19
-
Asuki #19 A Google keresője népszerűség szerint adja a találatokat, attól hogy te másokat kedvelsz mint az átlag, még nem biztos, hogy rosszabb a Google. És a speckó igények kielégítését nagyban segíti a speciális keresés, ami azért messze többet tud, mint ami a Bing-ben van.
Az meg érdekelne, hogy miben nyílvánul meg számodra a Google arroganciája, majd írd meg légyszi, kiváncsi vagyok.
"Próbálkoznak böngészővel, ami oprendszer meg miegymás..." A Chrome azért egy elég jó próbálkozás, a Chrome OS meg netbookokra igenis jó. Egy netezésre készült géphez megfelelő és elégséges. És nem csak ezzel "próbálkoznak" Tegnap pédául a google translate-ben jelent meg újitáts...
-
Asuki #18 Próbáltadmár a Bing-et? Mert ha nem, akkor látatlanban nem kellene fikázni! Azért add ki jó találatokat... -
WilliamMcKinley #17 Meg ne haragudjanak már, de Washington György Sétány... Museum of Fine Arts... Műcsarnok... City Park... Népliget... Mivan?! döntsük már hogy milyen nyelvet használunk, de az elsőre akkor sincs bocsánat -
WilliamMcKinley #16 The web browser on this computer and the Maps site may not work well together.
To continue, install a browser that is more compatible with this site. Or, continue to use your current browser, keeping in mind that some features may not work correctly.
Install Internet Explorer
Install Firefox
Go to the map using this browser
ennyit erről -
#15 Az árukereső funkció nálam nem megy, beírtam hogy Canon EOS 450D és ugyanúgy wikipedia, ismert külföldi fotós oldalak tesztjei, hivatalos oldal, stb.
A Bing térképe nekem csak a bird's eye nézet miatt tetszik, de az még elég kevés helyen van. A Google-nál cserébe van street view, Budapesten pedig ha beírok egy címet, mutatja hogy melyik BKV járatok megállója van a közelben (nyugat-európai városokban menetrendet is tud már, ellenben a Bing még New York-ban sem mutat még metrót sem, ahol a Google Maps útvonaltervet is készít tömegközlekedésre. Szerinte ez főleg turistaként, de még városlakóként sem haszontalan szolgáltatás) -
#14 "A képkeresője is sokkal pontosabb, mint a google-é. A nyáron láttam az új bing maps-et, ami elég ütős dolgokat fog tudni, pl. összeintegrálták a photosynth-el, és így a turisták által sokat fotózott helyeken 3d-ben körbe lehet majd nézni."
Ezeket a Google is tudja, tessék utána nézni.
"Nem tudom, hogy itthonról működik-e"
Nem működik, ez volt a baj a live search-el is, nem volt jó lokalizált keresőnek. -
stain #13 Amúgy nem tudom, hogy miért most jött le ez a cikk, már egy éve is volt cashback, amikor még live search volt a kereső neve. Ráadásul működik is, nekem átutalták a visszajárót paypal-re, de azt nem tudom, hogy akkor is megteszik-e, ha magyar címre kéred a postát. -
stain #12 Pedig a bing már most majdnem mindenben jobb, ami nem az alapvető keresési funkciót jelenti. Nem tudom, hogy itthonról működik-e, de ha árura keresel, akkor rögtön több bolt árait kilistázza egymás mellett, stb. A képkeresője is sokkal pontosabb, mint a google-é. A nyáron láttam az új bing maps-et, ami elég ütős dolgokat fog tudni, pl. összeintegrálták a photosynth-el, és így a turisták által sokat fotózott helyeken 3d-ben körbe lehet majd nézni.
A google pont olyan arrogáns cég kezd lenni, mint amilyen az ms volt a win95 sikere környékén. Azóta sok változott ott. Mondjuk az tény, hogy az ms erőből csinál mindent, de a google-lel szemben végképp nem lehet másképp.
