Continent of the Ninth (MMO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.

Szerintem is elég izgalmas egy játék.És a pvp melet ott van még az intruder mod amikr másik playereket ölhetsz intásba elég boszantó néha de élvezhetö 😊
És egy jó pvp video 😊

http://www.youtube.com/watch?v=iwKtnDukAkA
Szia miking73!
Tegnap zárt be a Tournament szerver. Elméletileg ez után jön majd csak a Closed Béta, az hogy ott lesz e wipe nem közölték velünk. A CB-t követi majd az OB ahol tuti hogy nem lesz wipe és majd csak ezután indul a játék.
Egyenlõre annyit lehet tudni hogy a Tournament máj.16-tól máj.30-ig fog tartani. Tehát a closed béta dátumát sem tudjuk még.

Ezen a szerveren egyébként viszonylag élvezhetõ volt a szintezés. Gyors és változatos insták. Viszont csak instákból áll akár csak a vindictus szóval pve szempontjából elég monoton, mivel nincs Open World. A pvp ellenben nagyon kiemelkedõ szerintem, azért érdemes játszani!

sziasztok!a bétára lehet még jelentkezni?ha igen hol és mikor jelenik meg a játék végleges verziója?
Hm, jó kis game lehet, este biztos leszedem 😊
BETA Keyek:
WKGF Z5UD JS28 VGAV
VP49 238O EN0H K97U
HU53 N30T N7UA VYDU
5QRV M8YT OQHS 1967
ANMW HT44 4WNX WXEE
David9317
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h ez a béta meddig fog tartani? És ezután lesz wipe?

Klánunk aktív játékosokat keres akiknek a csapat az elsõ.
Nem gyûjtõ/tömeg klán akarunk lenni szóval csak akkor jelentkezz ha részt veszel a guild életében és igénybe veszed Ts3 szobánkat is.
Követelmény csak annyi hogy ismerd meg a csapatod és törekedj arra hogy mind pvp mind pve téren betörjünk a topba.
Ha felkeltettem az érdeklõdésed akkor írj üzenetet vagy a játékban megtalálsz wudoORock néven

Ahol regisztrálni lehet, meg letölteni a játékot stb. Link

5 db. béta kulcs, ha valakinek kellene és nem szerzett:

1VWH 79BE VPBB DAF6
W5HS R891 KDXH BUIY
VD0Y 2IZC 297A I69F
45J9 H7T2 4KYR UJPI
VE1L 0FJV NQ51 48NU

küldöm! ;-)

Szia RockYou!

El tudnál küldeni 1 beta kulcsot?
A címem: [email protected]

1 kis leírást is kérhetnék, h installáljam fel?
Köszi elõre mindent!
Sziasztok.
Ismét szert lehet tenni jó pár béta kulcsra, illetve minden beregisztrált béta kulcsos kap még 5 kulcsot hogy hívhassa barátját. Ha esetleg valakinek nem jutna kulcs, nyugodtan írjon rám, még van 4 kulcsom!
40 perc van hátra a letöltésbõl, túl sok infóm nincs a játékról de videók alapján szerintem el leszek vele egy darabig és remélem nem a vindictus felé hajlik a játékstílus. Szóval ez az instázd agyon magad amíg szarrá nem unod magad :-)
Ha játszik még ott valaki, esetleg van magyar klán is már akkor ide kérek nick nevet, esetleg klán nevet és felvesszük a kontaktot ;-)

Lehet vele játszani már, szerintem kurvajó próbáljátok ki, érdemes.

elvileg pár óra és indul

Magyar idõ szerint hánykor kezdõdik holnap a beta?
most ert veget a a vip teszt http://c9.webzen.com itt sztem ugyis latjatok ha mar megnyitnak egy zserot! En is varom mar jopar honapja ezt a gamet,hogy Europa cliens is legyen, meg angol nyelv. De remelem mar nem kell sokat varni. 😊 Aztan meg lehet varni a GTA V-öt. 😛
tud valaki valamit róla hogy mikor lesz closed vagy open béta vagy valami?
mert én nem sok infót találtam róla webzen oldalán, bár lehet én vagyok vak

Ez nagyon jól nézz ki! 😉 Akkor várom továbbra is! ;-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

mikor lesz open béta vagy valami?

OK lassan úgy is vége a bétának, remélem jók lesznek, ez mind alacsony szint

Egy közeli:

Ez még a város:

Ez már egy dungeon:

Titan
köszi az infót! Pár képet csinálhatnál...😊

Végre volt egy kicsit több idõm játszani a C9-el és abszolút pozitív értelemben változott a véleményem a játékról. A grafika már kifejezetten tetszik, elõször a néhol csúnya talajtextúrák, meg a semmibõl elõbukkanó objektumok kicsit elvették a kedvem, de késõbb ez már fel sem tûnik, csak a klasszul megrajzolt dungeonok.
De nem is ez a lényeg, hanem ahogy beleszokik az ember és a karaktere is fejlõdik, egyre élvezetesebb lesz a játék. A harc az elején is jó, de ahogy szerzi meg a karakter a kombó skilleket egyre látványosabb lesz.
És ami nagyon tetszik benne, hogy nem feltétlen úgy kell kombózni ahogy pl. a Conanban, hogy nyomj 3x 1-est utána 3-ast, (persze késõbb biztos lesz olyan is, mikor az egyszerûbb kombinációk kifogynak), hanem akkor is tudsz kombózni, ha fogalmad sincs a kombinációkról, mert pl.amikor a harcossal a természetes irányításból kifolyólag egy csapás elõl kitérnél balra és visszaütnél, akkor ha még nincs meg a kombó, akkor az egy sima oldalra lépés és ütés, de ha már megvan a kombó, akkor látványosan ugrik oldalra, a pajzzsal pofánvágja az ellent és közben csap a karddal is.

