421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
-
ronesz #20 egy szar minosegu videon eleg nehez visszaadni a grafikat
az mmoknak azert nincs jo grafikaja mert igy szelesebb reteghez jutnak el, illetve akinek a grafika a mindene az ugyse jatszana mmoval, nekik a LFD es hasonlo szinvonalas jatekok ajanlottak -
Fbn Lx #19 nem látom a videókon azt a nextgen grafikát, amiről írnak.
olyan 2003-2004 környékén beálltak az ázsiai mmo-k egy bizonyos grafikai szintre, azt azóta is tartják :| -
HUNdeX #18 Előző hozzászólásban a Gpotatosról beszéltem :D
Kb 2-3 hét a Closed Beta Tesztig (pár aktív ember kap meghívót rá) . Aztán Januárban Open Beta (mindenki csatlakozhat). Teljesen tényleg tavasszal jön ki de a teljes itt csak azt jelenti, hogy a Cash Shop akkor fog bejönni.
"The Spring date means cash shop is open. It does not mean CBT." -
DAK3 #17 ezt nemtom hol olvastad adminok irták hogy 2010 tavaszán lesz a gpotatos.... vagy mien zárt béta taiwan?? öszezavartál -
HUNdeX #16 Áhh elvileg 2 hét és kezdődik a Zárt béta, amire am a fórumra való regisztrálással lehet jelentkezni. Ami ugye 2 hétig tart kb. és onnan 1-2 két és jön az open beta is. Ami után nem lesz karaktertörlés. -
HUNdeX #15 A klánom elég nagy része kínai :D
A taiwani (TAIKA) verzióval nyomták páran am..
Van angol patch is elvileg de az ilyenből elegem lett miután Perfect Worlddel fél évet játszottam kínain patchel mert nem volt még angol verzió :S -
DAK3 #14 na az amcsi verzio kezdödik tavaszal amcsi vagy europai tök nyolc.... ugyis lesz europai is:D -
DAK3 #13 milyen klánodba mivan holjátszotatok?XD a gpotato lesz az elsö angol szero tán japánon nyomod?XD -
HUNdeX #12 Kicsit biztos :P De a klánomban akik már kipróbálták azt mondták h nem.
Az amcsi verzió nem jó? :P -
DAK3 #11 fog hát de nem a gpotato miatt... hanem miattunk a net miatt:D -
DAK3 #10 neörüjünk elöre:S csak 2010 tavaszán kezdödik az europai szero....:S:S:S -
#9 tuti h fog laggolni -
HUNdeX #8 Az is jó benne, hogy laggolni sem fog az 1000 vs. 1000 pvpben. Egész jól megcsinálták.
Másik különlegessége a daughter/PRAN system ami egy pet tulajdonképpen, eteted, beszélgethetsz is vele és segít a harcban. Meg külsőre öregszik is persze.. -
#7 jónak tűnik:) SRO-ra emlékeztet
+fav már rég mmoztam:D -
DAK3 #6 bocs a sok helyesirási hibáért csak siettem:):) -
DAK3 #5 hát sziasztok igen énmár nézzegetem a gpotato oldit ez egy nagyon pvp re koncentrálo 1000 vs 1000 national war os játék szal annyian harcolnak
6 class(sniper,dual gunner,warrior,crusader,priest,dark magician) 3D os játék a gpotato szerint ez elhozza az uj generálciot a free mmografikéába
japán barátainknál 1 hete van zárt béta snagyon tetszik nekik vajuk be a gpotatos trailer egy szar de az eredeti japánazért más:D:D a játék kliense nagyon kicsi lesz :D:D ezaz mmo nagyon nagy sikernek örvend:)
s valoszinü aazt is arat:D dual gunner leszek:D:D
-
#4 inkább a www nem kell
-
HUNdeX #3 Köszi! A http lemaradt :S -
#2 http://aika.gpotato.com/ -
HUNdeX #1 Pár infót azért írok :D
Egy távol-keleti f2p játék, PvP-re koncentrál és elméletileg nem a tipikus egész nap grindelős játék. Talán ezért is van csak hatvan valamennyi szint benne. Érdekesnek tűnik, és kínai barátaink is nagyon kedvelik. Aki szeret PvPzni annak muszáj kipróbálnia :P
További info: www.aika.gpotato.com