35
-
gyumi333 #35 Gyujtsetek ossze néhany pontot dec 31-ig es nyerjetek egy 5.1es hazimozit vagy mas multimedias termeket!! Megeri :) http://www.versu.ro/Misi-6018.html -
#34 lool.D -
Barakukk #33 Taylor Lautner februárban lesz 18 éves, Schwarzenegger 23 éves volt a Herkules New-York idején. Szóval szerinte erre a kérdésre visszatérhetünk 5 év múlva nem? Addig még kupálódhat a srác, de ha nem, még mindig ráér 10-20 év múlva is akcióhősködni, ha úgy van kedve... most tényleg egy középiskolás srácot hasonlítgatunk a középkorú akcióhősökhöz? -
Justil #32 DiCaprio +1 -
cateran #31 Jah,csak Arnoldnak -ha nyelvtudasa nem is- de mas dolga volt amit felmutathatott (remlik milyen teste volt?)
Ez a kolyok sztar lehet (sot,talan mar az is)de ahogy a LeBouf se akciosztar (hiaba szerepelt holmi transformersben)ugy o se lesz (a pasik szemeben kell annak lennie,nem a nok szemeben)
(atyaisten,emlekszem mekkora lightos starnak tartottam anno Van Dammeot..hat ehhez a csupaszkepu kis porbafingohoz kepes maga volt a tokeletes akciosztar..) -
Barakukk #30 Csupán azért mertem DiCaprio-e két filmjét említeni, mert 11 évvel ezelőtt ezek voltak ismertek... legalább is az akkori korcsoportom számára (13 éves voltam), és ugyanúgy utáltuk kollektíven kisebbek és nagyobbak is a srácot, mert minden nő beléje volt szerelmesedve. Ezért egy ideig zsigerből elutasítottunk mindent, amiben "DiCapringyó" volt. Én úgy veszem, hogy ez a viselkedés egy adott korcsoportra jellemző, csak valamiért feltételezem, hogy ha más nem is, de te idősebb vagy nálam.:)
Legközelebb a "nyálast" idézőjelbe teszem. Egyébként ha már DiCaprio korai évei, akkor szeretném megemlíteni a Rémecskék 3-t is:) -
winnie #28 "egyértelműen szakított a nyálas imázsával, "
milyen nyálas imázs? lehet, hogy kevered valakivel, nem tudom. attól, hogy olvastál a bravóban róla, még nem biztos, hogy őt, hanem a bravót kéne okolnod:)
Gilbert Grape (1993)
Ez a fiúk sorsa (1993)
Teljes napfogyatkozás (1995)
Gyorsabb a halálnál (1995)
Egy kosaras naplója (1995)
Rómeó és Júlia (1996)
Marvin szobája (1996)
Titanic (1997)
ezek után meg Part, Sztárral szemben, New York bandái, Kapj el, ha tudsz.
a titanicot és a rómeó és júliát összehasonlítani, mert mindkettőben van szerelem? előbbi jó film, utóbbi meg egy nagyon állat shakespeare-feldolgozás luhrmann-módra, de ha nyálasnak is vesszük e két filmet, akkor sincs semmilyen imázs, hiszen neki valóban sikerült régen is, most is, elég jól választott filmekben, jó rnedezőknél (most komolyan: luhrmann, spielberg, scorsese, cameron, holland, caton-jones, hallström, boyle, scott) szerepelni. -
Barakukk #27 Hát a bevezetőben említett Shia LeBeouf-nál akkor is komolyabb akciós karrierre van esélye. DiCaprio-ra sem lehet azt mondani, hogy akció színész, de hasonlítsuk már össze a Rómeo és Julia és Titanic filmjét a mai A hazugságok hálója, Véres gyémánt filmekkel. Egyértelműen szakított a nyálas imázsával, ha nem is lett belőle Rambo.
Amúgy szerintem tök mindegy, hogy kiről beszélünk, ha az Alkonyat franchise egyik főszereplője, akkor az a fiatal Sylvester Stallone is lehetett volna, ugyanolyan közutálatban részesítené a kommentelők nagy része.
Csak az érdekes, hogy láttunk a sráctól egy filmet, amit szerintem a hozzászólok többsége elvből meg sem nézett, csak jár a szájuk, mert van egy sikeres film, aminek a célcsoportjára ők pont nem férnek bele. -
#26 Ne vicceljetek mrá, ez a divat! A bugyinedvesítés garantált, mi pasik (meg a normális csajok persze ;-)) visszatérünk az előbb említett _valódi_ herokhoz.
