34
  • Szemjuel
    #34
    igen, meg voltunk olyan faszagyerekek, hogy hadat üzentünk az usanak meg a szovjetuniónak... olyan faszagyerekek voltunk, hogy biciklivel mentünk a csatába... visszavertük a törököket, mert már ők se tudták, hogy hányadán is állnak... meg úgy visszavertük őket, hogy 150évig elvoltak mint marci hevesen... hagyjad már..
    legyél büszke arra hogy magyar vagy, de attól még nem leszel különb, ha valótlanokkal dobálózol orrba szájba! attól még nem leszel magyarabb nálam, hogy szerinted 3 tenger is mosta határainkat.. mosta a kutya faszát!
  • Szemjuel
    #33
    elnézést kérek, hogy egy ilyen egyszerű mondatot nem vagy képes értelmezni... én nem azt mondtam, hogy nem hallottam az ÉAU-ról, hanem hogy baromság ;) nem ugyan az! innentől kérdéses bármit is mondasz, mert nagy eséllyel félreértelmezted ;)
    ---
    droidka:
    akkor Te mi a faszér lovagolsz azon, hogy én mit mondtam, ha azok csak szavak? te zsírláma te... gondolkodj, és tanulj meg élni...
  • droidka
    #32
    ''Te nemzetállamnak mered nevezni az akkori országunkat?''

    -Imádom a hozzád hasonló kötözködő, okosjogászdoktorprofesszorphdsummacumlaude okos tudósokat, akik a szavakon, a semmin lovagolnak... Nem az a lényeg, hogy mit minek neveznek, hanem az, hogy visszavertük őket...

    Halkan megsúgom neked, hogy nemcsak az államhatárok lesznek szigorúan őrizve az NWO-jukban, hanem a koncentrációs táborok is;) ...
  • MrImy
    #31
    Ha nem hallottál az Amerikai Unióról, akkor pótolnod kellene a hiányos ismereteidet.
    Igenis agymosás, amikor Krisztus áldozatát relativizálják holmi holokauszttal.
    Ha végignézed a zsidók történelmét, számtalanszor kerültek konfliktusba Istennel miért lenne a jelenben ez másképp?
  • Szemjuel
    #30
    "Ennek legfőbb akadálya volt a nemzetállamok, a patriotizmus. Mert mi ezer éven keresztül egy olyan erős államot tudtunk létrehozni, ami képes volt visszaverni a törököket"

    Te nemzetállamnak mered nevezni az akkori országunkat? Egy dolog a történelmet sarkosan kezelni, úgy ahogyan teszitek, de ilyen alap fogalmakat belekeverni, és rosszul értelmezni csacskaság!
    Milyen észak amerikai únióról beszélsz? a határok őrzése még mindig az egyik legkomolyabb feladat az usában...

    de érdemes megnézni a gúgli találatait, milyen honlapokon találunk erről a bizonyos egyezményről információkat... jobbik, turul, szentkoronarádió... és te beszélsz agymosásról? gondolkodj!
  • droidka
    #29
    És tudod, hogy miért robbantották ki a bokros félék a világháborút és miért kenték a nyakunkba az egészet és hogy miért verték szét az országot Trianonnal? Nagyon is sok köze van az akkor történteknek ahhoz, ami MOST történik...

    Azért, hogy megalapítsák a kommunizmust, más néven a világállamot, globális uniót és igen az ojrópai uniót... Ennek legfőbb akadálya volt a nemzetállamok, a patriotizmus. Mert mi ezer éven keresztül egy olyan erős államot tudtunk létrehozni, ami képes volt visszaverni a törököket!!! EZÉRT álltunk mi az útjukban!!! A kommunizmus a világállamnak egy kísérleti telepe volt.Hát nem felfoghatatlan? Hogy EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA bejelentik maholnap az Észak- Amerikai Uniót, anélkül hogy felfognánk... Egyik pillanatban még van Magyarország, másikban pedig volt, nincs... Orwell pontosan ezt az őrült, globális terrorállamot írta le, figyelmeztetésképp. A magyar népnek szerintem nincs max.száz éve, és kipusztulunk, mint a dínók, ha így folytatjuk.
  • droidka
    #28
    ''Másik pedig, pont a te vallásodban ott van feketén, fehéren: Az isten kiválasztott népe a zsidók. NEM a keresztények. A zsidók. Hogy mersz te senki isten kiválasztott népéről így beszélni? :D''

    -Kinek a vallásáról beszélsz te? A zsidóról vagy a keresztényről?

