Szereted?Nembirod elmondani?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Akivel igazán jó lesz neked: õ igazán akar téged, és mással nem fog összejönni.
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Igen, ilyen is van :D
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
és én írtam neki értelmeset. legyen bátor és próbáljon olyan alkalmat keríteni, ahol szóba állhat vele, puhatolóddzon és, ha idõvel az érzés kölcsönös, akkor hajrá.
Ez nekem elég elõzménynek tûnik. Gondolom akkor csak beszélgetnek vagy találkoznak napi szinten.
Nem ugattuk le,mindig vannak,akik leugatnak embereket.Az uccsó pár hsz normális volt.
Mégis mit kéne neki írni?Legegyértelmûbb dolog hogy leszólítja,beszél vele.
Nagyon te se vágod a témát,elsõre azt mondani egy csajnak,hogy szereted kb az esetek 1%ban jön be,ha van/volt valami elõzmény.
Egyébként a megszállottságot fogja mutatni,amit nem szeretnek a csajok.
Hogy is szerethetné,nem tud róla kb semmit,az hogy párszor beszéltek,esetleg jól kijönnek semmit nem jelent.
Szeretet az más.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Idejön valaki nyit egy topikot csak hogy legyen kivel beszélgetni, megvitatni erre leugatjátok a fejét és minden mondatát kiforgatjátok és ráadásul még értelmeset nem is írtatok.
Az meg a másik hogy topikot is nyitni neki? Ezer ennél feleslegesebb topik is van kinek mi a fontos.
Tipikus magyar mentalitás... Ha nem tudok hozzászólni akkor beszólok vagy faszságot írok be. (és akkor ezután az jön hogy én is ugyanezt csinálom)
Én azt csinálnám hogy félrehívnám egy pillanatra egy megfelelõ pillanatban és elmondanám neki hogy szeretem. Aztán az arcára lesz írva hogy mit gondol onnan meg már egyszerû a helyzet.
Gondolom úgy érzik,jobb a biztos,ha van mégis valaki,még ha nem is jó,mint változtatni.
Félnek a változástól.
Ismerek pár ilyen embert.
Sikerült elkövetnem azt a hibát, hogy csak az #1-et olvastam, a #14-et nem. Ez tényleg mindent megváltoztat.
Azt nem értem, hogy "van barátnõm akit nem szeretek". Akkor mi tartja õket együtt? A "félelem a félelemtõl"? (ajánlom a Zanzibar Szólj már c. számát)
És ha ennyire biztos benne, akkor mi is pontosan a kérdés?
Szeretet akkor alakul ki, ha már ismerjük, gondolataival, szokásaival együtt elfogadjuk a másikat.
Most esett csak le.
Ez esetben komolyabb gondok vannak...
Gondolom azért nem szakítasz a mostani nõddel,mert azért mégis legyen már valami maradék,ha a friss nem jön össze.
Ez viszont nagyon gáz
Az hogy szereted,azt nem tudom mibõl szûrted le,mármint ha bejön neked az még nem egyenlõ a szeretettel.3 hónapja rágod magad rajta,akkor már-már megszállottság alakult ki,ami valszeg látszik is rajtad.Vagy lépj minél hamarabb,vagy hagyd.
A lány meg fogja érezni,ha teljesen bele vagy esve és nem biztos hogy jól fog elsülni.Ha habogsz,esetlen,bizonytalan vagy a társaságában,akkor az nem a jó irányba fogja vinni a dolgokat.
A lényeg hogy mindenképp beszélj vele,hívd félre.
Ha viszont elõjön a legyünk csak barátok szöveggel,akkor mondd hogy nem kell még egy barát,van elég,vagy nem barátot keresel vagy valamit,szal ne alázkodj meg.Persze ez nem azt jelenti,hogy utána nem köszönsz neki,nem szólsz hozzá.
Ha elkönyvel barátnak,akkor a büdös életbe nem fogsz kilépni ebbõl.
Amúgy meg 50-50% hogy összejön,vagy igen vagy nem,legközelebb már könnyebben fog menni.Fogd fel így!
A topicot viszont valóban hülyeség volt itt nyitni,máshol rendes válaszokat kaptál volna.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Semmivel sincs elmaradva, hadd legyen már meg a saját életritmusa...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szeretni valakit egy kicsit mást jelent.
Az a valami, ami közbejön, az a gátlásosságod.
Ha így folytatod tovább, nem fog kiderülni, hogy viszonozza-e a tetszésedet, vagy sem.
Indulj ki abból, hogy õ is emberbõl van. Nem Istennõ, nem a Végzet asszonya, ergo nem kell tõle félned, valószínûleg nem fog a Pokol legsötétebb bugyrába futni a lelkeddel, ha esetleg nem úgy jön ki egy-egy megjegyzésed. Ha pedig mégis, akkor egy öntelt picsa, foglalkozzon vele, akinek két anyja van.
Nem alkalom kell erre, hanem kicsit összeszedned magad, és alkalomtól függetlenül megszólítani, és elbszélgetni vele (persze ne menj ajtóstul a házba, ne egybõl azzal kezdj, hogy szívesen mérnél benne olajszintet a nívópálcáddal), csak van valami közös témátok, ha más nem, a közös város, közös suli, tanárok kibeszélése...
- Hohó, értem ám a célzást!