1602
Batman: Arkham City
-
#81 Még mindig semmi kézzel fogható. -
#80 Trailer Figth/Multi Co-op video... -
Csillagf3nyke #79 Batman: Arkham City előzetes -
#78 Kihallgatások, újdonságok a játékban -
#77 2011 ősz? Hát erre érdemes várni.... -
ricsa008 #76 a végén amikor felnéz nem tudná valaki megcsinálni egyfajta háttér ként? -
#75 -
ricsa008 #74 na ez azért már sokkal jobb !!
grt -
#73 Hugo Strange REVEAL trailer
Klikk ide -
#72 teaserhez képest ez remek volt. -
#71 mifaszt vártok? ez egy előzetes előzetese! -
#70 -
#69 HD-ban is nagy szar a teaser. -
#68 HD -
#67 Itt van ez a TEASER fos videó -
#66 Hát a képeket elnézve, nem sokban fog különbözni az Arkham Asylum-tól. -
#65 -
#64 Mindenki mást tart jónak. Élvezetnek azért nem mondom mert mi abban a jó hogy ott fogja a port?
Én kb egyszer használom (feltelepítéskor) azt megy a szekrény mélyébe!
-
ricsa008 #63 jajj csak a steamet ne abba mi élvezet van nem tudom . Én minden esetre jobban szeretem a polcra gyűjteni a dobozokat -
#62 Lassan nézheted a steamet, múltkor 10 euróért árulták.... lehet legközelebb bejön az 5 eurós akció is :) -
#61 Remélem lesz majd valami über akcióba valahol 2ezerért akkor megveszem én is! -
#60 Elég szép, ha tényleg így fognak kinézni a játékok az ütős lenne, mert Epic-et ismerve elég jól tudnak optimalizálni. :) -
#59 "Túl korai még herceget ölni" :)
-
ricsa008 #58 mocsok kérdés de nem akar valaki olcsón megválni az 1. résztől? :D -
#57 Teaser pff az kell a ráknak
Adjanak akkor ki ingamet 4 másodperceset annak több értelme van! -
#56 Holnap jön valami Teaser :P
kiwi vok -
#55 remélem megvan rá a normális indokuk, hogy miért hagyták el ezt az újítást. Én bízom a fejlesztőkben, hogy ez nem válik a játék hátrányára, de az is lehet, hogy pénzlehúzós dlc formában kívánnak majd új kiegészítőket a játékosok arcába nyomni... -
#54 "Sefton Hill, a Rocksteady alapítója kiállt az újságírók elé és bejelentette, hogy a sokak által várt elem nem került bele az Arkham Citybe. "Nincsenek vezethető járművek a játékban. Igazából Denevéremberre koncentráltunk, számunkra ő az abszolút jármű." Pedig az már biztos, hogy Arkham City legalább ötször nagyobb lesz, mint az elődjében bejárható terület, de ezek szerint a távolságokat majd gyalog kell megtennünk."
-
#53 -
#52 Jó lesz ez játékmenetben, mint ahogyan az ashylum is, főleg ha látványban az unreal engine3 2010-es verzsönjét használják -
Novotsik #51 még 1 év :( -
#50 Március? Baromira Várom már nem vagyok oda az ilyen típusú játékokért, de ez baromira bejött. A sztori, a látvány, a hangulat. Adjon valaki egy Bétát...most :D -
#49 "A Play.com és a Shopto.com 2011. március 25-ét, míg az Amazon UK március 26-át adta meg, mint a megjelenés napját. A Warner Bros és a Rocksteady eddig nem reagált a dologra." -
#48 Új képek
Jó a banner :D -
#47 Ha gondoljátok, itt egy banner a topiknak
-
#46 Mozgásban is megnézném már a játékot. -
#45 Rengeteg info by Gamestar! -
strebacom #44 Folyt köv...
-
strebacom #43 Látom....belekerült még egy-két szereplö.....Faxa lesz..
-
Reg5 #42 Az a baj, hogy semmi újat nem mond.