Egyébként valaki említette diCapriót. Azt kell mondjam, hogy amilyen nyálas volt régebben, az utolsó fimjei egészen nézhetők voltak. Öregszik és érik, akárcsak Bratyó Pityu, aka Brad Pitt is. -
Alfa Of NS #25 Az új akcióhős: Nyálember -
Aldo Moro #24 Ilyen nyál fejjel akar valaki akciósztár lenni? Nekem az akciót van Damme, meg Rambo jelenti, esetleg Jet Li, Seagal, Willis, Lundgren. De ez az izé... -
#23 Én maradok rambonál, ő egy tökös gyerek, ledarál mindenkit, remélem ezt a kis szart is bedarálja egy új rambo részben. -
slickboy #22 A shemail helyett ugye shemale-t akartál írni? -
Reg5 #21 Hová lehet még süllyedni? -
bub1988 #20 ink. akciós "sztár" -
csabu #19 óóó te jóó ég, lol, erre nem tudok mit mondani -
sandor8206 #18 költői kérdés? a cím "...Megvan az új nagy akciósztár..." ha már véded ezt a kis pöcsöt, DiCaprio szted az? -
#17 -
Barakukk #16 Schwarzeneggert meg mindenki kiröhögte a Hercules New-York-ban filmjéért, annyira akcentussal beszélt, hogy újra kellett szinkronizálni. Most meg egy futószalagon gyártott franchise egy része alapján megmondod, hogy nincs tehetsége a srácnak? Szerintem várjunk még pár filmet tőle, én már az Újhold bemutatója előtt is bíztam benne, hogy akcióhős lesz egyszer a gyerekből. Sose lehet tudni. DiCaprio is nyálgép volt, most meg milyen vagány csávóvá nőtte ki magát. -
#15 ha ez, akár egy valamilyen emogörény -
bmw #14 Megint egy nyálas.... -
Ulquiorra #13 Van különbség Clint Eastwood és azok között akit említettél. Bár az árulkudó hogy erre asszociáltál egyből, nem pedig Bruce Willisre:D -
atvi #12 A Transformers nem a Mattelhez tartozik hanem a Hasbrohoz... -
#11 Michael Dudikoff azért más (Amerikai nindzsa, Szakaszvezető, Lőj a vadászra, Élő pajzs), neki van jópár vhs-klasszikus filmje. -
#10 fú a deszkókból hozhatnának pedig a piával/cigivel NAGGYON szigorú tekintettel pózoló fiatalok közül :DDD azok biztos jó akciósztárok lennének, mer biztos naggyon kemények :D -
torcipepe #9 szvsz ez a történet az XXX és a pókember összegyúrása vagy mint a Jake 2.0 -
nessboth #8 Zombee igazad van, mert ez az a tipikusan Zs kategóriás akcióhős, mint Michael Dudikoff vagy Dean Cain -
#7 Feltételezem, Ramboval nem merné összeereszteni senki...:).
Nem lesz ő akciósztár, pár évig még mehetnek a tinibugyinedvesítő filmjei, utána viszont lecseng, és ha nem villant valamit, akkor süllyesztő. Nem szoktak ezek a sztárok sokáig a csúcson lenni, sehol se lesznek 10, 20 év múlva. Semmi karakterük nincs. Nézd meg Bruce Willis-t, keményen laza, van stílusa, Stallone-nak szintén. Schwarzenegger? Elég csak végignézni a Kommandót, a Piszkos alkut... -
nessboth #6 Lesz még belőle Batman nemezis... -
#5 mi ez a cikk már megint ?! -
#4 "Egy 19 éves extrém sport-őrült srácról szólna, akit egy titkosügynökség alkalmaz azután, hogy egy baleset hatására megfertőződik a teste, s ezáltal szupererőre tesz szert."
Rém izgalmas és eredeti történet... Már értem miért remakelnek annyit Hollywoodban.
A csávó meg no comment. Már a Cápafiú/Lávalányos filmje után el kellett volna felejteni de valaki nagyon nyomja ha még mindig kap munkát.
Aztán persze kitérhetnék arra is, hogy hol vannak a régi Clint Easwoodok, Steve McQueenek, Bruce Willisek akik nem shemail sztárok voltak, hanem stílusos, cool tesztoszteronbombák.
Tudom,tudom... so last year -
#3 Hat nem egy rambo a kiscsavo ha o lesz az uj "ekson hiro" akkor inkabb a szapan operakat kezdem nezni ahol a negativ szereplo 100 x tokosebb. -
Ulquiorra #2 Hát elég ránézni... Hiányzik belőle a keménység,(mármint a tekintetéből), meg amúgy is egy nyálgép feje van, ha akciósztárt akarnak olyan csávót kell belőle faragni hogy a pasik is bemenjenek a filmjeire , ahhoz meg kevés a kockás has -
#1 oh a hős