Már egy rövid üzenet is megzavarhatja a munkát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért az is érdekes, hogy ha annyira figyelned kell, AKÁR ki is léphetsz fél órára a sz@ros levelezõbõl ill. még a chat programból is. Plusz telefon halkít/eldug. És ugye akkor jöhet a zavarás. Ez persze csak akkor szükséges, ha tényleg meg tud zavarni bármi 😄D
Most képzeld el, hogy 15-en hullámoznak rád a GoogleWave-ben és te ennek nagyon örülsz, mert ez izé...
Most képzeld el, hogy 15-en hullámoznak rád a GoogleWave-ben és te ennek nagyon örülsz, mert ez izé...
Azta... szal' ezek tényleg nem tudták miért van az azonnali üzenetküldõ szoftverekben állapotjelzés? Huuu.. apám! Ez komoly!
Wales, szóval nyertél<#vigyor3>#vigyor3> britek...
"tudósok"at nem véletlenül hagytam le <#beka3>#beka3>
"tudósok"at nem véletlenül hagytam le <#beka3>#beka3>
HIHETETLEN, biztos évekig végezték ezt a rendkívül haszontalan - már az öt évesek által is felismert - gigantikus felfedezést
csak sírok a kapitalistákon... 😞
csak sírok a kapitalistákon... 😞
...es ha majd sikerul kiiktatniuk minden audio-vizualis zavaro tenyezot a dolgozok kornyezetebol, hogy csakis a munkara figyeljenek, egy masodperc kihagyas nelkul, akkor mar nem is munkavallalonak hivjak oket, hanem droidoknak.
á! szóval ha jön egy üzenet akkor megnézem ki az, ugye... ezt eddig nem is tudtam 😊
az a betyár k életbe😊.
Én a probléma fõ gyökerét nem ott látom, hogy ezek a szerencsétlenek milyen kutatásokat végeznek, hanem abban, hogy van, aki ezért fizet nekik. Bár sem erõsíteni sem cáfolni nem tudom, de õszintén "remélem", hogy ezek mind a PHD-jüket csinálják. Igazi kutató munka. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyi idõ alatt jöttek rá😊.
Én a probléma fõ gyökerét nem ott látom, hogy ezek a szerencsétlenek milyen kutatásokat végeznek, hanem abban, hogy van, aki ezért fizet nekik. Bár sem erõsíteni sem cáfolni nem tudom, de õszintén "remélem", hogy ezek mind a PHD-jüket csinálják. Igazi kutató munka. Kíváncsi lennék rá, hogy mennyi idõ alatt jöttek rá😊.
ezen a cardiffi egyetemen véletlenül nem brit "tudósok" dolgoznak?
na, látod, pontosan itt van elásva a kutya. ezek az állítólagos kutatók még soha életükben nem dolgoztak igazán, ezért nekik ez is felfedezés 😊
Na mivan, megint túl sok pénze volt valakinek hogy ilyen kutatásokat csinálnak? Szerintem aki dolgozott már életében valamit az magától is rájött erre...
"A Cardiffi Egyetem kutatói arra a megállapításra jutottak, hogy nem csak az e-mailek, de már az azok érkezését jelzõ üzenetek is elvonják az emberek figyelmét az éppen végzett tevékenységrõl."
ezek szerint ha én arra megállapításra jutok, hogy a rohadt szúnyog ami itt repked a szobámban, elvonja a figyelmemet, akkor kutató munkát végeztem és elmehetnék dolgozni a cardiffi egyetemre is.
ezek szerint ha én arra megállapításra jutok, hogy a rohadt szúnyog ami itt repked a szobámban, elvonja a figyelmemet, akkor kutató munkát végeztem és elmehetnék dolgozni a cardiffi egyetemre is.
Majd ha a Hano tornyai Pakoló kft alkalmazottja leszek, lekapcsolom az hangjelzést. De addig az 5 percenként csörgõ telefon úgyis mindíg megzavar.