Szereted?Nembirod elmondani?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jövõ héten lesz <#idiota>

Nem lett találkozó <#zavart2>

Megfogadtad?

Holnap ezt megfogadom :D

Waczkor
Elég nagy baj:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

elhiszed h nem ez érdekel?:D

tenkenorman
nembirod: hosszú í és külön.

http://www.tenke.hu

Terensz
Légyszi ne ezt offoljuk szét. Gyere át ide, ez a stílus, amit elõvezettél: abszolút a gumiba való.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Roger6
Ez nem szabály, egy lúzer vagy. Tény és kész. Ha nem érzed, hogy szánalmas vagy, hát így jártál. <#eljen><#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Terensz
Vannak még ilyen saját készítésû íratlan szabályaid a szánalmasság-mentes fórumozásra? <#idiota><#nyes> Oszd meg velünk bátran, lehet, hogy a többi is szórakoztató <#alien>

ON

Roger6
Annál nagyobb lúzer nincs, aki kétszer postol, hogy övé legyen a ték... Hogy értsed: szánalmas dolog.<#hehe><#levele>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Terensz
TÉK!!!44!4!!!NÉGY

Terensz
Pedig így van

kezdek ebben kételkedni<#idiota>

Terensz
Azt sose sajnáld.

Akivel igazán jó lesz neked: õ igazán akar téged, és mással nem fog összejönni.

Igen, ilyen is van :D Én is jártam már így 1-2x :D

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

TVelvet
Igazából a legjobb az egészben, (én mindig így estem pofára :D ) túl sokáig vártam, és addig más becserkészte...

Igen, ilyen is van :D
<#eljen> Vagy ha nem is egybõl szeretlek, akkor 1-2 hasonló kedves szó sokat jelent.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

Bruk
A kúrelásért. :)

Legend Killer
pedig felesleges :D. mind1.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ahogy mondod..:)

na térjünk vissza a témához :)

kinek mi fontos..err ezt tudom mondani akinek meg nincs pozitív megszólalása akkor van még ezen a témán belül is 390 topic lehet válogatni

Nem is mondtam azt...ezt én erre a " felesleges topicot nyitni ienért " - re értettem

Legend Killer
ja, akkor nem is írunk neked :D. igazán nem írtunk rosszakat.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Olyan mind1 hogy kik írnak mert úgy is csak az értelmes hozzászólásokat veszem észre..

Legend Killer
nem szóltam be neki, csak elmondtam, hogy nem szokás ezért topikot nyitni itt, persze esgén teljesen más szokások vannak és tényleg mindenért leoltják az embert.
és én írtam neki értelmeset. legyen bátor és próbáljon olyan alkalmat keríteni, ahol szóba állhat vele, puhatolóddzon és, ha idõvel az érzés kölcsönös, akkor hajrá.

"Meg hát az a baj h nemvesz komolyan tehát elég rég ismerjük egymást és eleinte még télleg csak poénból mondtam..de ez az utóbbi idõben megváltozott"
Ez nekem elég elõzménynek tûnik. Gondolom akkor csak beszélgetnek vagy találkoznak napi szinten.

Waczkor
Neked egy homokzsák kell vagy anyai szeretet...

Nem ugattuk le,mindig vannak,akik leugatnak embereket.Az uccsó pár hsz normális volt.
Mégis mit kéne neki írni?Legegyértelmûbb dolog hogy leszólítja,beszél vele.

Nagyon te se vágod a témát,elsõre azt mondani egy csajnak,hogy szereted kb az esetek 1%ban jön be,ha van/volt valami elõzmény.
Egyébként a megszállottságot fogja mutatni,amit nem szeretnek a csajok.
Hogy is szerethetné,nem tud róla kb semmit,az hogy párszor beszéltek,esetleg jól kijönnek semmit nem jelent.
Szeretet az más.

Komolyan mondom beszarok rajtatok.
Idejön valaki nyit egy topikot csak hogy legyen kivel beszélgetni, megvitatni erre leugatjátok a fejét és minden mondatát kiforgatjátok és ráadásul még értelmeset nem is írtatok.
Az meg a másik hogy topikot is nyitni neki? Ezer ennél feleslegesebb topik is van kinek mi a fontos.
Tipikus magyar mentalitás... Ha nem tudok hozzászólni akkor beszólok vagy faszságot írok be. (és akkor ezután az jön hogy én is ugyanezt csinálom)

Én azt csinálnám hogy félrehívnám egy pillanatra egy megfelelõ pillanatban és elmondanám neki hogy szeretem. Aztán az arcára lesz írva hogy mit gondol onnan meg már egyszerû a helyzet.

Roger6
Azért maradnak együtt valakivel, mert félnek a magánytól. Szánalmas...

Waczkor
Így van,arról nem is beszélve,hogy szemétség a másikkal szemben.

offkorzreg
igen,csak ez nem vezet sehova.meg kell próbálni a másikat,és felkell adni érte a biztosat néha.csak gyávák az emberek,félnek,ezvan.

