421
Aika Online- nemsokára jön ki az angol verziója, ami remélhetőleg nagyon jó lesz. Ingyenesen játszható ráadásul.
  • LordTusy
    Üdv!
    Megint visszarángattak Aikába és mostmár itt is maradok. Jelenleg (,nem tudom miért, de) Lenaria-nál vagyunk hárman. Guild alapítást is tervezgetünk, persze csak ha leszünk elegen. (Van 2 lehetséges beugrónk, szóval 1-2 játékos hiányzik, hogy meglegyen a dolog.)
    Most épp pell/rub extract gyűjtő projektben vagyok, ezért 3-4 naponta karaktert cserélek (,az aktuális nevem ImNOTbrazilian) , ha itt rám írtok, akkor tudunk szervezkedni.
    Utoljára szerkesztette: LordTusy, 2014.12.18. 11:31:27
  • ScullyH
    Igen, már pont logoltam ki mikor feldobta a felkérést, gondolom mikor kiléptetett úgy vette visszautasítottam.
    Most jöttem vissza, kisebb-nagyobb megszakításokkal ma fent leszek én is többnyire.
  • Nandor1988
    Szeva! Voltam fent. Pont most. Meg is találtalak csak azt írta, hogy elutasítottad a barát felkérést utána nem is találtalak. Mondj majd egy időpontot, amiko fent leszel azt akkor felveszlek. mai nap többnyire vagyok 3 - 5 ig nem biztos, hogy vagyok.
  • ScullyH
    NaTam a karakterem neve.
  • Nandor1988
    Te milyen néven vagy fent Scully?
  • Nandor1988
    Scully Kuva néven megtalálsz. Igaz egy ideje nem toltam... Vanov szeró.
  • ScullyH
    Sziasztok!

Milyen néven lehet titeket megtalálni? Én is nemrég kezdtem játszani, és jó lenne más magyarokkal együtt nyomni :)
  • Nandor1988
    Szeva baki! Gyere vanovra ott toljuk 3man. Nem tom mi a gond. viszont lvlv 1 71 3nap alatt eljuthatsz, szoval nem vesztesz semmit.
  • baki112
    Sziasztok .

Én nem rég kezdtem a játékot és szerintem nagyon jó !!!
    Jó lehet benne fejlődni !!
    El is értem a Lv 50-et gyorsan , de viszont valamiért nem akar át ugrani 51-re !! pedig csak 1 EXP kellene hozzá !! legalábbis azt mutatja !!
    én meg márt azóta legalább 200.000 EXP-et gyűjtögetem !!
    mi lehet a probléma ??
    Az Ostyrion vagyok és baki112 a nevem .
  • ScullyH
    Kívánságod számomra parancs...
    I'm back
  • LordTusy
    Tegnap este 3-as szintre vittük a guildet, ezért most rengeteg szabad helyünk van. Szeretettel várunk minden régi és új játékost! A guild mester egy ideig távol volt, de most visszatért és remélhetőleg sikerül felráznia a guildet.
  • David9317
    Sziasztok!
    Hnap lehet elkezdek játsszani és azt szeretném kérdezni, hogy van-e még aktív guild?:)
  • ScullyH
    Sziasztok!

Nem tudom ért-e valaki az effajta hibákhoz, de hátha tudtok segíteni. Windows xp-n a játékot ha elindítom, tölt, fekete képernyő egy pillanatra, majd leáll. Feladatkezelőben is ennyit látok csak, hogy kilép valamiért.

Szóval, ha van valakinek ötlete hogy mit kellene tegyek ellene, azt szívesen fogadnám :)
  • LordTusy
    Bocs a duplapostért... (i <3 SG)
    Ugyan az aláírásomban szerepel,de azért szólok,hogy csak akkor tudunk bevenni a guildbe és aktívan támogatni, ha Ostyrion népnél csinálsz karaktert.
  • LordTusy
    Szia!
    Van magyar guild és többnyire van online tag is. Ha benn vagy a játékban shout-olj és felvesszük veled a kapcsolatot! Itt találod a honlapunk. A "Roster" részben megtalálod a karaktereink neveit is. Megpróbálhatsz whispen is keresni minket. De ha írsz egy karakternevet,akkor mi is próbálunk majd keresni téged.
  • AnuHUN
    Sziasztok!
    Szeretnék regisztrálni, de nem ismerem a játékot. Van még aki játszik vele, és tud majd segíteni mit-hogy lehet?
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Hosszú szünet után úgy tűnik kezdünk vissza-vissza tévedni Aikába. Egyenlőre 2 aktív taggal,de újra él a magyar guild!Ha valaki szeretne belépni írjon rám itt és egyeztetünk mikor tudom bevenni az illetőt vagy próbáljon meg játékon belül megkeresni!
    Jó játékot és további szép estét mindenkinek!
  • Malomyotismon
    Sziasztok!

