Charles de Gaulle az európai hálózat ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legyél büszke arra hogy magyar vagy, de attól még nem leszel különb, ha valótlanokkal dobálózol orrba szájba! attól még nem leszel magyarabb nálam, hogy szerinted 3 tenger is mosta határainkat.. mosta a kutya faszát!
---
droidka:
akkor Te mi a faszér lovagolsz azon, hogy én mit mondtam, ha azok csak szavak? te zsírláma te... gondolkodj, és tanulj meg élni...
-Imádom a hozzád hasonló kötözködõ, okosjogászdoktorprofesszorphdsummacumlaude okos tudósokat, akik a szavakon, a semmin lovagolnak... Nem az a lényeg, hogy mit minek neveznek, hanem az, hogy visszavertük õket...
Halkan megsúgom neked, hogy nemcsak az államhatárok lesznek szigorúan õrizve az NWO-jukban, hanem a koncentrációs táborok is;) ...
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Igenis agymosás, amikor Krisztus áldozatát relativizálják holmi holokauszttal.
Ha végignézed a zsidók történelmét, számtalanszor kerültek konfliktusba Istennel miért lenne a jelenben ez másképp?
Te nemzetállamnak mered nevezni az akkori országunkat? Egy dolog a történelmet sarkosan kezelni, úgy ahogyan teszitek, de ilyen alap fogalmakat belekeverni, és rosszul értelmezni csacskaság!
Milyen észak amerikai únióról beszélsz? a határok õrzése még mindig az egyik legkomolyabb feladat az usában...
de érdemes megnézni a gúgli találatait, milyen honlapokon találunk errõl a bizonyos egyezményrõl információkat... jobbik, turul, szentkoronarádió... és te beszélsz agymosásról? gondolkodj!
Azért, hogy megalapítsák a kommunizmust, más néven a világállamot, globális uniót és igen az ojrópai uniót... Ennek legfõbb akadálya volt a nemzetállamok, a patriotizmus. Mert mi ezer éven keresztül egy olyan erõs államot tudtunk létrehozni, ami képes volt visszaverni a törököket!!! EZÉRT álltunk mi az útjukban!!! A kommunizmus a világállamnak egy kísérleti telepe volt.Hát nem felfoghatatlan? Hogy EGYIK PILLANATRÓL A MÁSIKRA bejelentik maholnap az Észak- Amerikai Uniót, anélkül hogy felfognánk... Egyik pillanatban még van Magyarország, másikban pedig volt, nincs... Orwell pontosan ezt az õrült, globális terrorállamot írta le, figyelmeztetésképp. A magyar népnek szerintem nincs max.száz éve, és kipusztulunk, mint a dínók, ha így folytatjuk.
-Kinek a vallásáról beszélsz te? A zsidóról vagy a keresztényrõl?
Gal. 3,28 ''Nincs zsidó, sem görög; nincs szolga, sem szabad; nincs férfi, sem nõ; mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban.''
-Ennek alapján akkor szerinted ki a kiválasztott? És mit értesz azalatt, hogy egy nép kiválasztott? Táncsak nem azt, hogy akkor annak M.I.N.D.E.N. egyes tagja feddhetetlen? Õk elvárják tõlünk, hogy mi ne általánosítsunk (amivel én egyetértek), De EZ akkor nem általánosítás(!!!), ez nem pozitív diszkrimináció??? Nekik akkor mindent szabad?
''Ha jól tudom ez volt a terv, a zsidók egyik fõ feladata. Hogy jézust keresztre feszítsék és evvel eltöröljék a bûneinket. Mármint a vallásod szerint. Szemét zsidók megtették ezért üdvözülhetsz..... :p''
-Nálad minden rendben?<#idiota>#idiota>
''droid. Menj szabaditsd fel erdélyt.''
-Ebbõl látszik, hogy mi vagy te.
@szemjuel: beszédes név. Nos én nem egyházról beszélek, csak nem sikerült ezt megértened, én a hitrõl beszélek. A középkori egyház meg olyan távol állt Krisztus hitétõl, mint a keresztre feszítést követelõ zsidók Jézustól. Persze megértem, hogy ezt sem tudod.
@fade2black: Sajnos le kell lombozzalak, a szövetség a zsidó néppel 2000 évvel ezelõtt megszakadt, helyette - jól figyelj - Új Szövetség van!
Nem igazán értem, hogy mit beszéltem - állításod szerint -, az általad még mindig kiválasztottnak vélt népedrõl?
Másik pedig, pont a te vallásodban ott van feketén, fehéren: Az isten kiválasztott népe a zsidók. NEM a keresztények. A zsidók. Hogy mersz te senki isten kiválasztott népérõl így beszélni? :D
De Gaulle-lal csak egy baj volt igazán, az, hogy ahelyett, hogy a talmudista bankároktól vett volna fel hitelt, elkezdett sajátpénzt nyomtatni, abból építette fel a force de frapot, a francia atomarzenált, atomerõmûveket, amivel csökkentette az országa külföldi energiafüggõségét.Ennek pedig egy harminc évig tartó gazdasági felvirágzás lett az eredménye...
