1602
Batman: Arkham City
-
#161 Na ez legalább már nem lesz könnyű ellenfél mint az előzőben voltak! -
#160 -
#159 Én pl nem.Idén a Dead Island és a BF 3 van terítéken!Ez 2 is meghaladja a büdzsémet sajnos:( -
ratgab #158 Igaz! Heath Ledger (nevét lehet rosszul írom) utolsó és egyben a legzseniálisabb alakítása Jokerként (komolyan jobb volt szerintem mint, annak idején Jack Nicholson, pedig ő sem egy kispályás színész!
És ha már film az X-menek is jók és úgy néz ki a X-men Wolverine filmmel párhuzamosan a játékot is igencsak eltalálták! Remélhetőleg ez már tendenciává válik a Szuperhero moviek/játékok terén!
Hogy kicsit on is legyek! Kíváncsian várom már az Arkham City-t! Jóféle lesz! Előrendelte már közületek valaki? -
#157 Jaja...
És igazából az is nagyon érdekes, hogy az új batman film is mennyire jó lett. Jó szuperhősös film ÉS játék??? -
ratgab #156 Biztos emlékeztek, hogy sokáig nem tudtak egy értelmes szuperhősös játékot csinálni! A Rocksteady azonban nagyon elkapta a fonalat a Batmannel!
Nem sok olyan játék van (Talán még a legutóbbi Wolverine játék volt ilyen, illetve a spidermanek is egész jól sikerültek), amivel nemcsak a képi világot (képregények alapján), de magát a hangulatát is sikerül egy karakternek, illetve világnak megragadni.
A Rocksteady az Arkham Asylummal ezt megtette és úgy néz ki az Arkham City-vel még magasabbra rakják a lécet.
Bonedragon: Nekem nem csak az első tetszik... Szerintem az összes skin fantasztikus... Amin megakadt a szemem az a rajzfilmes változat...Ötletes! -
#155 ez csak Ausztráliában lesz kapható, nemde? -
#154 EBGames $88 -
#153 Steelbook Edition -
#152 kb. 5x akkor a város, mint az elmegógy volt -
#151 A képen az első batman skin valami iszonyat jól néz ki. :) -
#150 Van arról valami info hogy mekkora lesz a bejárható terület? -
#149 Birom, amikor még ki sem jött, de már dlcről beszélnek. Mondjuk leszarom a skineket, csak a történetet ne darabolják már fel faszom. -
#148 Később DLC formájában is lecsapnak az Arkham City skinek Dejó -
#147 Arkham City's Penguin voiced by Nolan North -
#146 5 új kép -
#145 Exclusive Penguin Reveal
Bazeg nem akarnak több rész? Belerakják még a jövő hetet is -
#144 Így is lesz vagy 18ezer! -
#143 elég költségkímélőnek tűnik ez a fekete fehérség -
#142 Első napos!
-
Ulthane #141 Two-Face Állat ez a kép! :) -
#140 Riddler trailer
-
#139 Infok Robinról! -
#138 Ha jól tudom a játék már végigjátszható (volt hónapokkal ezelőtt is), akkor vajon mit csiszolgatnak rajta még a hátralevő hónapokban? -
#137 nekem pont visszatartó erő. -
#136 már a Macskanő miatt is megér beszerválni a játékot :P -
#135 12 perc Gameplay (HD) -
PunkZoli #134 live
hányok -
#133 Végleges dobozkép!
PC -
http://uk.ps3.ign.com/articles/117/1177294p1.html -
#131 Én a bunyó miatt szerettem leginkább. Brutál egy harcrendszere volt, amit sok játék irigyelhet. És ezt még tovább fogják fokozni. -
Hellsing47 #130 akkor skippeld ezt a részt, senki nem erőlteti rád -
PunkZoli #129 nekem meg az , hogy skippelném majd a bunyókat, mert már az előzőben is baromira untam -
ratgab #128 Nekem az jutott eszembe, hogy ez a játék egy batman-es Gta lesz... Legalábbis eléggé Sanboxosnak tűnik! -
#127 -
#126 igen.pont ezért nem szerettem annyira.Jók a fejtörők benne és ennyi.
-
#125 Most lesz gametrailersen élőben a gameről szó! -
#124 akkor nem szeretted a Tomb Raider-t sem, igaz? -
#123 Nos... ez a játéktól függ... ha van valami epik sztori, ami véget ér egyszer, akkor fickó, mert különben nem tudom beleélni magam én sem.
Viszont ha egy nagyon nagyon nagyon hosszú, néha unalmas játékról van szó, akkor jó segget bámulok inkább, mint a wowban :D -