109
2009-es Koreai MMORPG!
-
#69 Ahoj,
Windows 7 64 bittel is mennie kéne? Nem akar elindulni egyáltalán. És ez a szöveg nem tetszik:
Install the client on your PC (not compatible with Windows Vista 64 bit).
Köszi -
Fix10 #68 nah mostindultak el szerverek de van 1 problémám amire nemtudok megoldást benyomom ezt a webzenes szart rákkatintok a play-re és ezt agya ki
WebStarterCore
Your authentication data is invaild Error code: 10012
Please refer to our FAQ for details regarding to the error code -
Vagrant #67 Elkezdtem a c9 et :) vagy assasin vagy scout leszek.
Szivesen csatlakozok magyar guildhez. Ingame nevem: Raklap -
#66 GST idő szerint június 27., 18:00h az early access start!
Szóval helyi idő szerint nálunk június 28., hajnali 04:00h-kor, feltéve, ha minden megvan ami kellett hozzá?!
Jelenleg csak egy szerver van EU-n. Be is tudok logolni, megvannak a karaktereim is, csak nincs még channel ahová belépjek. -
#65 vagy már elkezdődött ?? -
#64 Sziasztok szeretném kérdezni lehet még játszani a játékon már??? -
nxs #63 Mi 10 órával előrébb vagyunk...
http://event.webzen.com/C9/Teaser/Schedule <- itt nézd az időt -
#62 Itt a június 20, 18:00h is elmúlt és semmi! Launcher nem logol, oldalon semmi és az ún.: webzen HUB kis kütyün keresztül sem lehet semmit csinálni.
Any help, info? Van egy rahedli cd kulcs megosztás, de ezeket a beta key-eket hol kell aktiválni? -
nxs #61
JUNE 6, 18:00 GST
Character Pre-Creation Beta key Redeem Start!
JUNE 20, 18:00 GST
Character Pre-Creation Beta key Redeem End!
Character Pre-Creation Start!
Early Access Beta key Redeem Start!
JUNE 26, 18:00 GST
Character Pre-Creation End!
JUNE 27, 18:00 GST
Early Access Start!
JUNE 30, 08:00 GST
OBT Start!
Early Access Beta key Redeem End!
Gondolom ez nem szorul további magyarázatra.
-
#60 Sziasztok!
Nha mi? Június 20-tól 27-ig valami mozgolódás lesz megen? Kaptam egy email-t a Webzen-től mi szerint gyorsan regeljek accountot, mert beta!
Ki mit tud erről?
Regeltem amúgy, klienst is letöltöttem, updatelt, de ennyi eddig. -
Gabor85 #59 Sziasztok.
Szerintem is elég izgalmas egy játék.És a pvp melet ott van még az intruder mod amikr másik playereket ölhetsz intásba elég boszantó néha de élvezhetö :)
És egy jó pvp video :)
http://www.youtube.com/watch?v=iwKtnDukAkA -
iRockYou #58 Szia miking73!
Tegnap zárt be a Tournament szerver. Elméletileg ez után jön majd csak a Closed Béta, az hogy ott lesz e wipe nem közölték velünk. A CB-t követi majd az OB ahol tuti hogy nem lesz wipe és majd csak ezután indul a játék.
Egyenlőre annyit lehet tudni hogy a Tournament máj.16-tól máj.30-ig fog tartani. Tehát a closed béta dátumát sem tudjuk még.
Ezen a szerveren egyébként viszonylag élvezhető volt a szintezés. Gyors és változatos insták. Viszont csak instákból áll akár csak a vindictus szóval pve szempontjából elég monoton, mivel nincs Open World. A pvp ellenben nagyon kiemelkedő szerintem, azért érdemes játszani! -
miking73 #57 sziasztok!a bétára lehet még jelentkezni?ha igen hol és mikor jelenik meg a játék végleges verziója? -
Ájdontnó #56 Hm, jó kis game lehet, este biztos leszedem :)
BETA Keyek:
WKGF Z5UD JS28 VGAV
VP49 238O EN0H K97U
HU53 N30T N7UA VYDU
5QRV M8YT OQHS 1967
ANMW HT44 4WNX WXEE -
#55 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h ez a béta meddig fog tartani? És ezután lesz wipe? -
iRockYou #54 Klánunk aktív játékosokat keres akiknek a csapat az első.