Tegnap regisztráltam a játékra és azon belül Ostyrion szerverre.
    Sajnos még nem volt szerencsém megtalálni a magyarokat, pedig a megadott nevekre próbáltam már wisperelni.

Rajmund néven megtalálható vagyok!
  • LordTusy
    Ilyenkor imádom SG-t...
    Elnézést az elírásért,Muzsik.(Őt egyébként Muzsikus néven is megtalálhatjátok a játékban.)
  • LordTusy
    Sziasztok!
    gpotato verzión játszunk,eddig nem észleltem komolyabb problémát.
    Van aukciós ház a kezdővárosban,azon belül a kereskedelmi negyedben.
    Ha szeretnétek csatlakozni a magyar guildhez,akkor Ostyrion-nál kezdjetek karit és lv10-es citizen küldi után vegyétek fel a kapcsolatot a #396-ban felsorolt játékosok egyikével!
    Ryleh Muzyiknál hasonló problémák voltak,írtunk supportnak és azt felelték van egy kis gond a login szerverrel,de nem kell megijedni.(Megjegyzem engem mindig beengedett.)
    Jó játékot mindenkinek!
  • Mazarex
    hali, a pran-os questet csináltam fire típusra gyúrok de az essence összeszedése kicsit nehézkes, van vmi aukciós ház féle, vagy ahol vehetnék?
  • pandemonium
    Tulajdonképpen most melyik szerveren lehet játszani magyaroknak?:D
    A global azt írja ,hogy logoljak ki az Iexplorer-ből,persze nincs is nyitva. Előtte a netlimiter miatt sírt.
    A gpotato-nál a downloadnál az van írva,hogy csak USA,bár ott régebben játszottam és lagoceán volt.
  • Ryleh
    nem,de...aztan ra fel ora es lam,lam (lama megvan az accountom.
    de koszi a helpet:))
  • LordTusy
    Nem lehet,hogy valamit rosszul írtál be?ID-t vagy ilyesmi?
  • Ryleh
    LOL....ma jatszottam is,egy srac bevett a magyar guildba,,aztan most meg "account not found"...szoval repult minden amit eddig,,,,
  • LordTusy
    Úgy van,PIN-t Te állítod be karikészítés után.Fontos,hogy ne felejtsétek el a PIN-t,mert supportal nem poén ilyen apróság miatt mailezgetni.
    Hasonlóan fontos,hogy Ostyrion-nál kezdjetek karaktert,mert így be tudunk venni a magyar guildbe.Én jelenleg keveset vagyok játékban,de Csiko,Muzsik,Altairhun,Vadmacs vagy Csaprago2 tud invelni,ha játszik.Próbáljátok wispelni őket,aztán rakjátok őket friendlistre.
    Jó játékot mindenkinek!
  • speed01
    Rájöttem már. XD
  • ibhu
    hehehe XDD
  • Ryleh
    karigeneralas utan?..hat ott,aztan megegyszer beirod,,es ennyi.
  • speed01
    Sziasztok, pin code-ot hol tudok kreálni vagy valami?
  • LordTusy
    Nem tudom,én friss gpotato accountot nyitottam.
  • Ryleh
    a regi accountom elavult?..nem csekkoltam,de anno tetemes penzeket uzleteltem ossze,upgradekbol,stb.
  • LordTusy
    Szia!
    Itt tudod letölteni:
    http://aika.gpotato.com/?m=game&a=download
    Ez leszedi a telepítő file-t.Ostyrion népnél kezdj majd karaktert és ha lv10-en "ostyrion-polgárrá" válsz be tudunk venni guildbe.
  • Ryleh
    hali...tavaly a jatek startjanal toltam ezt (perzsiaban)
    anno tetszett.Nem az NA-n.
    mellik klienst kene toltenem?szerverenkent masd a kliens?
  • LordTusy
    Sziasztok!
    Örömmel jelenthetem,hogy tegnap elkészült a magyar guild FeketeSolymok néven.Minden tagnak van inv joga,ha összefutnátok velük azonnal bejuthattok FS-be.
  • ScullyH
    http://aika.gpotato.com/news/2011/08/11/epic-ii-patch-notes-8102011/
  • Ryzox
    Epic II - Exodus. Valaki bővebb infóval tud szolgálni, mit tartalmaz ez az újítás?
  • ScullyH
    Neked sem jó? Mert akkor megnyugszom hogy a hiba nem az én készülékemben van
  • semo1
    szerintem karbantartás van
  • ScullyH
    Kukucs!

Nekem nem jó a játék Miután kiválasztom a világot, tovább már nem töltődik, marad az Aika háttér meg a kép mozog ilyenek, de nem tölti be a továbbiakat
    Valakinek van tippje mi lehet a baj, vagy mit csináljak?