Érdekes a party finder is, akkor is be lehet csatlakozni egy partyba, ha az már a dungeonban van, kiírja, hogy hány %-nál tartanak, mondjuk arra még nem jöttem rá, hogy mindenki felkerül-e a listára, vagy csak az aki az indulás elõtt direkt felrakja magát.

Végül a vip passhoz egy tipp: gondolkodtam, szerintem azért nyertem vip passt, mert ugye azt írják, hogy elõnyt élvez a facebook-on like-ol, vagy google+-on +1-ez, nos én az utóbbit tettem, és mivel a g+-nak nyilván jóval kevesebb a felhasználója, nagyobb lehetett az esélyem.
Újabb adag VIP PASS-t osztanak hamarosan, akik kapnak feb.16-tól léphetnek be. Mivel várólistát emlegetnek elképzelhetõ, hogy a regisztrálási idõpont számít. Elég óvatosak egyébként mert a szerveren van 8-10 csatorna, abból az egyes normál a többi low terheltségen van esténként.

Némileg változott a véleményem közben, a grafikát csak szokni kell egy kicsit aztán egész pofás, biztos sok ember fogja élvezni ezt a játékot, de biztos sokan fogják fikázni is 😊.
Ugye azzal mindenki tisztában van, hogy ez nem open world mmo, hanem instance-olt?
Szintén zenész..... 😞

Titan
Én is regisztráltam, és le is töltöttem a clienst, de nem enged be a szerverre..😞 Azt írja, hogy nincs engedélyem a belépésre..😞

Én is szívesen megnézném,de még nem kaptam pass-t.....Vagy esetleg még lehet kapni? 😊

Dehogyis, én nem fizettem semmit, mégis kaptam vip passt. Szerintem itt simán így hívják a closed betat.

A teszt egyébként 22:00-kor elindult ahogy kell, a Tera blama után ez feltétlen pozitívum, eleinte volt viszont pár disconnect, de mennyivel elegánsabb ezért játékon belül elnézést kérni, mint twitter üzenetben 😊.

Viszont maga a játék nekem kicsit csalódás, a grafika épp hogy elmegy, videókon valahogy jobban nézett ki, az a fajta amit én kevéssé kedvelek, rámentek a páncélok meg a mobok csillogására, de a környezet textúrái elnagyoltak, csúnyák.
Az animáció sem túl jó, és a harcban sem érzem azt a dinamikát mint a Vindictusban, a fizika zéró.
Ha a két eddigi hasonló típusú játékhoz hasonlítom a Vindictushoz és a Divine Soulhoz, akkor elsõre a DS-el van egy ligában inkább.

Azért még próbálkozom, hátha változik a véleményem.
Titan
Akik fizettek tagságot...

csokikutya
Kik számítanak vip tagoknak?

http://www.moddb.com/members/hungarocell

Köszönöm szépen. Nagyon kíváncsi vagyok már rá! 😉

Na az jó! Tudsz dobni linket?

Febr. 4-28-ig global VIP teszt lesz.
Looooser
új infó?

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
ohhh kircsi

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Webzen nem rossz! Kíváncsi leszek mikor lesz ebbõl valami. 😊

csokikutya
nah!! újra beindult a dolog! Novemberben a webzen vette kezei közé a játékot Amerikában és európában. Azaz nemsokára várhatóa játék. 2011 elsõ felében.

Engem is érdekelne,de nem nagyon aktív itt a dolog.....

MIkor adják ki english....vagy má lehet tolni?????
Üdv. Esetleg tudja valaki mikor lesz EU verzió?

Looooser
zsír már csak egy gép kell majd 😄

csokikutya
ingyenes lessz😊

Én azt szeretném kérdezni, hogy ez ingyenes lesz? Mert én pár oldalon úgy láttam, hogy igen 😊 Jó lenne mert elég faszának tûnik.
csokikutya
Sajnos a regisztrációhoz kéne egy kssn szám... Ha vki tud segíteni légyszi írjon vagy vegye fel velem a kapcsolatot msn:

[email protected]

Viddeo!😉

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Looooser
nincs esély arra hogy lefordítsák a gammát?

Zsolek123
már szabad reg van, de csak koreaiul, belekezdtem, van egyfajta mérete a kliensnek

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Nincs kedvetek kiprobalni a jatekot koreaiul , aszem open beta-ba van

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Official Video!😊

a gépem megvan hozzá már csak egy dátum kellene hogy mikor is tolhatom, és persze a legfontosabb hogy ingyen tolhatom-e.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319