Waczkor
Egyébként ezt én sem értem,hogy bizonyos emberek miért maradnak együtt.
Gondolom úgy érzik,jobb a biztos,ha van mégis valaki,még ha nem is jó,mint változtatni.
Félnek a változástól.
Ismerek pár ilyen embert.

offkorzreg
ott a pont<#eljen>

Hupsz.
Sikerült elkövetnem azt a hibát, hogy csak az #1-et olvastam, a #14-et nem. Ez tényleg mindent megváltoztat.
Azt nem értem, hogy "van barátnõm akit nem szeretek". Akkor mi tartja õket együtt? A "félelem a félelemtõl"? (ajánlom a Zanzibar Szólj már c. számát)
És ha ennyire biztos benne, akkor mi is pontosan a kérdés?

Waczkor
Így van!

Véleményem szerint, ha még meg sem szólította, akkor nem tudja szeretni, csak tetszik neki.
Szeretet akkor alakul ki, ha már ismerjük, gondolataival, szokásaival együtt elfogadjuk a másikat.

Waczkor
14+ évesként?
Most esett csak le.

Ez esetben komolyabb gondok vannak...
Gondolom azért nem szakítasz a mostani nõddel,mert azért mégis legyen már valami maradék,ha a friss nem jön össze.
Ez viszont nagyon gáz

Waczkor
<#eljen>

Az hogy szereted,azt nem tudom mibõl szûrted le,mármint ha bejön neked az még nem egyenlõ a szeretettel.3 hónapja rágod magad rajta,akkor már-már megszállottság alakult ki,ami valszeg látszik is rajtad.Vagy lépj minél hamarabb,vagy hagyd.
A lány meg fogja érezni,ha teljesen bele vagy esve és nem biztos hogy jól fog elsülni.Ha habogsz,esetlen,bizonytalan vagy a társaságában,akkor az nem a jó irányba fogja vinni a dolgokat.
A lényeg hogy mindenképp beszélj vele,hívd félre.
Ha viszont elõjön a legyünk csak barátok szöveggel,akkor mondd hogy nem kell még egy barát,van elég,vagy nem barátot keresel vagy valamit,szal ne alázkodj meg.Persze ez nem azt jelenti,hogy utána nem köszönsz neki,nem szólsz hozzá.
Ha elkönyvel barátnak,akkor a büdös életbe nem fogsz kilépni ebbõl.
Amúgy meg 50-50% hogy összejön,vagy igen vagy nem,legközelebb már könnyebben fog menni.Fogd fel így!

A topicot viszont valóban hülyeség volt itt nyitni,máshol rendes válaszokat kaptál volna.

Roger6
Igen, ez pont ilyen egyszerûen mûködik, mint ahogy leírtad...

Sadist
Milyen trendet, egyáltalán hogy jön ez ide? Az a baj, hogy 14+ évesként nem képes megmondani a "barátnõjének", hogy sry, nem szeretlek, a másiknak meg nyuszi bevallani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Miért lenne szellemileg visszamaradott? Mert nem követi az aktuális trendet (12 évesen diszkó, 14 évesen detox, 16 évesen elvetett gyerek...)?
Semmivel sincs elmaradva, hadd legyen már meg a saját életritmusa...

Sadist
Akkor viszont szellemi visszamaradásra enged következtetni, hogy több, mint 14 évesként ilyen topikot nyitsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mondtam már hogy nem 14 vagyok...

Sephi
:D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Fogalmazzunk inkább úgy, hogy 3 hónapja tetszik valaki.
Szeretni valakit egy kicsit mást jelent.

Az a valami, ami közbejön, az a gátlásosságod.
Ha így folytatod tovább, nem fog kiderülni, hogy viszonozza-e a tetszésedet, vagy sem.
Indulj ki abból, hogy õ is emberbõl van. Nem Istennõ, nem a Végzet asszonya, ergo nem kell tõle félned, valószínûleg nem fog a Pokol legsötétebb bugyrába futni a lelkeddel, ha esetleg nem úgy jön ki egy-egy megjegyzésed. Ha pedig mégis, akkor egy öntelt picsa, foglalkozzon vele, akinek két anyja van.
Nem alkalom kell erre, hanem kicsit összeszedned magad, és alkalomtól függetlenül megszólítani, és elbszélgetni vele (persze ne menj ajtóstul a házba, ne egybõl azzal kezdj, hogy szívesen mérnél benne olajszintet a nívópálcáddal), csak van valami közös témátok, ha más nem, a közös város, közös suli, tanárok kibeszélése...

Sadist
Elhívod tandemugrani, pár száz méteren megkérdezed, hogy szeret-e, ha nem, akkor leoldod, problem solved.

Sadist
- Te Julcsa, én bevinnélek a szénakazal mögé, megmarkolásznám azokat a jó formás csöcseidet, aztán jól megbasználak.
- Hohó, értem ám a célzást!

Legend Killer
nem itt kéne elmondani te nagyon ész, hanem ott és neki. asszed olvass esgét?<#idiota><#hehe> nickbõl úccse tudja. szedd össze magad, légy bátor, keress olyan szitut és adj neki. ezér nem kell topik.

Oldal 1 / 3Következő →