Ausztrália továbbra sem engedélyez egyes játékokat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi hi te ennyire optimista vagy mit szivsz mer én is kérek XD
Hát tény, a szélessávú netelérés és a csomagküldõ szolgálatok óta az ilyen betiltások fabatkát sem érnek.

Más kérdés, hogy vajon tényleg a kiadók elleni burkolt támadás a célja az egésznek. Nem hinném, ez inkább vmi szerencsés véletlen. Miért gyengitené az Aussy kormány a kiadókat és ezálal adóbevételtõl esik el (hiszen ha engedné az árusítást, náluk fizetnék az ausztrál polgárok az áfát)

N1ggA
ez a 98-99% inkáb 99,9999% és annak a maradék 0,0001%-nak is csak a 0,00000001%-a öl.

Spread De Love!

😄 😄 😄

Julius Caesar
Az "1-2%-a a gamereknek öl" statisztikát nemtom honnan veszik. tehát egy átlag városisuliba járnak mondjuk 600-an, abból 300-310 lány, van 300 fiú, abból 200 minimum játszik rendszeresen. Tehát egy átlag suliban évente 2-4 mészárlás van.

Ejha!

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

dronkZero
Annyira nem értitek, hogy az már fáj.

Boltban beszerezhetõ a játék legálisan? Nem. Online? Igen. Baszott bonyolult a matek: a betiltással azt érik el, hogy csökkentik a _kiadók_ forgalmát, és az embereket online vásárlás felé terelik. Nem a fejlesztõknek, nem a játékosoknak tesznek keresztbe egy ilyen lépéssel, hanem kizárólag a kiadónak.

Az meg minden játékos számára csak hasznos lenne, ha elfelejtõdne már ez a "játékot a játékboltból" rendszer, meg hogy a kiadók az _adathordozók_ gyártásából és kereskedelmébõl építenek birodalmat.

Mivel nem lehet olyan törvényt hozni, hogy "basszák meg a kiadók a kurva annyukat", így más megoldást találtak. Ennyi.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

......szameg ezek soha nem fogják felfogni hogy nem azért kezdenek el iskolában lövöldözni mer látták a tv ben (mivel lenne jobb ha tescoban vagy ovodában csinálnák?)hanem mert k.....tul átvertnek megkárositottnak és magányosnak érzik magukat hála a modern társadalomban uralkodó értékrendnek......ami ugyebár szent és sérthetetlen
tudom, nem sikerült elég frappánsra, de azért remélem a lényeg átjött

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

sok politikus hülye...ezt eddig is tudtam, és ez a cikk sem ingatta meg a hitem😄
"Ebben a kérdésben egy nagyon kislétszámú, de fanatikus játékosokból álló közösség próbálja keresztülvinni az akaratát. Úgy vélem, ez káros a társadalomra. A közérdek a kicsi, de anyagilag érdekelt fél ellen szól."
ebbõl az idézetbõl minden kiolvasható
1.kis létszám = a szavazásokon minimális súlyuk van, ergó õket lehet csesztetni
2.keresztülvinni akartát: Ausztrália lenni demokratikus???
vagy miféle szörnyûségre akarják rávenni a fanatikus és gaz játékosok szegény Ausztrália erkölcsileg makulátlan és ártatlan lakóit? ja..csak nem ez az az ország, ahol a legtöbb élõ ember egy rab leszármazotta? hogyisvanez?
3.úgy véli, h ez káros: sztem ez a majom a legkárosabb mindenkire..úgy vélem, ergó így van ( Atkinson alapján)
4. anyagilag érdekel fél. mivan??? ha sztem a játékosoknak azaz ANYAGI érdeke, hogy VÁSÁROLHASSON???

ergó megállapíthatjuk, h ez Michael Atkinson a legostobább politikusok közé sorolandó, minden ausztrál állampolgár érdekében azt remélem, h minél hamarabb eltûnik a közéletbõl, mielõtt még nagyon leégetné magát és országát is

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Egy újabb retardált politikus, remek...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az, hogy létezik nem jelenti, hogy ne lenne tiltva.

zola2000
Na ez az, meg amerika is betiltotta a japán rapelay árusítását, pedig filmekbõl sokkal durvábbak is simán léteznek, nem értem mi értelme van az ilyen tiltogatásoknak, inkább azt kéne megoldani, hogy a 18+os filmeket és játékokat tényleg csak 18éven felüliek vehessenek meg mondjuk csak pult alól lehessen kiadni, aki eladja gyereknek annak a boltosnak tényleg milliós büntetést kell kiszabni, és akkor nem kellene semmit sem tiltani.

A

Hikaru
Az õrültséghez 1000 évvel ezelõtt sem kellett, meg most sem kell játék... Én sem azért játszom, mert õrült vagyok. Egyébként meg ezek a játékok emberek fejében születtek meg elsõként, akkor most õk õrültek és közveszélyesek, akik ezeket kitalálták?

Ja és a filmekbõl szokták venni az ötleteket, nem a játékokból. De ha nem néznének filmet sem, akkor is elkövetnék.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Semmiféle 1-2% nincsen. Ráadásul ez az 1-2% akkor is elköveti a gaztettet (de ismétlem, kevesebb, mint 1-2%), ha nem játszik.

Elsõsorban a politikusnak kéne felnõnie.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

NEXUS6
Remélem Ausztráliában betiltják az intert is, meg a tévérádiómozit, meg autók sincsenek, mert azzal meg embereket lehet elütni. Késeket sem lehet kapni a vasedényben, és különben is minek éljen az ember, ha már úgy is meg kell halni!

A hülyeség gyakorlatilag kreatív retardáltság, amit ez az úriember kifejlesztett magában, gratula!
<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Me0w
Na, ennek fussal neki meg egyszer, mert semmi ertelme nem volt. A zubbony meg nem zsugbony.

Together we'll fly someday...

óó, ha elmondanám miket szoktam álmondni Mr.Michael-nek, akkor már rég valami kényszer zsugbonyba dobot volna<#eplus2><#wow1><#idiota>

Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!

dronkZero
Michael Atkinson jó arc. Még sok ilyen ember kéne, lehetõleg minden országba egy, és egy pillanat alatt omlana össze a régi, elavult kiadói-értékesítési rendszer.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN