hörgés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NECROTORTUAL
ABOMINALBLE PUTRIDITY
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
azér ez tudmár valamit :O xd
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Õt keressétek meg tanácsért:D:D
Nekem az egyetlen "hörgõs" énekes akit meghallgatok az Christian Alvestam, (ex-Scar Symmetry) jelenleg több bandában is benn van.
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Immortalnak, mint oszlopos black csapatnak mi köze a hörgéshez? semmi
alapvetõen a stílus jellemzõje a károgás, sivítás, nem a hörgés
aki hörögni akar, az death-grind berkekben keresgéljen, mint a lenti Cock and ball,Dying Fetus , Cannibal...etc
Brodequin
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
"befutni" is nagyon nehéz kivéve ha séma szarokat nyomtok és divatosak vagytok(pl malac plusz detkor riffek teli brékdáónnal, de másra nincs kereset) . témához kapcsolatosan jutubba bevésitek how to scream kidob 300 faszkalapot , mindegyik máshogy magyaráz, a lényeg próbálod utánozni és megérteni amit mond, van 1-2 emberke aki nagyon egyszerüen elmondja , de ezt a dolgot saját úton kell végig járni . hörgés ,mélyeket nagyon egyszerüen meg lehet tanulni , magasat hörögni rendesen ,sok gyakorlást igényel, de amint mondom itt mo-n nagyon nehéz bármit is csinálni, séma metalcoret akinek meg van ingere csinálni, az csináljon..
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
viccet félretéve:
:3
PSN ID: Lord_Mortanius
Before I Forget
Duality
bár nemtom mennyire hörgés ez. azt olvastam gúgliban, h Corey extrémen énekel, v ilyesmi. nemtom :S :D, de akkor is Slipknot rulz.
De ezt a fajta zenét, ilyen fajta hol nyávogós, hol szimpla hang, hol különféle magas / mély hörgések. Na ez unóperfektó :)
u dont have to listen anybody else but me
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
A?SDAS:DAS:DAd
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#5: ok.
nemolyanok, h hörr, én vok az apád, Luke!
:D
ezért gondoltam, ide nyitok témát, hátha köztetek - az esgé népes táborában - akad vki, aki ehhez ért.
idétlen hsz-k és képek kíméljenek, nem kell rögtön leugatni a téma nyitót. kösz.
hja és többször rákerestem többféle képen a keresõben, de nem találtam ilyen témát. ha mégis van, akkor linket pls és klóz.