59
-
Pares #19 Ahoz képest ő képes volt egy _reális_ alapokon nyugvó mondatot összetákolni, míg te csak a kötözködésig jutottál a 200-as IQ-dal. Amcsibérenc. -
#18 Kernel panic -
#17 Én ugyan másképp fogalmaztam volna, de a lényeget tekintve erről van szó!
Tegyük hozzá, hogy a mi fogalmaink szerint Afganisztán nem valós, nemzetre vagy nemzetek szövetségére alapuló állam, hanem többé kevésbé a nyugat (konkrétan az angol-szászok) által kreált "valami". Vannak különböző népek ugyan ott, de azok nincsenek olyan szinten, hogy intézményesen egymással együtt tudjanak működni. A kulturális, nemzeti, vallási ellentétek újra és újra széttépik a nagy nehezen felállított államot, amit a nyugat már vagy 150 éve próbál összetartani. -
#16 Zerintem is az úfók vótak.:) -
tamasmester #15 Ha egy kicsit előbb tudok a dologról, akkor Budáról Pestre menet a mars felé kerültem volna. Az sem lett volna nagy kitérő a sok lezárás és elterelés közözz :) -
#14 Nemcsak Amerikara igaz. A kormanyok altalal mukodtetett programok ideje regen lejart, igy a NASA-e is. A jovo a magan cegekben van. -
#13 Látom a való világról fogalmad sincs, csak szajkózod, amit valahol hallottál, és ettől azt hiszed nagyfiúnak tűnsz....
Elkeserítő, hogy ilyen nulla agysejtű és IQ-u emberkék vannak szabadlábon :)
-
halgatyó #12 Hát igen. Kell a rengeteg pénz a Nóóbel BÉKEdíjas szerecsennek hogy még 30-40 ezer (állig felszerelt!) bakát küldjön egy kicsi és elmaradott ázsiai országba -
culas25hc #11 Balfasz marslakók, csináljanak saját szondát, ne a miénket lopkodják!!!! -
richard45 #10 Ez már a marslakók kezére jutott. -
djhambi #9 Ciki... igazán csökken az amerikai fölény az utóbbi időkben az űrutechnológiák terén... Hibát hibára halmoznak, miközben a költségvetésük folyamatosan rövidül. -
Desmus #8 Szerintem ezt az idegenek csinálják, ez egy megszállás első hulláma, hogy ne vegyük észre őket. :)) -
csibra #7 Ja, azokat nem kell visszahozni :) -
#6 Tenoristak kezere jutott! -
#5 Szopás! -
Epikurosz #4 Mentőcsapatot kell küldeni, önkéntesekkel. -
#3 Valaki a kedvemért írja be, hogy a terroristák csinálják -
Tenorista #2 -
Gaboca76 #1