421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
  • ronesz
    egy szar minosegu videon eleg nehez visszaadni a grafikat
    az mmoknak azert nincs jo grafikaja mert igy szelesebb reteghez jutnak el, illetve akinek a grafika a mindene az ugyse jatszana mmoval, nekik a LFD es hasonlo szinvonalas jatekok ajanlottak
  • Fbn Lx
    nem látom a videókon azt a nextgen grafikát, amiről írnak.
    olyan 2003-2004 környékén beálltak az ázsiai mmo-k egy bizonyos grafikai szintre, azt azóta is tartják :|
  • HUNdeX
    Előző hozzászólásban a Gpotatosról beszéltem :D

Kb 2-3 hét a Closed Beta Tesztig (pár aktív ember kap meghívót rá) . Aztán Januárban Open Beta (mindenki csatlakozhat). Teljesen tényleg tavasszal jön ki de a teljes itt csak azt jelenti, hogy a Cash Shop akkor fog bejönni.

"The Spring date means cash shop is open. It does not mean CBT."
  • DAK3
    ezt nemtom hol olvastad adminok irták hogy 2010 tavaszán lesz a gpotatos.... vagy mien zárt béta taiwan?? öszezavartál
  • HUNdeX
    Áhh elvileg 2 hét és kezdődik a Zárt béta, amire am a fórumra való regisztrálással lehet jelentkezni. Ami ugye 2 hétig tart kb. és onnan 1-2 két és jön az open beta is. Ami után nem lesz karaktertörlés.
  • HUNdeX
    A klánom elég nagy része kínai :D
    A taiwani (TAIKA) verzióval nyomták páran am..

Van angol patch is elvileg de az ilyenből elegem lett miután Perfect Worlddel fél évet játszottam kínain patchel mert nem volt még angol verzió :S
  • DAK3
    na az amcsi verzio kezdödik tavaszal amcsi vagy europai tök nyolc.... ugyis lesz europai is:D
  • DAK3
    milyen klánodba mivan holjátszotatok?XD a gpotato lesz az elsö angol szero tán japánon nyomod?XD
  • HUNdeX
    Kicsit biztos :P De a klánomban akik már kipróbálták azt mondták h nem.

Az amcsi verzió nem jó? :P
  • DAK3
    fog hát de nem a gpotato miatt... hanem miattunk a net miatt:D
  • DAK3
    neörüjünk elöre:S csak 2010 tavaszán kezdödik az europai szero....:S:S:S
  • Bulykin
    tuti h fog laggolni
  • HUNdeX
    Az is jó benne, hogy laggolni sem fog az 1000 vs. 1000 pvpben. Egész jól megcsinálták.

Másik különlegessége a daughter/PRAN system ami egy pet tulajdonképpen, eteted, beszélgethetsz is vele és segít a harcban. Meg külsőre öregszik is persze..
  • Bulykin
    jónak tűnik:) SRO-ra emlékeztet
    +fav már rég mmoztam:D
  • DAK3
    bocs a sok helyesirási hibáért csak siettem:):)
  • DAK3
    hát sziasztok igen énmár nézzegetem a gpotato oldit ez egy nagyon pvp re koncentrálo 1000 vs 1000 national war os játék szal annyian harcolnak

6 class(sniper,dual gunner,warrior,crusader,priest,dark magician) 3D os játék a gpotato szerint ez elhozza az uj generálciot a free mmografikéába
    japán barátainknál 1 hete van zárt béta snagyon tetszik nekik vajuk be a gpotatos trailer egy szar de az eredeti japánazért más:D:D a játék kliense nagyon kicsi lesz :D:D ezaz mmo nagyon nagy sikernek örvend:)
    s valoszinü aazt is arat:D dual gunner leszek:D:D
  • pxxl
    inkább a www nem kell
  • HUNdeX
    Köszi! A http lemaradt :S
  • Doomista
    http://aika.gpotato.com/
  • HUNdeX
    Pár infót azért írok :D

Egy távol-keleti f2p játék, PvP-re koncentrál és elméletileg nem a tipikus egész nap grindelős játék. Talán ezért is van csak hatvan valamennyi szint benne. Érdekesnek tűnik, és kínai barátaink is nagyon kedvelik. Aki szeret PvPzni annak muszáj kipróbálnia :P

További info: www.aika.gpotato.com