Árkedvezményekkel csábít a Bing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg érdekelne, hogy miben nyílvánul meg számodra a Google arroganciája, majd írd meg légyszi, kiváncsi vagyok.
"Próbálkoznak böngészõvel, ami oprendszer meg miegymás..." A Chrome azért egy elég jó próbálkozás, a Chrome OS meg netbookokra igenis jó. Egy netezésre készült géphez megfelelõ és elégséges. És nem csak ezzel "próbálkoznak" Tegnap pédául a google translate-ben jelent meg újitáts...
http://chromeoshun.blogspot.com
To continue, install a browser that is more compatible with this site. Or, continue to use your current browser, keeping in mind that some features may not work correctly.
Install Internet Explorer
Install Firefox
Go to the map using this browser
ennyit errõl
A Bing térképe nekem csak a bird's eye nézet miatt tetszik, de az még elég kevés helyen van. A Google-nál cserébe van street view, Budapesten pedig ha beírok egy címet, mutatja hogy melyik BKV járatok megállója van a közelben (nyugat-európai városokban menetrendet is tud már, ellenben a Bing még New York-ban sem mutat még metrót sem, ahol a Google Maps útvonaltervet is készít tömegközlekedésre. Szerinte ez fõleg turistaként, de még városlakóként sem haszontalan szolgáltatás)
Ezeket a Google is tudja, tessék utána nézni.
"Nem tudom, hogy itthonról mûködik-e"
Nem mûködik, ez volt a baj a live search-el is, nem volt jó lokalizált keresõnek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
A google pont olyan arrogáns cég kezd lenni, mint amilyen az ms volt a win95 sikere környékén. Azóta sok változott ott. Mondjuk az tény, hogy az ms erõbõl csinál mindent, de a google-lel szemben végképp nem lehet másképp.
A google persze megjelenik mindenféle újítással, csak a koncepciót nem látom benne. Próbálkoznak böngészõvel, ami oprendszer meg miegymás... Bár ActiveX már volt 10 éve is, mégis mindenki azon örvendezik, hogy a native kód futtatás micsoda forradalmi. stb. stb.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Egyébként én tudod mit csinálok a gugli adatgyûjtése ellen? A keresõoldaluknál le van tiltva minden cookie, csak a mailnál nem. Így max egy ip címet láthatnak, ami egyrész dinamikus, másrészt a házon belül is meg van osztva a net, innentõl a pontos adatgyûjtés: FAIL
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"én miota megjelent Bing-et használom jobb mint az adat gyûjtõ google" (Muraton)
Abból elegem van, hogy nagyon sokan azt mondjág, mint te... az adatgyûjtõ Google. Egyrészt a Google láthatóan arra használja az adatokat, h új, gyors és hasznos szolgáltatásokat fejlesszen
Másrészt szerinted a Bing nem gyûjt adatokat? És már ha itt tartunk akkor inkább a Google gyûjtsön adatokat rólam, mint egy olyan cég aki ilyen nem tiszta versenyhez méltó módon csábít magához embereket.
"és ha akarod te is csinálhatc egy keresöt söt Náncsinéni is a sarkon." (Muraton)
Ez is a Google-t, a Yahoo-t meg a többi keresõt igazolja. Ha mondjuk új böngészõt akarsz fejleszteni és nem vagy olyan gazdag mint Bill Gates, akkor valószínüleg te sem azt fogod csinálni meint az M$, hanem inkább egy jó algoritmust fejlesztesz és kitalálsz vmi újat, amire még más nem gondolt....
Azt kéne végre megérteni, hogy ha van egy keresõ, amiben "minden" megtalálható, akkor nem kell másik. Nem kell PolyMeta, Creative Commons, eBay, SZTAKI, Vatera, anyám kínja. Egy legyen, de azzal minden legyen kereshetõ. Hiába ad relevánsabb találatot a Bing, amikor egy csomó dolgot meg nem lehet vele megtalálni. Ha annyi mindent keresne mint a Google, egy cseppet sem lenne relevánsabb, mert irdatlan adatbázissal kellene dolgoznia.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Akkor ebbõl mi megint kiesünk...
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"CONTINENTAL USA ONLY"
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!