    Gal. 3,28 ''Nincs zsidó, sem görög; nincs szolga, sem szabad; nincs férfi, sem nő; mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban.''

    -Ennek alapján akkor szerinted ki a kiválasztott? És mit értesz azalatt, hogy egy nép kiválasztott? Táncsak nem azt, hogy akkor annak M.I.N.D.E.N. egyes tagja feddhetetlen? Ők elvárják tőlünk, hogy mi ne általánosítsunk (amivel én egyetértek), De EZ akkor nem általánosítás(!!!), ez nem pozitív diszkrimináció??? Nekik akkor mindent szabad?

    ''Ha jól tudom ez volt a terv, a zsidók egyik fő feladata. Hogy jézust keresztre feszítsék és evvel eltöröljék a bűneinket. Mármint a vallásod szerint. Szemét zsidók megtették ezért üdvözülhetsz..... :p''

    -Nálad minden rendben?

    ''droid. Menj szabaditsd fel erdélyt.''

    -Ebből látszik, hogy mi vagy te.
  • MrImy
    #27
    @tobal: Noé története rémlik? Ott volt választásuk az embereknek... a halált választották a bárka helyett. Most is így van(lesz). Holokauszt: vagy megtörtént vagy nem. Nem kötelességem megemlékezni nem magyar nép tragédiáira, az osztrákoktól sem várom el, hogy megemlékezzenek '48-ról, ha meg a zsidóknak teher a holokausztjukkal foglalkozni, hát ne foglalkozzanak vele.

    @szemjuel: beszédes név. Nos én nem egyházról beszélek, csak nem sikerült ezt megértened, én a hitről beszélek. A középkori egyház meg olyan távol állt Krisztus hitétől, mint a keresztre feszítést követelő zsidók Jézustól. Persze megértem, hogy ezt sem tudod.

    @fade2black: Sajnos le kell lombozzalak, a szövetség a zsidó néppel 2000 évvel ezelőtt megszakadt, helyette - jól figyelj - Új Szövetség van!
    Nem igazán értem, hogy mit beszéltem - állításod szerint -, az általad még mindig kiválasztottnak vélt népedről?
  • Justil
    #26
    humanity suxx
  • richard45
    #25
    Te meg költöz izraelbe és nyald ki a "kiválasztott" néped seggét.
  • fade2black
    #24
    droid. Menj szabaditsd fel erdélyt.
  • fade2black
    #23
    Ha jól tudom ez volt a terv, a zsidók egyik fő feladata. Hogy jézust keresztre feszítsék és evvel eltöröljék a bűneinket. Mármint a vallásod szerint. Szemét zsidók megtették ezért üdvözülhetsz..... :p
    Másik pedig, pont a te vallásodban ott van feketén, fehéren: Az isten kiválasztott népe a zsidók. NEM a keresztények. A zsidók. Hogy mersz te senki isten kiválasztott népéről így beszélni? :D
  • droidka
    #22
    Biztos tényleg egy komplett technikai analfabéta lehetett, ha ő volt állítólag az egyik kivétel a francia hadseregben, aki támogatta a gépesítést, tankhadosztályok felállítását.
    De Gaulle-lal csak egy baj volt igazán, az, hogy ahelyett, hogy a talmudista bankároktól vett volna fel hitelt, elkezdett sajátpénzt nyomtatni, abból építette fel a force de frapot, a francia atomarzenált, atomerőműveket, amivel csökkentette az országa külföldi energiafüggőségét.Ennek pedig egy harminc évig tartó gazdasági felvirágzás lett az eredménye...

    A bokrosék által pénzelt sg-n (ahogy ez a tavalyi kampány reklámjából kiderült) ezért próbálják meg komplett hülyének beállítani ezt az embert, mert elvárják a gójoktól, hogy eladósítsák magukat, kamatot fizessenek a bankároknak...

