelt, hogy "ú, nyúlás-hegyek". de az egy dolog, élvezetes filmek szoktak bukni, viszont a sziget ekkora buktáját nem is tudom, mivel lehetne magyarázni. az ember azt hitte volna, hogy csak a látvány és bay, meg a koncepció lazán eladja a filmet minőségtől függetlenül. és amerika mégsem kajálta meg. abszolút érthetetlen a dolog, az ilyen filmek sikeresek szoktak lenni valamilyen szinte. na de 35M amerikában? más film 1-2 nap alatt hoz annyit.
  • HeavyDee
    #11
    Meglepő számomra. Nekem a felsoroltakból a Sziget, Distinct9, Watchmen, a kedvenceim ebben a sorrendben.
  • chase
    #10
    Nekem is. Meg amúgy is, ha mondjuk fel kellene sorolnom 50 kedvencet egészen biztosan benne van A Sziget.
  • mate555
    #9
    "amikor rekordbevételről lehet olvasni, az egyszerűbb gondolkodású felhasználó azonnal törvényesítve érzi esetleges warezolását.."

    Engem nem érdekelnek a bevételek meg a törvényre is szarok.