Nem gyűjtő/tömeg klán akarunk lenni szóval csak akkor jelentkezz ha részt veszel a guild életében és igénybe veszed Ts3 szobánkat is.
Követelmény csak annyi hogy ismerd meg a csapatod és törekedj arra hogy mind pvp mind pve téren betörjünk a topba.
Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor írj üzenetet vagy a játékban megtalálsz wudoORock néven -
Kiado #53 Ahol regisztrálni lehet, meg letölteni a játékot stb. Link -
Kiado #52 5 db. béta kulcs, ha valakinek kellene és nem szerzett:
1VWH 79BE VPBB DAF6
W5HS R891 KDXH BUIY
VD0Y 2IZC 297A I69F
45J9 H7T2 4KYR UJPI
VE1L 0FJV NQ51 48NU -
iRockYou #51 küldöm! ;-) -
Ashenvale #50 Szia RockYou!
El tudnál küldeni 1 beta kulcsot?
A címem: [email protected]
1 kis leírást is kérhetnék, h installáljam fel?
Köszi előre mindent! -
iRockYou #49 Sziasztok.
Ismét szert lehet tenni jó pár béta kulcsra, illetve minden beregisztrált béta kulcsos kap még 5 kulcsot hogy hívhassa barátját. Ha esetleg valakinek nem jutna kulcs, nyugodtan írjon rám, még van 4 kulcsom!
40 perc van hátra a letöltésből, túl sok infóm nincs a játékról de videók alapján szerintem el leszek vele egy darabig és remélem nem a vindictus felé hajlik a játékstílus. Szóval ez az instázd agyon magad amíg szarrá nem unod magad :-)
Ha játszik még ott valaki, esetleg van magyar klán is már akkor ide kérek nick nevet, esetleg klán nevet és felvesszük a kontaktot ;-) -
Kiado #48 Lehet vele játszani már, szerintem kurvajó próbáljátok ki, érdemes. -
Kiado #47 elvileg pár óra és indul -
jozsi3 #46 Magyar idő szerint hánykor kezdődik holnap a beta? -
Probatbicol #45 mmorpg.com-on beta key-eket osztanak:
http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/329/Continent-of-the-Ninth-Seal-Beta-Key-Giveaway.html -
MASTER000 #44 most ert veget a a vip teszt http://c9.webzen.com itt sztem ugyis latjatok ha mar megnyitnak egy zserot! En is varom mar jopar honapja ezt a gamet,hogy Europa cliens is legyen, meg angol nyelv. De remelem mar nem kell sokat varni. :) Aztan meg lehet varni a GTA V-öt. :P -
Eftörsokk #43 tud valaki valamit róla hogy mikor lesz closed vagy open béta vagy valami?
mert én nem sok infót találtam róla webzen oldalán, bár lehet én vagyok vak -
unusual #42 Ez nagyon jól nézz ki! ;) Akkor várom továbbra is! ;-) -
Eftörsokk #41 mikor lesz open béta vagy valami? -
Probatbicol #40 OK lassan úgy is vége a bétának, remélem jók lesznek, ez mind alacsony szint
Egy közeli:
Ez még a város:
Ez már egy dungeon:
-
#39 köszi az infót! Pár képet csinálhatnál...:) -
Probatbicol #38 Végre volt egy kicsit több időm játszani a C9-el és abszolút pozitív értelemben változott a véleményem a játékról. A grafika már kifejezetten tetszik, először a néhol csúnya talajtextúrák, meg a semmiből előbukkanó objektumok kicsit elvették a kedvem, de később ez már fel sem tűnik, csak a klasszul megrajzolt dungeonok.
