39
-
lAngelus #39 Hű, a Diablo 2-t is a Blizzard Entertainment finanszírozta, nem? -
iambg #38 Ebben igazad van, én is örülök neki, ha egy achievementem felvillan a guild chat-en, én is gratulálok a guildben a többieknek ugyanezért. De attól még nem fogok órákat eltölteni azért, hogy egy különleges achievementet megcsináljak. Kivéve, ha pl jobb gear is társul hozzá. (Pl Green Hills of Stranglethorn egy lvl 35 Hunternek.) Ott a fejlődést és a questet összekötöd az achievement-tel, és így már van értelme, bár nem az achievement miatt.
Persze mindenkinek más a motivációja egy ilyen játékban, ezért nagyon jók. Csak ez a jótét lélek nagyon túlzásba vitte a dolgot. -
Komolytalan #37 Már nem azért, de az achivement gyűjtés a WoW játékosok 3/4-ét kb érdekli. Ha nem is ilyen szinten, de azért ha bevillan egy különleges achi a guild csatornára, azért mennek a gratulációk, vagy éppen oltások (ha az különlegesen gyenge achivement:-) -
Komolytalan #36 Hát nem tom, én csak az eltéseket meg a műegyetemistákat ismerem, azok lóf.szt se tudnak a szakmáról, mikor megkapják a diplomájukat. Kijön az egyetemről, és nem tud egy quick sortot megírni, de nemhogy megírni, de még az elvét se tudja hogy hogy működik, mindezt 4-5 környéki diplomával - na ne már...
Ellenben akit ismerek HC játékost az vagy rendszergazda, vagy egyetemista - másnak nincs ideje rá. -
iambg #35 HŰBAZZEG! Na ez nem semmi.
Kurva nagy kitartás, szorgalom, önfegyelem, a személyes szükségletek feladása. Ez kell hozzá. A cél kitűzése és annak megvalósítása miatt becsülöm.
Egyébként egy hülye barom, ennél nagyobb marhaságot nem is találhatott volna ki, minthogy megcsinál minden achievementet. Azért jó, hogy nem pulóvert kezdett kötni... Akkor lenne csak globális felmelegedés. -
ciento #34 te részeg vagy? -
Gaboca76 #33 Bocs de én a kitartására gondoltam nem a fan sághára!Ha ezt a kitartást őtvőzi az életel nyert ügye van!Meg ha látál már veseny játékopst "Cselex"? Az eböl épiti az életét!Valaki ez tud valaki azt! -
mg1992mg #32 Kóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóócka! -
FoodLFG #31 Nagyon hangulatos, ahogy a kibaszott nagy hajók beugranak a rendszerbe.
Jó ez az új graf motor.
Egyszer nekem is volt ilyen, hogy kis hajóval kolbászoltam valahol, mire beugrott valami nagy cucc a képbe. Látványos volt, keringtem körülötte pár percig. :D
Aztán lejárt az időkeretem, így abbahagytam a játékot, mert fizetni nem fizetek ilyenekért.
Ha már grafikus motor:
http://www.infinity-universe.com/ -
#30 Háhh! :D "Bármely magyar egyetemista játszik ennyit.." Hogyne...
Szted minden egyetemista ekkora droid?
Nem is beszélve, hogy rendes helyeken teljesíteni is kell. Nemcsak megírok 2 beadandót, meg bent vagyok előadáson.. -
lammaer #29 Azért az EVE-PVP-t nem kell annyira isteniteni.
Alapvetően EVE-PVP = blobbing. Mikro és makro szinten is...
Rámegy a 10fős gang az 1-2-3 fős ellenségre (akik ráadásul nem feltétlenül PVPre készültek), aztán leölik őket. Ugyanez alliance szinten is működik (rámegy x alliance 1-2-re, azt legyalulják őket).
Fleet battle = 2*500 hajó lövi egymást, a játékosok egy dropdown boxban scrolloznak ahol az ellenséges játékosok nevei sorakoznak majd ctrl+click és F1-F8. Akit becéloznek a fleet battle során az elfüstöl :)
1-1.5 évvel ezelőtt, mindezt olyan lagban, hogy sokaknak még a lista se töltődött be de már füstöltek is el :) Lehet lag azota már nincs, bár ezt nehezen hiszem el...
A nem blob jellegű "egyenrangú" PVP-re igen kicsi az esély. Ahhoz éveket kell tolni a játékot, rengeteget grindelni a pénzért - az EVE-sek legalább annyira kockák mint a durvább Wow-osok, mivel az EVE-t nem lehet casual módon tolni. -
Komolytalan #28 Most nem azért, de egy EVE hívőben se merült fel az, hogy valakinek nem jön be az ilyen űrös játék? Jó, tudom, csőlátás, a következő már az lesz, hogy film ajánlóhoz rakod be ennek a reteknek a linkjét (mozi helyett is lehet játszani). -
Komolytalan #27 Ez nem igazán játékidő kérdése. Persze, rohadt sokat kell hozzá játszani, de bármely magyar egyetemista játszik kb ennyit, különféle játékokkal. Az hogy pve és pvp részen is megcsinált mindent, az megintcsak szép dolog, de ez is megvan több 100 játékosnak szerintem, mert aki ügyes játékos, az meg tudja csinálni.
