1602
Batman: Arkham City
-
#121 Én utálok nővel lenni játékokban.Nem tudom magam így beleélni.Azt sem szeretem ha egy nő kick ass valamiben.
Mellesleg nekem eléggé darabosnak tűnnek a mozgások. -
#120 Sokkal jobb lesz majd vele zuzni mint Batszivel! -
#119 Hát ez bitang jó játék lesz!
Macskanő HD Gameplay Trailer
-
#118 40 órás lesz a játék (25 fő küldetés + 15 mellék) -
#117 Itt az első képregény, gondoltam belinkelem, mert sokak számára elérhetetlen még. Ugyanakkor arra buzdítanék mindenkit, ha tetszik, vegyétek meg fizikai példányban is!
katt
cbr. formátum, tehát olyan programmal tudjátok megnyitni, ami ismeri ezt a fájltípust pl. a comicrack nevezetű program.
-
#116 Batman: Arkham City - Még több részlet (Dax Ginn interjú)! -
#115 RPG-stílus a Batman: Arkham City-ben? -
#114 Batman Arkham City képregény akit esetleg érdekel. Összeköti az első részt a második történetével :-)
Katt ide -
#113 Mr. Freeze, Pinguin, Solomon Grundy - Die neuen Bösewichte? -
#112 Várós -
#111 megérkezett az első ingame trailer
hang nincs, hamarosan javítják -
#110 -
#109 Ezzel de ki tudnak készíteni concept art ki a tökömet érdeklik ezek a rajzok -
DemonHunterW #108 Batman: Arkham City - Ezt látni kell! -
#107 Batman: Arkham City - Hosszú menet lesz -
DemonHunterW #106 Hivatalos megjelenési dátumot kapott a Batman: Arkham City! -
#105 Interjú a batmobilról!
-
#104 Fellőtték a közösségi site-ot! -
DemonHunterW #103 Az első gameplay jelenetek? -
#102 jah, és Batman pocakos volt a sorozatban -
-
Gabe18 #100 Belegondolva ennek a baromnak azt a 70-es évek körül készült Batman sorozatot kéne mutogatni, abba van az ütések nyomán "páng" meg "bong" és hasonló feliratok a képernyőn... -
Gabe18 #99 Puzsér szakértő úr. Ez elmebeteg amúgy? Szerinte nem lehet komolyan venni. Meg lakkruhás bohócok.
És akkor csodálkozunk hogy itthon a videójátékok és kapcsolódó dolgok még mindíg alig tudnak teret nyerni mert kiröhögik aki ezzel foglalkozik. Külföldön meg dollármilliárdos üzlet.
És ebből megél Puzsér úr, mint szakértő... Hihetetlen. -
#98 És tényleg...akkor nem szóltam. :) -
#97 #86 -
#96 Te jó ég...
Sry, de ezt nem hagyhattam ki! -
PunkZoli #95 már le is van tilva... de ha a coopos az akkor az nem jelent semmit -
#94 Batman és Joker összefog?
beágyazás kérésre letiltva :) -
#93 4 új kép -
Evoluti0N #92 Hm úgy tűnik, h már annyira fejlett a számítógépes grafika, h nem vették észre, h nem élőszereplős a videó :D -
Evoluti0N #91 Ez egy rossz vicc. Nem vagyok képregényfan, de mi az, h a Batman egy komolytalan karikatúra? Az egyik legkomorabb képregénysorozatról van szó. Geogre Clooney szereplésével készült, szinte már paródia szintű Batman film, pedig egyenesen a Batman képregény meggyalázása volt. -
#90 Tulajdonképpen nincs mit ezen csodálkozni... a magyar média hozza a színvonalat... -
#89 Ez most lement így valóban? LOL beszélnek a filmről ,de nem tűnt fel nekik hogy ez nem a film amit levetítettek?
Meg az a filmszakértő én kérek elnézést helyette is! -
#88 Úristen. ezek hülyék.
legalább április elseje lenne, akkor legalább tudnának mivel védekezni. -
#87 fucking retards -
#86 EPIC FAIL
http://tv2.hu/mokka/video/batman-visszater -
#85 Nem lesz benne multiplayer! -
DemonHunterW #84 Batman: Arkham City - Képregény készül hozzá! -
#83 Pár új kép tőlem:
-
#82 állítólag fake a BatJoker trailer...