20
-
#20 H?t az biztos hogy az els? résznek jobb volt a multija!
MW2 multi ?llag?n er?sen l?tszik hogy,vagy sok dlc jön ki m?g 'vagy egy?ltal?n nem fejlesztettek.
Ja igen és a el?z? részben jobbak voltak a p?ly?k is, nem besz?lve a mostani sz?r szerverekr?l -
#19 az IW automatizált lobbykeresős baromsága sokszor az idegeimre megy
a kedvencem, amikor betesz egy olyan meccs közepébe, ahol az ellenfél már 4000-1000-re ver minket, vagy amikor harmadszorra is visszarak ugyanabba a lobbyba, pedig biztos azért léptem ki belőle, mert ott akarok maradni...
az, hogy nem lehet pályát választani egy vicc, ha rajtam múlna akkor csak 4-5 pályán játszanék, mert a többit rühellem/nem érdekel
score limit is túl alacsony, mire kezdenék belejönni, már vége is a pályának
és persze még jó pár hiányossága van, amit dedikált szerver támogatással ki lehetne küszöbölni, de erre remény sincs
összegezve lehetne olyan jó (sőt jobb), mint a MW1 volt, de az IWNET rendszer elb*szta az egészet -
Skyline #18 Ezt az interaktív mozidolgot gondolom nem az Uncharted 2-re írtad mert akkor szerintem többet ne is írj a témában látszik hogy oc fanatikus vérpistiktől hallottad a dolgot de gőzöd közöd nincs milyen az a játék. Nos segítek az a játék bőven megérdemli az év játéka címet,az elmúlt 10 év egyik legjobb kalandjátéka,a tomb raidereknek ilyennek kellene lenniük,de ettől olyan messze állnak mint egy félnapos csibe a kvantumfizikától... -
Skyline #17 Állandóan megy a rinya hogy így szar úgy szar,meg a mesék hogy hüdesokan árulják.
Az első nap óta tolom,és bátran kijelentem a multi része tartalmasabb a pályák jobbak és maga az élmény nagyobb mint a Cod4 multija.
PUB-ra nagyonjó 1-2 dolog hiányzik belőle,és 1-2 dolgot kéne csak megváltoztatni.
Hiányzik: Dedikált szeró támogatás--> igaz van iw net de akkor már hiányzik a vote kick opció és az oldalválasztás játékban.
Ami pedig kivehető/változtatni kéne : akimbo-s fegyverek ereje és pontossága: vérbe butítani mindet vagy csak kispisztolyokra engedélyezni. Ennyi.
A dedikált szerver hiányzik,jólenne de nem létfontosságú nap mint nap játszunk klánostul jókat,rülönénk ha lenne dedikált de ha nincs akkor sem borulunk fel mert a játék multirésze a pár hibát leszámítva qrvajó, private módban war-ra is bőven alkalmas.
-
#16 ja csak ha jól tudom akkor az only ps3 játék lett. -
Csak77 #15 Amúgy, az Uncharted 2: Among Thieves végigjátszását meg lehet nézni youtube-on, sokkal nagyobb élmény mint a MV2... -
Csak77 #14 "biztos azért játszanak vele egy átlag este 130-150 ezren csak pc-én.
a cod4-el meg 20-30 ezren."
Már bocs, de az semmi. Egy csepp a tengerben. -
mad363 #13 sajnos félre érthető voltam nem richard agyi képiségeit minősítettem hanem a jelenlegi játékfelhozatalt,ami azért valljuk be egy rakás fos. ott ahol ez az interaktív mozi mint az évjátéka cím felmerülhet na az a vicc... meglehet nézni hogy 10éve mik közül lehetett válogatni az év játéka címeket nézve. -
richard45 #12 De aki úgy állít véleményt valakiről hogy nem is ismeri annak a fejében még komolyabb gondok vannak. -
#11 nem biztos, nem ismerheted a másik embert csak így. -
#10 biztos azért játszanak vele egy átlag este 130-150 ezren csak pc-én.
a cod4-el meg 20-30 ezren.
érdekes dolgok ezek a számok, mirc eléggé pöröghet ha több 10ezer (igazából ha paré akarok lenni, és pontosan "idézlek" akkor: több 100ezer) árulja a cod6-ot:)
semmivel se rosszabb mint a cod4, sőt jobb. de igazából mindkettő egy rakás szar versenyszinten. de pub szinten, a cod4-nél ez sokkal jobb. és ha már pubolok, akkor inkább válaszotm ezt, ha meg cb-ézni szeretnék, akkor nem a cs promodos codot tolom, hanem a cod2-1-uo triót. azokhoz némi ügyesség is kell, nem úgy mint a cod4-hez. -
mad363 #9 azért ott ahol ilyen "játékra" mondják hogy évjátéka ott gondok vannak. -
richard45 #8 Ízlések és pofonok.
Én egyátalán nem bántam meg hogy megvettem, a single része egy élmény volt, a multi része pedig megunhatatlan, legalábbis számomra. Nálam az év játéka eddig. -
SityiSXT #7 A CoD4:MW-nek is elég lassan ment le az ára. -
tomcsa4 #6 Hát ha nem multizol vele, akkor felesleges tienezret kiadni érte. Majd megveszed 2-5 ezer forint között és kész. -
blessyou #5 Nekem nagyon tetszett, de töredelmesen bevallom, nem vettem meg. Nagyon sokba kerül, majd talán egy év múlva, vagy kettő.
Ja, csak a single-t játszottam. -
#4 Akkor is szar. -
Zaraki Kenpachi #3 Ízléseken nem lehet vitatkozni.
Számomra jobban bejön mint a MW 1 a single és a multi része, főleg az utóbbi. -
#2 Nemcsoda, hogy esik a népszerűsége. Akik megvették, azoknak a fele árulja a játékot ircen multi accal együtt. Ez egy rakás sz*r. -
Mad0x #1 kit érdekel?