Ami nagyon nehezen jön össze azok a random achivementek, mondjuk a speciális mountok. Esik mondjuk 1:1000 eséllyel, ha minden nap megy is instába érte, akkor is évek telhetnek el, mire neki is meglesz. Vagy mondjuk első próbálkozásra sikerül. Szóval ez a része az, ami igazán húzza a "végigjátszás" idejét. Nála pont azt dobta a gép, hogy hamar meglett minden speckó mount. -
#26 ellopták a Star Trekből a Klingon űrhajók maszkolási technikájának ötletét -
morden #25 Szegény elveszett lélek, de hátha leszokik a függőségről hamár nincs miért játszania. -
Fbn Lx #24 tisztelem ezt az embert -
#23 hova pörgették ki? -
#22 Azért nem árulták el, mert az armory adatok nem mondják meg, egyedül akkor láthatod ha azzal a karakterrel beírod a /played parancsot. Az meg hogy mennyi mobot ölt szintén nem pontos adat, mert megint csak az armoryból van és az csak az XP-t érőket számolja, a szürkéket nem (ez mondjuk csak egy észrevétel volt felőlem) -
Carbine #21 *2009 téli kiegészítő -
torcipepe #20 mondjuk a napi átlag játékidejére kíváncsi lennék. -
Carbine #19 Juuj... kellett is már a WoW-os hír, még a végén elfelejtik az emberek ezt a kreativitástól és egyedi ötlettől mentes tucat játékot.
Az egyetlen dolog amit hozzá tudok fűzni, az ennyi:
MMO PvP
EVE-Online: Dominon. 20009 téli kiegészítő -
magyarszurke #18 azt nem írták ide,hogy a végén meghalt egy vérrög miatt -
Cselex #17 Gaboca76 szerintem ennél azért ha teheti az ember maradandóbbat alkosson .
Természetesen egy darab ürülék is alkotás csak a minőség más és más kitalálni feltalálni hasznosnak lenni az életben :)
Persze kérdés akar e az ember . -
Cselex #16 Igen ez egy nagyon fontos hír .
Tényleg kár hogy nem lehet értékelni a cikk írók munkáit .
Írni nekik és elmélkedni velük hogy miket írnak le ide ...
Fórumos írásokból kiderül nem 1x mennyire tájékozatlanok és úgy mernek írni cikket.
Vagy ez így jó ?
Osztogassunk szart az olvasóknak , tegyük érdekessé trendi témával és dobjuk oda jó lesz az .
SG.hu rossz felé haladsz ..... -
Gaboca76 #15 Becsüljétek a foszert, probáld meg megcsinálni aztán fikázd ha sikerült! -
Ubik #14 Hülyéskedsz? Ez az ember szerintem még szarni se ment el. A széke szerintem egy átalakított wc volt... -
Ulquiorra #13 Azért nem véletlenül azt nem árulták el hogy összesen illetve naponta mennyit játszott:) -
Ubik #12 Én csaknem 5 éve játszom már a wow-al de még szerintem is kurva beteg és undorító 1 "ember" lehet ez a valaki. -
tomcsa4 #11 Hehe :D -
#10 Megérdemli a halált... de tényleg. -
QwErTy89 #9 És most, hogy végzett, elkezdhet játszani... -
Ulquiorra #8 Ez igen. Ő már büszke lehet magára, letett valamit az asztalra. -
#7 Egyébként ez megint egy olyan hír ami nem mai, csak már rég írtunk a WoWról (mert ma ez a divat, minőség nem számít) és ezeknek a kommentjei állandóan trollkodásba, flamelésbe fullad hogy függőség kockaság, nincs életük stb... -
#6 Ettől a "kipörgette" szótól feláll a hátamon a szőr. Valamint azt a bizonyos achit, biztos hogy nem "kutatja lázasan" mivel aki ismeri a játékot (a cikk írója ezek szerint nem) az tudja hogy ez egy újonnan bekerült achi a karácsonyi eventhez, tehát csak december közepe/vége felé lehet megcsinálni. Másrészről ő lehet hogy űberkocka, de el kell ismerni nem lehet rossz player, aki ismeri kicsit az öcsi rendszert az tudja, hogy 0-24 gamelés ehez nem elég, hiszen a pve überhardmódoktól kezdve a pvp top eredmények eléréséig mi minden tartozik ide. Mondjuk tény hogy RL-ben ettől nem lesz több... -
Temaruk #5 Cartman: All right, major stone shield potions should be... Oh God, I'm going to have diarrhea again. Ohhh-... Duuuh-...
Stan: You can't go to the bathroom, you're stacking sunder armor!
Cartman: It's okay. [clicks on the intercom] Mom? Bathroom!
Liane: What hon?
Cartman: Bathroom! Bathroom -
#4 jaja :D -
DeedY #3 Szenzacios hir, a jofele szamadatokkal! :) -
#2 mekkora kocka... -
#1 Néha ki kéne menni a levegőre...