    Ezért próbálják meg a teljesen természetes nacionalizmust, azaz az önvédelmet valami hülyeségnek, valami felesleges, elvetendő marhaságnak beállítani, mert ugye itthon is kezdenek észhez térni ebben az emberek (tisztelet a kivételnek).
    Az nem érdekes, hogy az ilyen föntről kényszerített együttműködések kitűnő alkalmat adhatnak arra, hogy a másik ingyen lenyúlja a szabadalmaikat... Szóval a nacionalizmus az egy szemét dolog, KIVÉVE persze ha a szurkálósoknak, meg a gyerekgyilkos, szervkereskedő, háborús uszító bankároknak a jogait kell megvédeni... Akkor már mindjárt más a széljárás a libsi sajtóban.

    Zabáljátok csak mekdonáct, nézzétek a maunika+ győzike sót, majd a zeurópai szovjetunió maj' az megvédi a sztahanovisták jogait!!!(Pl: benes-dekrétumok, földvásárlás, stb.) Majd a jó öreg simon peresz az megvéd titeket a VESZÉLYES terrorista, buta nácifasisztaszélsőségesetől, akik amúgy is csak hátráltatják a technikai fejlődést a nacionalizmusukkal!(De ha már De Gaulle nacionalizmusát hangsúlyozta ki negatív példaként a cikk, akkor miért nem veszi górcső alá, hogy más, egyéb nemzetiségű befolyásos politikusok, konkrétan akik ezt a cikket is pénzelték, vajon hátráltatták-e a technikai fejlődést?)
  • Világpolgár
    #21
    Fogják még a mi korunkra is mondani, hogy sötét. Dögólról én már hallottam jót, a reptér fasza állítólag.
  • Szemjuel
    #20
    Ha Jézus és tanainak követői annyira kibaszottul jók voltak, akkor miért akarják, hogy az Ő SZABÁLYAIK szerint élj? ;) Ha annyira szép is a Te vallásod mint amennyire mondod, akkor hogyan is volt az a sötét középkor?
    "Gondolkozok, tehát vagyok" <= ezt nem akarja senki, a kör közepén az egyházzal.. Hol tartana most a világ, ha Leonárdo munkái nem égnek el 'véletlenül' ? És az Ő esete csak egy a sok közül!
    Kösz inkább nem kérek belőle :)
    ---
    Dögólról pedig még jót nem hallottam... ebben az esetben se hazudtolta meg magát :) :(
  • Renegade
    #19
    várjál, várjál, nem azt várta senki, hogy puszi pajtás legyen a németekkel, hanem olyan alávaló népekkel kellett volna együtmőködni, mint az angolok (pár éve még sírtak nekik ugye), egyszerűen a tirpák fantazmagóriá mellé nem fért bele az, hogy művelt emberekre hallgasson, szerintem.
  • WilliamMcKinley
    #18
    de Gaulle pöttyet idős volt már akkoriban nem csoda hogy makacs volt meg nemérdekelte


    Mellesleg nem volt államfő amikor kitört a vh sőt még utána sem egy darabig.
    Mindenestre annyira hülye ember nem lehetett, kiharcolt magának egy ötödik köztársaságot amiben egy ideig szinte teljhatalommal bírt.
  • Sanyix
    #17
    Sőt! Egyre többen emlékeznek a holokausztra! Ez a fura benne :DD
  • Justil
    #16
    naja, de még többen vannak, akik emlékeznek arra, ahogy a fanatikus arab terrrrrroristák lerombolták a világkereskedelmi központot.

  • Crane
    #15
    Egyszerűen nem értett a számítástechnikához, ahhoz pedig túlságosan nagy volt az egója (hiszen pont ezért válik valaki vezető politikussá), hogy mások véleményét meghallja és esetleg átgondolja az álláspontját.
    Döbbenetes, ugyanakkor teljesen valóságos, hogy milyen apróságokon múlnak dolgok a világban. Ez nem egyedülálló eset... sok ilyen van még a történelemben, és sajnos lesz is.
  • Utokverek
    #14
    A felizgatott vallási fanatikus az most hogy jött a képbe? Az ilyenekre mindig azt hiszem, hogy csak viccnek írja be valaki.

