1481
-
#257 Amennyire én tudom a fénykard nem plazma. Bár régen játszottam már Kotor játékkal :D -
MaRee #256 Viszont a plazma nem lehet jéghideg, így a fénykard sem lesz. -
#255 remélem lesz pc-re demo, bár nem valószínű -
#254 de ez egy játék.
repülni se tud a valóságban senki, meg áramot kilövelni magából. -
Geri98 #253 nekem már tökre elegem van abból hogy minden egyes rohadt videóba teljesen ugyanazt mondják el folyamatosan, meg már előre látom hogy a kaminós pályát minél előbb le akarom majd játzsani mert már annyit láttam hogy már kész vagyok tőle...
DarkSector:eleve azér nem lehet jéghideg jedikard mert amihez egy fénykard hozzáér már rögtön elolvad vagy lángra kap attól függ milyen anyagból van -
#252 nem de a robotnál is meggkérdőjelezhető. :)
mármint eddig mindenhol minden ellenség vagy nem ellenség még a seggéből is lézert szart most meg nitrogén móka.
szerintem lesz majd itt nyalánkság, mert mondták hogy új fícsörök lesznek, lehet nem nitrogén, de egy jéghideg jedikard állat lenne. :) -
#251 szerintem nem illett volna egy jedihez :D -
#250 jah rosszul néztem.
kurvaélet, már beleéltem magamat. :) -
#249 jah megnéztem ujra elnéztem az fagyasztott valóban de csak egy script, amikor megöli a robotot, akkor lefagyasztja azzal a szerkezettel, amivel nekedtámad. bazz pedig mien állat lett volna használni. :) -
#248 ja azt láttam énis, de ott a robot fagyasztotta le saját magát ha jól emlékszem -
#247 jah látom sorry összetévesztettem, azzal a cinematikkal, amit most adtak ki.
nah lesz benne fagyasztás hidd el. néztem vidit, ahol egy kiba nagy robotot lefagyasztott a srác, és egy lökéssel darabokra robbantotta. -
#246 amit én linkeltem is tele van ingame jelenetekkel
hol látsz ilyet, hogy mi fogunk fagyasztani? max minket fognak -
#245 Ez a videó jobb mert legalább ingém. Kurvanagy lesz, még Zub-Zero módjára fagyaszthatunk is...:)
Beszarás lesz a játék.
-
#244 http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/104?ep=104 -
MaRee #243 DualCore Intel Core 2 Duo E8200, 2666 MHz (8 x 333)
3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB)
Ezen a konfigon maximum beállítások mellett 1280 x 1024ben, felpeccselve tökéletesen ment az első rész, egy gramm szaggatás nem volt :) Remélem a másodikkal sem lesz gond. -
#242 az első rész tökéletesen ment az aláírásomban lévő konfigon -
#241 elég igényes grafika lesz, 60 fps-re akarják optimalizálni állítólag, és ez kökemény procit igényel.
x360-nál 3 mag van
ps3-nál 7+1 vagyis nem feltétlen nagy igény ez, csak eddig a átékok egyhelyben toporogtak a gépigényt illetően végre most kiaknázzák a nagyobb gépeket is, amibe sokan évvekkel ezelőtt pénzt öltek, abban a hiszemben hogy majd tudják hasznosítani.
most meg sírtok? :) -
#240 4mag, 2GB ram, 9800GT 512MB 1680-ban szaggatás nélkül ment az 1.
A kettőnél is erre számítok, mert bár újabb a motor fejlesztett elemekkel, ezt már pc-re is tervezték kiadni, míg az első részt portolták. -
#239 Pedig elképzelhető hogy komolyan kell mert ez az engine eléggé igényli a 4 magot mint a gta 4nél. -
#238 4 Magos proci, 4 Giga ram, 1 gigás videókártya.
Csak mert az első rész 2 magon, 2 gigán és 512-es VGA-val gyakran beakadt nálam. Persze nem pecseltem föl. :)
Ellenben a 4 magos gépemen zökkenés mentesen futott. Szóval szerintem lehet számítani a programozók analfabétaságára itt is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ne tessenek komolyan venni :D -
MaRee #237 Hát gondolom egy olyan gépen amin az első vidáman elfutott, a másodikkal sem lesz sok gond :) -
#236 Gépigények mik lesznek, vki nem tudja? -
#235 7.5. :) -
#234 7 euró az első rész -
#233 Combat trailer -
Geri98 #232 XD -
#231 Örülök hogy a lelki békéd és optimizmusod töretlen maradt -
gyusa #230 Ez megnyugtató :D -
#229 Ha lehet hinni a reklámoknak* akkor igen.
*nem lehet. -
#228 eddig úgy néz ki igen -
#227 -
gyusa #226 Egyébként PC-re is akkor jön ki mint konzolra ?? -
#225 Őőő, az előtt? :) -
#224 most a mafia2-nél -
#223 PC-re nem lesz, hisz mikor volt utoljára multiplatform játéknak PC-s demója? -
#222 szerintem biztos nem
nem fognak átportolni pc-re egy demot szerintem
bár ne legyen igazam
ték -
Knabb #221 Lesz demo, talán pc-re is... Bár nemsanszos, de talán :D -
Knabb #220 Látom nem vágesz, hogy én mire célzok, de teljesen mindegy is,végülis csak egyedül az én csőrömet bassza és aztis csak kicsit. Majd játszok vele 1 órácskát és mintha nem is lenne. Átsiklok rajta, az egyben is sikerült. -
#219 jó csak akartam tudni, ennek a fogalomnak a pontos meghatározását, hogy ez mit takar...:)
mert vannak jobb-rosszabb játékok, pc-n is meg konzolon is, csak vannak a DMC-k, amik hiába egyszerüek, van amikor az ember ahhoz kell hogy nekiálljon, és a sok felgyülemlett energiát, csak úgy leverje...:)
szerintem ez így jó, többféle játékmenetet alkotnak a készitők, akár egy francise keretein bellül is...
Tom Clansy's játékok pl...van lopakodós-stratéga-fps-repülös....és minden platformra. XD -
Knabb #218 Hanyagoljuk ok? Nekem konzolos és kész :D