De nem is ez a lényeg, hanem ahogy beleszokik az ember és a karaktere is fejlődik, egyre élvezetesebb lesz a játék. A harc az elején is jó, de ahogy szerzi meg a karakter a kombó skilleket egyre látványosabb lesz.
És ami nagyon tetszik benne, hogy nem feltétlen úgy kell kombózni ahogy pl. a Conanban, hogy nyomj 3x 1-est utána 3-ast, (persze később biztos lesz olyan is, mikor az egyszerűbb kombinációk kifogynak), hanem akkor is tudsz kombózni, ha fogalmad sincs a kombinációkról, mert pl.amikor a harcossal a természetes irányításból kifolyólag egy csapás elől kitérnél balra és visszaütnél, akkor ha még nincs meg a kombó, akkor az egy sima oldalra lépés és ütés, de ha már megvan a kombó, akkor látványosan ugrik oldalra, a pajzzsal pofánvágja az ellent és közben csap a karddal is.
Érdekes a party finder is, akkor is be lehet csatlakozni egy partyba, ha az már a dungeonban van, kiírja, hogy hány %-nál tartanak, mondjuk arra még nem jöttem rá, hogy mindenki felkerül-e a listára, vagy csak az aki az indulás előtt direkt felrakja magát.
Végül a vip passhoz egy tipp: gondolkodtam, szerintem azért nyertem vip passt, mert ugye azt írják, hogy előnyt élvez a facebook-on like-ol, vagy google+-on +1-ez, nos én az utóbbit tettem, és mivel a g+-nak nyilván jóval kevesebb a felhasználója, nagyobb lehetett az esélyem. -
Probatbicol #37 Újabb adag VIP PASS-t osztanak hamarosan, akik kapnak feb.16-tól léphetnek be. Mivel várólistát emlegetnek elképzelhető, hogy a regisztrálási időpont számít. Elég óvatosak egyébként mert a szerveren van 8-10 csatorna, abból az egyes normál a többi low terheltségen van esténként.
Némileg változott a véleményem közben, a grafikát csak szokni kell egy kicsit aztán egész pofás, biztos sok ember fogja élvezni ezt a játékot, de biztos sokan fogják fikázni is :).
Ugye azzal mindenki tisztában van, hogy ez nem open world mmo, hanem instance-olt? -
unusual #36 Szintén zenész..... :( -
#35 Én is regisztráltam, és le is töltöttem a clienst, de nem enged be a szerverre..:( Azt írja, hogy nincs engedélyem a belépésre..:( -
unusual #34 Én is szívesen megnézném,de még nem kaptam pass-t.....Vagy esetleg még lehet kapni? :) -
Probatbicol #33 Dehogyis, én nem fizettem semmit, mégis kaptam vip passt. Szerintem itt simán így hívják a closed betat.
A teszt egyébként 22:00-kor elindult ahogy kell, a Tera blama után ez feltétlen pozitívum, eleinte volt viszont pár disconnect, de mennyivel elegánsabb ezért játékon belül elnézést kérni, mint twitter üzenetben :).
Viszont maga a játék nekem kicsit csalódás, a grafika épp hogy elmegy, videókon valahogy jobban nézett ki, az a fajta amit én kevéssé kedvelek, rámentek a páncélok meg a mobok csillogására, de a környezet textúrái elnagyoltak, csúnyák.
Az animáció sem túl jó, és a harcban sem érzem azt a dinamikát mint a Vindictusban, a fizika zéró.
Ha a két eddigi hasonló típusú játékhoz hasonlítom a Vindictushoz és a Divine Soulhoz, akkor elsőre a DS-el van egy ligában inkább.
Azért még próbálkozom, hátha változik a véleményem. -
#32 Akik fizettek tagságot... -
#31 Kik számítanak vip tagoknak? -
unusual #30 Köszönöm szépen. Nagyon kíváncsi vagyok már rá! ;)