104
  • caprocorno
    Kár, hogy a cikkben nem térnek ki a konkrét megoldásra, csak kerülőúton lehet eljutni oda, ahol az angolt nem beszélő felhasználók nem sokra mennek ezügyben. Akkor most pótoljuk a hiányosságot, hátha valaki már beleszaladt a FeketHalálba: Többek közt itt is megtaláljátok a megoldást. Én már sajnos próbáltam, és hálistennek (no meg a Prevx-nek)működik. Azóta én a pendrive-on is tárolom ezt a kis patchet
  • nimrod515
    Nalam is elofordult mar ez parszor, es akkor mi van, majd kijavitjak...ettol meg nem fogok linsux-ot feltenni mert az a szememben nem OS.
  • Dr.Tápfesz
    Gigabyte EG45M-UD2H alaplapom van amiben Intel GMA-s vga sikeredett integráció által , nem tapasztaltam Win7 X64 el , a gép szerint napra kész a frissítés még elöltetve is.
  • gothmog
    "forduljon a vevőszolgálatukhoz"
  • Flang3r
    még jó hogy nem használom a hasznosnak hazudott windows 7-et...

avagy xp sp2 óta rotadteccerűen nem frissitek. oszt jónapot
  • Garrett27
    Még utána néztem, nálam 25-én nem volt telepítve defenderhez frissítés, csak a szokásos biztonságiak, leghamarább 27-én volt a kb915597-es (amit a cikk jelöl), és ahogy írtam, nekem nem okozott gondot.
  • Garrett27
    #1 Szinte gondoltam, hogy ha lejjebb görgetem az egeret, akkor találok ettől a mániától egy-két szintjén levő beszólást...
    ----
    Amúgy meg a Vistámon (x64 sp2) nem volt ilyen jelenség, de ha több millió gépet érint ez a dolog akkor lehet bizonyos "környezet" kellett ahhoz, hogy ez bekövetkezzen. Pl. az Intel GMA-s grafikákkal ellátott gépek vagy ilyesmi.
  • BenceYCE
    Még jó, hogy nem használom a hasznosnak hazudott frissítéseket!
  • butuska66
    Ha nem lesz Kék Halál az új winfosba akkor nem gogom megvenni oszt kész
  • runny
    Bárcsak a főnököm is képes lenne ilyen halálra!
  • MasterChief
    A Linuxok így az Ubuntu is képes egy a 'kék halál'-nak megfelelő jelenségre, csak azt 'kernel panic' -nak nevezik.
  • Gabest
    Ugyanarra a gépre felváltva remote desktoppal és helyben bejelentkezve 10-ból 1x végzetes feketeségbe fullad a dolog. De ez már xp-n is így volt évekkel ezelőtt.
  • HeavyDee
    Áhh... Windows az sz@r... Ubuntut tegyetek fel. Ott nincs ilyen, hogy kék/fekete halál... ott csak "last frame" halál van. Kimerevedik a kép és semmi reakció. Sokkal modernebb, még leolvashatod a maradék információt a képernyőről mielőtt újraindítod!
  • Déta
    Bazz' ilyen Nekem is volt!!!
    Nem fagy le, csak Qrva sokat kell várni, hogy elinduljon. Vajmi... 7-8 percet.
  • Gerygrey
    Hajrá flame...

Majd ha 1000 dollárért Core i7-es Mac-et kapok, akkor esetleg elgondolkodom rajta. Addig marad a PC. Amíg egy, az itthoni gépemnek megfelelő mac 2000$, nincs miről beszélni.
  • Ravkin
    Na nállad is mintha leverte volna az IQ a biztosítékot, windows az egy pc-s oprendszer, húzzál innen az osxedel a sunyiba
  • Ravkin
    " hogy a fekete képernyő a felhasználók millióit érintheti, és úgy tűnik, hogy nem csak a Windows 7, hanem az XP és a Vista rendszereket futtató gépeket is érintheti. "

Ha már fikázásnál tartasz néha nem árt nem elfelejteni elolvasni a cikket meg nem otthon hagyni az eszedet.
  • tricky
    nesze neked W7 jött a W7es H1N1

***Ha a hiba a Windows frissítése,vagy valamely rosszindulatú szoftver kiszűrésére írt program telepítése után jelentkezett, a frissítés vagy a biztonsági szoftver eltávolítása általában a hibát is megszünteti - magyarázta a szakember.***
    ja csak jó volna a W7es fanoknak látniuk is a gépet közben, mert a sötétben tapogatózni elég sz...r lehet...
  • Narxis
    Asszem én is belefutottam ebbe a jelenségbe, de nem merném letenn rá a nagyesküt mert újraindítás után jó lett és lehet nem a frissítés okozta. Win 7 x64 rendszeren.
  • Alfa Of NS
    A Microsoft tökéletesítette a képernyőhalált. A kék halál még orvosolható volt a gép újraindításával, de a fekete halál már végez az egész oprendszerrel
  • sg1oneill
    " A Microsoft vizsgálatot indított a felhasználók millióit érintő Windows 7 operációs rendszeren tapasztalt úgynevezett "fekete képernyő halál" okainak kiderítésére. "
    Azt hiszem nem kell nyomozniuk tovább, jönnek nekem néhány millával mivel én megoldottam! Az ok egyszerű! WINDOWS! Ennyi!
    Mióta OSX-em van, teljesen megváltozott az életem... már csak rossz emlék az a winfos hülyeség... oprendszer... na persze... szerintem terror a felhasználoknak...
  • Flang3r
    keywords: black , death , screen

• Flang3r