421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
  • DAK3
    ÜNEPÉJESEN BEJELENTEM HOGY A BÉTA KULCSOKAT IMMÁRON LEHET AKTIVÁLNI, ÉS A KLIENSET LETÖLTENI(ezaz bébi 5 honap várakozás de megérte)
  • DAK3
    nekem nincs :( :( :(
  • Evetkemano
    megvan a béta kulcsom
  • DAK3
    A cb 1 3. ÁN INDULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ JUPI ÖRÖJÜNK ÜSSÖÜK ÖSSZE A KEZÜNKET...
  • DAK3
    amugy tudom hogy kihalt ez a forum de,azért én beszélek:D:D

amugy kimit vár ettöl a kb 300 megás mmotol (igen 300 mega... a gpotato irta még anno a rendes weboldin énseakarom elhinni),amihez még "új generálcios grafikát" is igérnek? amugy a koreai vidik alapján valobban az lesz és a játék már azthiszem eredetileg 2008 ota van de oriási sikert aratot koreába is...vajon felveszi e a versenyt a versenytársaivaL mint pl az allods online val???kitudja ez a jövö zenéje de sztem felveszi a versenyt...

bocsi hogy ennyire döl a szó belölem egy ilyen "kihalt" forumon de énmár nagyon várom a gamet áááá és remmélem hogy a botokal és a spamolokal ez lesz: és remélem a versenytársaival is
  • DAK3
    hirek: ha jol értelmezem a dolgot A CLOSED BETA JELENTKEZÉST EGYENLÖRE LEZÁRTÁK...

mmosite:az mmosite bejelentete hogy januárba lesz a closed beta a jelenlegi álás szerint

ööö és sztem aki jelentkezet az elkezdheti nézegetni az e-mailjét lehet kap egy kulcsot:D:D
  • DAK3
    buék amugy már ebben a honapba aszem kezdik a closed betat
  • HUNdeX
    jah sajnos :/
  • DAK3
    jó már tudom köszi:) tuti hogy idén nemlesz beta...
  • HUNdeX
    Hát ha témát értesz akkor, visszamész a játékok közé és alul van, hogy új téma indítása.
  • DAK3
    elég fura:D idén elégé sok jominöségü mmorpg jött ki mejek fojtatják a "the next generation mmorpg" dolgot:D:D amit tavaj a runes of magic kezdet....
    ittvan pl az Allods,aika(eröl szol a forum...) s a Tera.... vszinü alig ismeritek igen a tera online abba rengeteg reményt látok akárcsak ebben:D

kicsit off os dolog volt nem ide valo de ezt muszály volt..

ja és hundex hogykell itt forumot nyitni?
  • DAK3
    sok türelmetlen játékos örömére jelentem be hogy van angolosito pecs az aika hoz ha jolértelmezem (nem a gpotatos,az eredetihez van) azért ez egykis öröm:D:D itt lehet letölteni ezt az angolosito pecset:D illetve regisztrálni: itt aki akarja nézzem eg de én nemszenvedek a koreai regivel:D:D
  • DAK3
    sziasztok elégé kivan pusztulva ez a topic.... egykis info: december vagy január a cb start ideje!!!!! hivatalos adat ja és HUNdeX amit tenéztél a 18. a az a japán aika open beta ideje:D:D
  • DAK3
    amit az mmoriste ir az nemlehet kamu:D örüjünk denszejünk aika online cb dec 18 th háháháhááááá szekta nudi budiXD
  • HUNdeX
    jah az mmosite írta azt h dec 18 a cb kezdete :D
    de ki tudja... :/
  • DAK3
    egyesek szerint a dátum a cb re dec 18 de nem hiszem akk már szép nagybetükel heverne az eredeti oldin..
  • Bulykin
    hát mivel még nem jött ki az angol verzió ezért nem igazán játszik senki^^
    majd ha lesz akkor beindul
  • DAK3
    meghalt a forum??
  • DAK3
    sztem ez az mmo elég jo lesZ:D
  • DAK3
    nekem nagyon bejönnek de ez sem egy kötelezö dolog az ezzel való játék..... rem leszünk elegen:D:D szal nemlesz ember hiány sztem a gpotato ugy cwsinája mint allodsnál két hetes lesz egy CBT és 1 hét szünet lesz köztük....:D:D
  • HUNdeX
    A klánban azt mondogatják, hogy lehet csúszni fog a CB :S
  • Bulykin
    lol, a 4.kép nagyon gáz, az a karakter tuti nem fog tetszeni:D
  • DAK3
    a forumon nézzelödtem és az a hir terjeng hogy 18. án lesz cbt....dec 18:D
  • DAK3
    egykis nézegetnivaló

(illetve az official(koreai) trailer letölthetö innen:) http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.gamershell.com/static/streaming/16946/16946_medium.jpg&imgrefurl=http://www.gamershell.com/download_37902.shtml&usg=__9Bn6BvfWFflh0Jo8R3iP3FVLqkw=&h=284&w=500&sz=21&hl=hu&start=39&tbnid=35V9e6M4FtUWAM:&tbnh=74&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Daika%2Bonline%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dhu%26safe%3Doff%26sa%3DN%26start%3D20
  • DAK3
    de helytelenül irok gépen bocsi:):)

pár jo kép
  • DAK3
    open beta val jönn az item mail... és az itemail jötte 2010 tavasz szal sztem max január közepén startolnak
  • DAK3
    mér megbocsás de sztem ég és föld a gét mmo wow és ez.... egyáltalán nem ugyanazz

és támado képeség is megéri ha aszart nyomom?:D
  • kastil
    ez is nagyon wow motor gyanus.
  • HUNdeX
    December közepére mondták a tesztet.

Am meg sztem jah, a kisebb szintű képességek között is vannak olyanok amiket érdemes nyomni high lvlen is. :D
  • DAK3
    HUNdeX*
  • DAK3
    hungex ezt a 3 om hetes dolgot oktober 20 adigán irták... joltudjuk régeltelt sztem 3 hétel tavasz elötröl van szo tuti nem lesz msot teszt...
  • DAK3
    ha a kisebb szintü képeségeket felnyomod makszra akk azok is tudnak nagyszinten jok lenni?
  • DAK3
    vagy a gpotato képes lesz 20 szor összetömöriteniXD
  • DAK3
    sztem max ugylesz 300 mega ahogy az allodsnál volt 2 giga 2 giga volt a kliens elsö béta menet elött jött még 400 mb pecs...
  • HUNdeX
    Áhh sztem is több lesz az mint 300mega... :D Bár majd meglátjuk :D Legalább gyorsan lejön :D
  • DAK3
    hm látom 300 megás kliensröl beszélnek gpotato oldin ha azt megoldják én szoszerint leszopom magamat miközbe egy poharat is eszek...
  • HUNdeX
    erős elvileg. az egyik legjobb pvpben azt hallottam.
  • DAK3
    amugy ahogy gpotatot ismerem allods betabol kiosztanak 20 kulcsot a béta után meg 1 orával pöcsverés közbe eszükbejut :"hm kcisit kevés bazzdmeg holvannak a playerek gyerünk dobjunk még ki vmi giveway oldit ahol van pár ezzer kulcs":D:D:D
  • DAK3
    ezekböl a szarminöségi youtube vidikböl nemnagyon látszik a grafi.......

sztetek a dual gunneres erös?:( én félek hogy nemlesz az:S:S pedig nekem az jönn be:D
  • HUNdeX
    nem véletlenül ingyenes (nagyjából)