A bokrosék által pénzelt sg-n (ahogy ez a tavalyi kampány reklámjából kiderült) ezért próbálják meg komplett hülyének beállítani ezt az embert, mert elvárják a gójoktól, hogy eladósítsák magukat, kamatot fizessenek a bankároknak...
Ezért próbálják meg a teljesen természetes nacionalizmust, azaz az önvédelmet valami hülyeségnek, valami felesleges, elvetendõ marhaságnak beállítani, mert ugye itthon is kezdenek észhez térni ebben az emberek (tisztelet a kivételnek<#mf1>#mf1>).
Az nem érdekes, hogy az ilyen föntrõl kényszerített együttmûködések kitûnõ alkalmat adhatnak arra, hogy a másik ingyen lenyúlja a szabadalmaikat... Szóval a nacionalizmus az egy szemét dolog, KIVÉVE persze ha a szurkálósoknak, meg a gyerekgyilkos, szervkereskedõ, háborús uszító bankároknak a jogait kell megvédeni... Akkor már mindjárt más a széljárás a libsi sajtóban.
Zabáljátok csak mekdonáct, nézzétek a maunika+ gyõzike sót, majd a zeurópai szovjetunió maj' az megvédi a sztahanovisták jogait!!!(Pl: benes-dekrétumok, földvásárlás, stb.) Majd a jó öreg simon peresz az megvéd titeket a VESZÉLYES terrorista, buta nácifasisztaszélsõségesetõl, akik amúgy is csak hátráltatják a technikai fejlõdést a nacionalizmusukkal!(De ha már De Gaulle nacionalizmusát hangsúlyozta ki negatív példaként a cikk, akkor miért nem veszi górcsõ alá, hogy más, egyéb nemzetiségû befolyásos politikusok, konkrétan akik ezt a cikket is pénzelték, vajon hátráltatták-e a technikai fejlõdést?)
"Gondolkozok, tehát vagyok" <= ezt nem akarja senki, a kör közepén az egyházzal.. Hol tartana most a világ, ha Leonárdo munkái nem égnek el 'véletlenül' ? És az Õ esete csak egy a sok közül!
Kösz inkább nem kérek belõle :)
---
Dögólról pedig még jót nem hallottam... ebben az esetben se hazudtolta meg magát :) :(
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mellesleg nem volt államfõ amikor kitört a vh sõt még utána sem egy darabig.
Mindenestre annyira hülye ember nem lehetett, kiharcolt magának egy ötödik köztársaságot amiben egy ideig szinte teljhatalommal bírt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
<#banplz>#banplz>
Döbbenetes, ugyanakkor teljesen valóságos, hogy milyen apróságokon múlnak dolgok a világban. Ez nem egyedülálló eset... sok ilyen van még a történelemben, és sajnos lesz is.
Kiváncsi vagyok, milyen lenne most Európa, ha (jórészt) a bürokrácia miatt nem maradunk le annyira amcsiktól...
Mekkora divat itt a configra verni...
A többi kísérletet kénytelen vagyok a Sátán mesterkedésének betudni, mint az összes huszadik századi egybesülést.
Ezeknek az egyesületeknek egyetlen tagadhatatlan célja van: irányítás és ellenõrzés.
Az ember tisztelete kezd alább hagyni és undorodva nézem a folyamatot, ami ismét a Krisztus követõinek megsemmisítését tûzte ki céljának, letagadhatatlanul.
Cionistáink holokausztvallásuk elismerését mindenkitõl elvárják, ugyanakkor arról még nem hallottam, hogy az ártatlanul megkövezett István vértanú miatt valaha is bocsánatot kért volna a zsidóság a kereszténységtõl.
Bár a franciákat se szeretem, de inkább a franciák mint az amcsik
"Egyesítsed szellemeddel, mit zord erkölcs szétszakít!
Testvér lészen minden ember, merre lengnek szárnyaid."
P.S: Szép álmokat!
A NATO katonai szervezetében a mai napig nem vesznek részt, mondjuk mert kicsit Amerikai-Angol túlsúly van benne. Azonban pl. kinek az érdeke többek között, de legfõképp az hogy megakadályozza az európai integrációs törekvéseket? Sokkal inkább Amcsinak, vagy az oroszoknak, és az angoloknak. Az hogy a kiskakas ugrált csak azt jelentette, hogy így legalább a nagysasnak, a macinak, vagy a fogatlan oroszlánnak nem kellett ugyan ezt megtennie.
De valszeg megtették volna, ez olyan 100%.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Persze ettõl függetlenül én se nagyon szeretem a csigazabálókat.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Persze mondhatjuk hogy emberek õk is és biztos befolyásolta valami az akkori döntésüket..ezt már nem tudjuk meg soha.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok