59
  • Pares
    Ahoz képest ő képes volt egy _reális_ alapokon nyugvó mondatot összetákolni, míg te csak a kötözködésig jutottál a 200-as IQ-dal. Amcsibérenc.
  • Petka
    Kernel panic
  • NEXUS6
    Én ugyan másképp fogalmaztam volna, de a lényeget tekintve erről van szó!

Tegyük hozzá, hogy a mi fogalmaink szerint Afganisztán nem valós, nemzetre vagy nemzetek szövetségére alapuló állam, hanem többé kevésbé a nyugat (konkrétan az angol-szászok) által kreált "valami". Vannak különböző népek ugyan ott, de azok nincsenek olyan szinten, hogy intézményesen egymással együtt tudjanak működni. A kulturális, nemzeti, vallási ellentétek újra és újra széttépik a nagy nehezen felállított államot, amit a nyugat már vagy 150 éve próbál összetartani.
  • Running
    Zerintem is az úfók vótak.:)
  • tamasmester
    Ha egy kicsit előbb tudok a dologról, akkor Budáról Pestre menet a mars felé kerültem volna. Az sem lett volna nagy kitérő a sok lezárás és elterelés közözz :)
  • Rincewind
    Nemcsak Amerikara igaz. A kormanyok altalal mukodtetett programok ideje regen lejart, igy a NASA-e is. A jovo a magan cegekben van.
  • Kelta
    Látom a való világról fogalmad sincs, csak szajkózod, amit valahol hallottál, és ettől azt hiszed nagyfiúnak tűnsz....
    Elkeserítő, hogy ilyen nulla agysejtű és IQ-u emberkék vannak szabadlábon :)

• halgatyó
    Hát igen. Kell a rengeteg pénz a Nóóbel BÉKEdíjas szerecsennek hogy még 30-40 ezer (állig felszerelt!) bakát küldjön egy kicsi és elmaradott ázsiai országba
  • culas25hc
    Balfasz marslakók, csináljanak saját szondát, ne a miénket lopkodják!!!!
  • richard45
    Ez már a marslakók kezére jutott.
  • djhambi
    Ciki... igazán csökken az amerikai fölény az utóbbi időkben az űrutechnológiák terén... Hibát hibára halmoznak, miközben a költségvetésük folyamatosan rövidül.
  • Desmus
    Szerintem ezt az idegenek csinálják, ez egy megszállás első hulláma, hogy ne vegyük észre őket. :))
  • csibra
    Ja, azokat nem kell visszahozni :)
  • JimKirk
    Tenoristak kezere jutott!
  • Mardel
    Szopás!
  • Epikurosz
    Mentőcsapatot kell küldeni, önkéntesekkel.
  • Christian88
    Valaki a kedvemért írja be, hogy a terroristák csinálják
  • Tenorista
  • Gaboca76