49
Milyen médialejátszót vegyek?
-
#9 játszál le bármelyik bolti lejátszón mkv-t :)
már megéri ;) pár bluray film árából meg is térült a befektetés. -
#8 Azért nemhülyeség, mert ha egy család pl. együtt akar tv-zni, és nemfeltétlenül pc-zsenik, akkor még jucika is betudja kapcsolni, még azis lehet, hogy egy szőke nő!
Meg az, hogy összerakj egy olyan pc-t, vagy egy laptopot...vagy valami, ami lejátszik akármit, 4ventillátor, és 200W fogyasztás nélkül...többe jössz ki!
Nembeszélve arrol, hogy itt van egy távkapocs, meg nincs billentyű, egér, nincs 100méter kábel...
Szoval olcsobb, és egyszerübb megoldás egy ilyen, és nemkell a legdrágábbat választanod, igényeknek megfelelőt!
Énis fogok venni valamit, mert a pc-m egy 22'-os monitoron van, de a nappaliba nemfogok átvinni semmit, hogy megnézzek egy filmet...ienek! -
Wolfsnack #7 -d +k -
Wolfsnack #6 70 ezret kidobnál az ablakon?
dvd-re kiírod és 10 ezer forintos dvd lejátszón nézed/hallgatod
szal, tök felesleges dolgok ezek a "medialejátszód" -
#5 Valósziinűleg a POPCORNt, ha sikerül, majd egy fél év múlva szerezzük be, nagyon jó! -
Petike125 #4 Épp ezt szeretném elkerülni. A kötögetést :) -
RYO21 #3 Vegyé kábeleket, egy erős procit, és kösd össze a PC-vel. Arról mindent lehet nézni. -
Petike125 #2 Ezt a tesztet olvastam és ez a Popcorn nevű szerkezet felkeltette a figyelmemet.
Itt egy táblázat is.
Valakinek tapasztalat ezzel a Popcorn médialejátszóval? -
Petike125 #1 Üdv
A segítségetekre lenne szükségem.
Először is remélem, hogy nincs még ilyen téma. Rákerestem többször is, többféleképpen, de nem találtam hasonló témát. (csodálkoztam is...)
A kérdés adott. Milyen médialejátszót vegyek?
Számomra ez a téma teljesen idegen, sosem foglalkoztam vele és nem is tudok rendesen kiigazodni az internetes írásokban/tesztekben.
Szeretnék vásárolni egy médialejátszót, max 70ezer ft értékben, hogy a gépemen lévő filmeket, képeket, zenéket stb, meg tudjam nézni illetve hallgatni a házimozimon.
Olvastam beépített merevlemezű lejátszókról, wifis/kábeles összeköttetésűekről, drágáról, olcsóról, noname-ről, márkásról és hogy őszinte legyek teljesen tanácstalan vagyok és fingom sincs arról, hogy melyik az a termék amivel biztos hogy elégedett lennék és praktikus lenne számomra.
Azoknak a segítségét, tanácsát várom, akik otthon vannak ebben a témában és meg tudják mondani, hogy melyik lejátszót válasszam, melyik a jobb és miért stb stb! :)