    Kiváncsi vagyok, milyen lenne most Európa, ha (jórészt) a bürokrácia miatt nem maradunk le annyira amcsiktól...
  • tobal
    #13
    Ráadásul nem tudom milyen holokausztvallásról beszélsz. Ha arra gondolsz, hogy ők azok, akik hisznek a holokausztban, akkor egyrészt a vallás lényegét sem értetted meg (úgy látszik te a vallás egybemosod az egyházzal, pedig a kettő mérhetetlenül távol áll egymástól), másrészt a holokausztban nem kell hinni, 60 éve volt, sokan vannak akik még emlékeznek rá. Nem olyas valamiről beszélünk, ami néhány ezer évvel ezelőtt volt, és vagy megtörtént, vagy nem.
  • tobal
    #12
    MrImy, ezek szerint szerinted Buddha, meg Mohamed, meg Zarathustra, meg Rama Krisna a Sátán hirnökei voltak? Vagy talán nem is léteztek? Csak Jézus létezett, csak az, amit a keresztények hisznek, a többi pedig színtiszta hülyeség, és mindenki aki mást hisz, az vagy térjen át, vagy dögöljön meg?
  • MrImy
    #11
    Egyetlen egyvalakitől tudom elfogadni jelenleg a világ egyesítését, attól aki megkapta erre a jogot majdnem 2000 évvel ezelőtt: Jézus Krisztus!
    A többi kísérletet kénytelen vagyok a Sátán mesterkedésének betudni, mint az összes huszadik századi egybesülést.
    Ezeknek az egyesületeknek egyetlen tagadhatatlan célja van: irányítás és ellenőrzés.
    Az ember tisztelete kezd alább hagyni és undorodva nézem a folyamatot, ami ismét a Krisztus követőinek megsemmisítését tűzte ki céljának, letagadhatatlanul.
    Cionistáink holokausztvallásuk elismerését mindenkitől elvárják, ugyanakkor arról még nem hallottam, hogy az ártatlanul megkövezett István vértanú miatt valaha is bocsánatot kért volna a zsidóság a kereszténységtől.
  • tobal
    #10
    Nem a franciákkal van a baj, hanem a politikus/üzletember állatfajjal. Igen, állatfaj, mert ezek nem emberek...
    Bár a franciákat se szeretem, de inkább a franciák mint az amcsik
  • butuska66
    #9
    Nesze nekde...

    "Egyesítsed szellemeddel, mit zord erkölcs szétszakít!
    Testvér lészen minden ember, merre lengnek szárnyaid."

    P.S: Szép álmokat!
  • Justil
    #8
    szerintem meg ez az egész ország alapú felosztás elavult már kurvarégóta. na jó éjt!
  • NEXUS6
    #7
    Szerintem meg bármelyik országot fel lehetne hozni, hogy akadályozza a dolgokat. Az egy dolog, hogy a Franciáknak a hülyeségért nem kell a szomszédba mennie.
    A NATO katonai szervezetében a mai napig nem vesznek részt, mondjuk mert kicsit Amerikai-Angol túlsúly van benne. Azonban pl. kinek az érdeke többek között, de legfőképp az hogy megakadályozza az európai integrációs törekvéseket? Sokkal inkább Amcsinak, vagy az oroszoknak, és az angoloknak. Az hogy a kiskakas ugrált csak azt jelentette, hogy így legalább a nagysasnak, a macinak, vagy a fogatlan oroszlánnak nem kellett ugyan ezt megtennie.

    De valszeg megtették volna, ez olyan 100%.
  • HöfEE
    #6
    Pontosan ugyanezt akartam írni.
  • joebacsi
    #5
    Ha egy másik ország pár hét alatt végiggyalulja a tiédet, és évekig irányítja azt, miközben te államfőként száműzetésbe kényszerülsz, lehet te se lennél később túlságosan együttműködő.
    Persze ettől függetlenül én se nagyon szeretem a csigazabálókat.
  • Alfa Of NS
    #4
    Ezekkel a franciákkal állandóan csak a baj van. Szinte folyamatosan elkúrnak mindent. A II vh környékén is minden tudós kussolt a láncreakciórol csak egy francia nem tudta befogni a pofááját és miatta indultak el az atombomba utáni kutatások mindenhol. De akármit olvas az ember, mindig vhol beleronditanak a normális dolgokba a franciák.
  • Teppik Amon
    #3
    Politikusok... sose változnak.
    Persze mondhatjuk hogy emberek ők is és biztos befolyásolta valami az akkori döntésüket..ezt már nem tudjuk meg soha.
  • szabi0
    #2
    Nah igen, köszönjük a bölcs államfőnek
  • readswift
    #1
    Ezt a fazont még a 2.vh alatt kellett volna főbelőni, kevesebb drog és aljzószer látta volna kárát.