19
-
Merces #19 hi hi te ennyire optimista vagy mit szivsz mer én is kérek XD -
lammaer #18 Hát tény, a szélessávú netelérés és a csomagküldő szolgálatok óta az ilyen betiltások fabatkát sem érnek.
Más kérdés, hogy vajon tényleg a kiadók elleni burkolt támadás a célja az egésznek. Nem hinném, ez inkább vmi szerencsés véletlen. Miért gyengitené az Aussy kormány a kiadókat és ezálal adóbevételtől esik el (hiszen ha engedné az árusítást, náluk fizetnék az ausztrál polgárok az áfát) -
ez a 98-99% inkáb 99,9999% és annak a maradék 0,0001%-nak is csak a 0,00000001%-a öl. -
Justil #16 :D :D :D -
Az "1-2%-a a gamereknek öl" statisztikát nemtom honnan veszik. tehát egy átlag városisuliba járnak mondjuk 600-an, abból 300-310 lány, van 300 fiú, abból 200 minimum játszik rendszeresen. Tehát egy átlag suliban évente 2-4 mészárlás van.
Ejha! -
Annyira nem értitek, hogy az már fáj.
Boltban beszerezhető a játék legálisan? Nem. Online? Igen. Baszott bonyolult a matek: a betiltással azt érik el, hogy csökkentik a _kiadók_ forgalmát, és az embereket online vásárlás felé terelik. Nem a fejlesztőknek, nem a játékosoknak tesznek keresztbe egy ilyen lépéssel, hanem kizárólag a kiadónak.
Az meg minden játékos számára csak hasznos lenne, ha elfelejtődne már ez a "játékot a játékboltból" rendszer, meg hogy a kiadók az _adathordozók_ gyártásából és kereskedelméből építenek birodalmat.
Mivel nem lehet olyan törvényt hozni, hogy "basszák meg a kiadók a kurva annyukat", így más megoldást találtak. Ennyi. -
Merces #13 ......szameg ezek soha nem fogják felfogni hogy nem azért kezdenek el iskolában lövöldözni mer látták a tv ben (mivel lenne jobb ha tescoban vagy ovodában csinálnák?)hanem mert k.....tul átvertnek megkárositottnak és magányosnak érzik magukat hála a modern társadalomban uralkodó értékrendnek......ami ugyebár szent és sérthetetlen -
emile zola #12 tudom, nem sikerült elég frappánsra, de azért remélem a lényeg átjött -
emile zola #11 sok politikus hülye...ezt eddig is tudtam, és ez a cikk sem ingatta meg a hitem:D
"Ebben a kérdésben egy nagyon kislétszámú, de fanatikus játékosokból álló közösség próbálja keresztülvinni az akaratát. Úgy vélem, ez káros a társadalomra. A közérdek a kicsi, de anyagilag érdekelt fél ellen szól."
ebből az idézetből minden kiolvasható
1.kis létszám = a szavazásokon minimális súlyuk van, ergó őket lehet csesztetni
2.keresztülvinni akartát: Ausztrália lenni demokratikus???
vagy miféle szörnyűségre akarják rávenni a fanatikus és gaz játékosok szegény Ausztrália erkölcsileg makulátlan és ártatlan lakóit? ja..csak nem ez az az ország, ahol a legtöbb élő ember egy rab leszármazotta? hogyisvanez?
3.úgy véli, h ez káros: sztem ez a majom a legkárosabb mindenkire..úgy vélem, ergó így van ( Atkinson alapján)
4. anyagilag érdekel fél. mivan??? ha sztem a játékosoknak azaz ANYAGI érdeke, hogy VÁSÁROLHASSON???
ergó megállapíthatjuk, h ez Michael Atkinson a legostobább politikusok közé sorolandó, minden ausztrál állampolgár érdekében azt remélem, h minél hamarabb eltűnik a közéletből, mielőtt még nagyon leégetné magát és országát is
-
Pares #10 Egy újabb retardált politikus, remek... -
fade2black #9 Az, hogy létezik nem jelenti, hogy ne lenne tiltva. -
Na ez az, meg amerika is betiltotta a japán rapelay árusítását, pedig filmekből sokkal durvábbak is simán léteznek, nem értem mi értelme van az ilyen tiltogatásoknak, inkább azt kéne megoldani, hogy a 18+os filmeket és játékokat tényleg csak 18éven felüliek vehessenek meg mondjuk csak pult alól lehessen kiadni, aki eladja gyereknek annak a boltosnak tényleg milliós büntetést kell kiszabni, és akkor nem kellene semmit sem tiltani. -
Az őrültséghez 1000 évvel ezelőtt sem kellett, meg most sem kell játék... Én sem azért játszom, mert őrült vagyok. Egyébként meg ezek a játékok emberek fejében születtek meg elsőként, akkor most ők őrültek és közveszélyesek, akik ezeket kitalálták? -
tomcsa4 #6 Ja és a filmekből szokták venni az ötleteket, nem a játékokból. De ha nem néznének filmet sem, akkor is elkövetnék. -
tomcsa4 #5 Semmiféle 1-2% nincsen. Ráadásul ez az 1-2% akkor is elköveti a gaztettet (de ismétlem, kevesebb, mint 1-2%), ha nem játszik.
Elsősorban a politikusnak kéne felnőnie. -
Remélem Ausztráliában betiltják az intert is, meg a tévérádiómozit, meg autók sincsenek, mert azzal meg embereket lehet elütni. Késeket sem lehet kapni a vasedényben, és különben is minek éljen az ember, ha már úgy is meg kell halni!
A hülyeség gyakorlatilag kreatív retardáltság, amit ez az úriember kifejlesztett magában, gratula!
-
Na, ennek fussal neki meg egyszer, mert semmi ertelme nem volt. A zubbony meg nem zsugbony. -
RecoPhile #2 óó, ha elmondanám miket szoktam álmondni Mr.Michael-nek, akkor már rég valami kényszer zsugbonyba dobot volna 

-
Michael Atkinson jó arc. Még sok ilyen ember kéne, lehetőleg minden országba egy, és egy pillanat alatt omlana össze a régi, elavult kiadói-értékesítési rendszer.