A google persze megjelenik mindenféle újítással, csak a koncepciót nem látom benne. Próbálkoznak böngészővel, ami oprendszer meg miegymás... Bár ActiveX már volt 10 éve is, mégis mindenki azon örvendezik, hogy a native kód futtatás micsoda forradalmi. stb. stb. -
sawada #11 A binggel eddig en meg csak egy hasznalhato weboldalt talaltam: google. -
#10 mer az m$ nem gyűjti az adatokat mi? :DDD LOL álomvilágban élsz.
Egyébként én tudod mit csinálok a gugli adatgyűjtése ellen? A keresőoldaluknál le van tiltva minden cookie, csak a mailnál nem. Így max egy ip címet láthatnak, ami egyrész dinamikus, másrészt a házon belül is meg van osztva a net, innentől a pontos adatgyűjtés: FAIL -
#9 Te remek reklámarca leszel a Bing-nek. -
#8 A helyesírásod szinte tökéletes. -
Asuki #7 Úgy látom az M$ marad ezen az úton. Hosszútávon az értelmes embereket nem csábíthatják magukhoz. Míg ők ilyenekbe fektetnek, addig a Google hétről hétre hoz ki újitásokat a piacon és ez a lényeg.
"én miota megjelent Bing-et használom jobb mint az adat gyűjtő google" (Muraton)
Abból elegem van, hogy nagyon sokan azt mondjág, mint te... az adatgyűjtő Google. Egyrészt a Google láthatóan arra használja az adatokat, h új, gyors és hasznos szolgáltatásokat fejlesszen
Másrészt szerinted a Bing nem gyűjt adatokat? És már ha itt tartunk akkor inkább a Google gyűjtsön adatokat rólam, mint egy olyan cég aki ilyen nem tiszta versenyhez méltó módon csábít magához embereket.
"és ha akarod te is csinálhatc egy keresöt söt Náncsinéni is a sarkon." (Muraton)
Ez is a Google-t, a Yahoo-t meg a többi keresőt igazolja. Ha mondjuk új böngészőt akarsz fejleszteni és nem vagy olyan gazdag mint Bill Gates, akkor valószínüleg te sem azt fogod csinálni meint az M$, hanem inkább egy jó algoritmust fejlesztesz és kitalálsz vmi újat, amire még más nem gondolt.... -
Muraton #6 Nemtudom én örülök ennek én miota megjelent Bing-et használom jobb mint az adat gyűjtő google. Én ki fogom használni az akcíokat. A másik kérdésedre ,hogy minek kel anyi keresö egyszerü a válasz kapitalista világban élünk szabadversenyvan és ha akarod te is csinálhatc egy keresöt söt Náncsinéni is a sarkon. Megaztán ,hogy legyen választása az embereknek mert ha egylene biztos hogy lene valaki aki aztmondja ,hogy nemtetcik kéne csinálni egy jobbat. És még a monopoliumrol nem is beszéltem. -
#5 Ez úgy szokott működni, mint amikor a Penny Marketben veszem meg az akciós terméket, tehát hébe-hóba betérek valamiért, de komplett vásárlásra alkalmatlan, mert elég kicsi a választék. Tehát a felhasználók a pénzvisszafizetési akció erejéig igénybe fogják venni a Binget, de azért közben dolgozni Google-lal fognak továbbra is. A MS-nak viszont javítani fogja a statisztikáját.
Azt kéne végre megérteni, hogy ha van egy kereső, amiben "minden" megtalálható, akkor nem kell másik. Nem kell PolyMeta, Creative Commons, eBay, SZTAKI, Vatera, anyám kínja. Egy legyen, de azzal minden legyen kereshető. Hiába ad relevánsabb találatot a Bing, amikor egy csomó dolgot meg nem lehet vele megtalálni. Ha annyi mindent keresne mint a Google, egy cseppet sem lenne relevánsabb, mert irdatlan adatbázissal kellene dolgoznia. -
#4 csendlör bing -
artschi2 #3 "...mindazon internetezők a tengerentúlon, akik a Bing segítségével találnak rá az egyes online üzletekre..."
Akkor ebből mi megint kiesünk... -
readswift #2 Ezek úgy szoktak müködni hogy
"CONTINENTAL USA ONLY" -
roliika #1 Mmmm...szerintem Bang lesz a vége.