Nemsokára itthon is a Megacápa az Óriáspolip ellen!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Amúgy meg amikor 10 km magasságból a tengerbe csapódik gép és cápa akkor a cápának nem kéne szétplaccsannia? Vagy a fejese is ennyire jó mint az ugrása?
Én ilyet még röhögés céljából sem tudok végignézni. <#nemtudom>#nemtudom> Ha valaki erre akar áldozni 1,5 órát az életébõl nem sajnálom tõle. <#hawaii>#hawaii>
Ja és ha röhögni akarok, akkor elõveszek egy Aceventurát, ha csak bambulni, akkor egy Volt egyszer egy vadnyugat-ot. Egyes filmek a DVD-árát (60Ft) sem érik meg amire kiírom, de nem írom! Nézek inkább rajzfilmet mint szemetet. Attól sem leszek emelkedettebb, sem okosabb, de legalább nem akarom megmagyarázni magamnak, hogy mi a jó ebben. És még jegyet is vegyek némelyikre????<#gunyos1>#gunyos1>
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
ez egy trágya..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Leszállás közben a felhõkbe megy be éppen.
Valami vágás is lehet benne, mert amikor bemegy a felhõkbe a gép utána belsõ nézetre vált a film és a csókát látjuk amint felugrik és felkiált. A kamera azt mutatja mit lát a figura, na ott már semmilyen felhõ nincs. A cápa (repülõ hal) közeledik és alatta a tenger ami nem tûnik túl messzinek....
Ettõl még nem semmi 😊 ilyet még nem látott senki! Kis helikoptert már húztak le cápás filmben, de egy 747-est még nem harapott ketté ilyen, durván nagy dög 😊. egy kompjúter van a cápa agyában, hogy ezt kiszámolta 😊😊
Sok King Kong-ot néztek a készítõk...
2001 Yonggary
Amúgy dec. 5 reteken klubon lesz Assylum film: 2012 Doomsday 😊
(csak mert nekem mindig az jut eszembe, hogy nekem is megvan a véleményem az asylumról és a boll-filmekrõl, de egy asylumot nem látta, s bolltól is csak egyet😊
Ez a forgalmazó csinált egyáltalán valamire való filmet is!
Megírná valaki, az IMDB-n melyik filmje érte el akácsak a 3.2-õt?!
Nekik Uwe Boll-lal kéne rendeztetni😄😄😄
De most komolyan, ezt az ökörséget(vígjátékot) megnézi valaki?
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Ez csak egy trash-baromság! A horrorfilmekben is mennyi hülye jelenet van! Pont ez a lényege! 😊
Mondjuk itt nem a saját nevemben beszélek, mert se a horrorokat, sem ezeket a szörnyfilmeket nem nézem, de egyértelmû, hogy ez csak egy direktmód õrült stílus!
Viszont egy durva buli után ilyet nézni a haverokkal, miközben röhögtök: ez a boldogság receptje! 😄
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Bár már rég megtanultam, hogy ha egy film elején Asylum szó van...olyan messze kerüljem ahogy csak lehet. Szégyen hogy az ilyet film szóval illetik..
-100/10
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"