104
-
caprocorno #23 Kár, hogy a cikkben nem térnek ki a konkrét megoldásra, csak kerülőúton lehet eljutni oda, ahol az angolt nem beszélő felhasználók nem sokra mennek ezügyben. Akkor most pótoljuk a hiányosságot, hátha valaki már beleszaladt a FeketHalálba: Többek közt itt is megtaláljátok a megoldást. Én már sajnos próbáltam, és hálistennek (no meg a Prevx-nek)működik. Azóta én a pendrive-on is tárolom ezt a kis patchet -
nimrod515 #22 Nalam is elofordult mar ez parszor, es akkor mi van, majd kijavitjak...ettol meg nem fogok linsux-ot feltenni mert az a szememben nem OS. -
Dr.Tápfesz #21 Gigabyte EG45M-UD2H alaplapom van amiben Intel GMA-s vga sikeredett integráció által , nem tapasztaltam Win7 X64 el , a gép szerint napra kész a frissítés még elöltetve is. -
#20 "forduljon a vevőszolgálatukhoz"
-
#19 még jó hogy nem használom a hasznosnak hazudott windows 7-et...
avagy xp sp2 óta rotadteccerűen nem frissitek. oszt jónapot
-
#18 Még utána néztem, nálam 25-én nem volt telepítve defenderhez frissítés, csak a szokásos biztonságiak, leghamarább 27-én volt a kb915597-es (amit a cikk jelöl), és ahogy írtam, nekem nem okozott gondot. -
#17 #1 Szinte gondoltam, hogy ha lejjebb görgetem az egeret, akkor találok ettől a mániától egy-két szintjén levő beszólást...
----
Amúgy meg a Vistámon (x64 sp2) nem volt ilyen jelenség, de ha több millió gépet érint ez a dolog akkor lehet bizonyos "környezet" kellett ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. Pl. az Intel GMA-s grafikákkal ellátott gépek vagy ilyesmi. -
BenceYCE #16 Még jó, hogy nem használom a hasznosnak hazudott frissítéseket! -
butuska66 #15 Ha nem lesz Kék Halál az új winfosba akkor nem gogom megvenni oszt kész -
runny #14 Bárcsak a főnököm is képes lenne ilyen halálra! -
MasterChief #13 A Linuxok így az Ubuntu is képes egy a 'kék halál'-nak megfelelő jelenségre, csak azt 'kernel panic' -nak nevezik. -
Gabest #12 Ugyanarra a gépre felváltva remote desktoppal és helyben bejelentkezve 10-ból 1x végzetes feketeségbe fullad a dolog. De ez már xp-n is így volt évekkel ezelőtt. -
HeavyDee #11 Áhh... Windows az sz@r... Ubuntut tegyetek fel. Ott nincs ilyen, hogy kék/fekete halál... ott csak "last frame" halál van. Kimerevedik a kép és semmi reakció. Sokkal modernebb, még leolvashatod a maradék információt a képernyőről mielőtt újraindítod! -
Déta #10 Bazz' ilyen Nekem is volt!!!
Nem fagy le, csak Qrva sokat kell várni, hogy elinduljon. Vajmi... 7-8 percet. -
#9 Hajrá flame...
Majd ha 1000 dollárért Core i7-es Mac-et kapok, akkor esetleg elgondolkodom rajta. Addig marad a PC. Amíg egy, az itthoni gépemnek megfelelő mac 2000$, nincs miről beszélni. -
#8 Na nállad is mintha leverte volna az IQ a biztosítékot, windows az egy pc-s oprendszer, húzzál innen az osxedel a sunyiba -
#7 " hogy a fekete képernyő a felhasználók millióit érintheti, és úgy tűnik, hogy nem csak a Windows 7, hanem az XP és a Vista rendszereket futtató gépeket is érintheti. "
Ha már fikázásnál tartasz néha nem árt nem elfelejteni elolvasni a cikket meg nem otthon hagyni az eszedet. -
tricky #6 nesze neked W7 jött a W7es H1N1
***Ha a hiba a Windows frissítése,vagy valamely rosszindulatú szoftver kiszűrésére írt program telepítése után jelentkezett, a frissítés vagy a biztonsági szoftver eltávolítása általában a hibát is megszünteti - magyarázta a szakember.***
ja csak jó volna a W7es fanoknak látniuk is a gépet közben, mert a sötétben tapogatózni elég sz...r lehet... -
#5 Asszem én is belefutottam ebbe a jelenségbe, de nem merném letenn rá a nagyesküt mert újraindítás után jó lett és lehet nem a frissítés okozta. Win 7 x64 rendszeren. -
Alfa Of NS #4 A Microsoft tökéletesítette a képernyőhalált. A kék halál még orvosolható volt a gép újraindításával, de a fekete halál már végez az egész oprendszerrel -
sg1oneill #3 " A Microsoft vizsgálatot indított a felhasználók millióit érintő Windows 7 operációs rendszeren tapasztalt úgynevezett "fekete képernyő halál" okainak kiderítésére. "
Azt hiszem nem kell nyomozniuk tovább, jönnek nekem néhány millával mivel én megoldottam! Az ok egyszerű! WINDOWS! Ennyi!
Mióta OSX-em van, teljesen megváltozott az életem... már csak rossz emlék az a winfos hülyeség... oprendszer... na persze... szerintem terror a felhasználoknak... -
#2 keywords: black , death , screen
-