Continent of the Ninth (MMO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól értem, akkor a fegyódban STR van WIN helyett. A taomnak is ilyen van. Szerencsésebb lenne a WIN+crit páros, de az STR+crit is jól mûködik.
A fegyóba rakott kövek plusz sebzést adnak, de nem számottevõ.
Kisebb értékû köveket az AH-ban vehetsz, és a kovácsnál tudod nagyobbakra kraftolni.
Assával nyomulok, a fegyója fizikai, és mágikus támadást is jelez. De a mágikus valóban rajta is van? Milyen formában? Vagy be kell rakni egy elemental gem-et, és akkor olyat sebez? Vagy a gem az egy plusz sebzést ad?
Sajnos nem tudok segíteni.
Írtam nekik egy hete, leírtam pontosan mi a jelenség, erre válaszoltak, hogy csináljak képernyõmentést. Csináltam, de nem tudok válaszolni, a Ticketeknél a Reopen Ticket mintha nem mûködne, nem veszi be a válaszomat.
http://www.youtube.com/watch?v=cccAVk9Qbjs
Amúgy minden skillt érdemes kifejleszteni, és azokkal kombót nyomatni, vagy inkább kevesebb skillt választani, de azokat mindig kihúzni?
Nagy különbség lesz így a PvP, és PvE között?
Ez a gyors oldalazó mozgás micsoda? Meg alapból mitõl ilyen gyors? (és nem a gyorsító buffra gondolok).
És a Trading Office keresõje mekkora zsenialitás!!!!! 😄
Ha magadnak akarsz csinálni szerelést, akkor meggondolandó, megéri-e az összetevõket megvenni. Nem árt elõtte számolni.<#smile>#smile>
35-ös szinten érdemes szettes cuccokat beszerezni, mert 4-5 "feljavítással" legalább olyan jó, mint az 51-es szintû, és megfizethetõ áron lehet venni. Nekem már csak 3 szettes van 35-re, de sokkal jobb "rare"-t nem találtam, ami ár/érték arányban megfelelne.
Arra kattintva bejön az Acsi lista, benne a temérdek Legend-del 😊 És minél több Acsit csinálsz meg ott, annál jobban telítõdik a gömbje.
Kérdésem is van: Armor/Weapon/Acc Ore-t honnan lehet szerezni? Ugye az elején ad néhány egyszeri küldi varázsládikót. Aztán a Refinable cuccokat szét lehet bontani, de ezeket valahogy nem adagolja túl szorgalmasan a játék.
Azért kérdem, mert elértem lv27-re, és nekiálltam Craft-olásból lecserélni a gear-em. A fegyót meg is csináltam, pont volt 5db Wep Ore. De a poén, hogy Armor Ore-ból is csak 5 van eddig, és egyetlen páncél elkészítése elviszi mind az ötöt.
Vagy hagyjam a Craft-ot, és öltözzek fel Tradig Office-bõl?
Minél többször jártál egy pályán, annál jobban töltõdik a gömb, de nem tragédia, ha féli, 2/3-ig telített. Te döntöd el, melyik pályára hányszor akarsz menni a teljesített alap-küldetéseken felül.
Küldetés nélkül nem érdemes sehová menni- kivétel a térképes pályák-, mert a felvett goldon, és egyéb apróságon kívül a végén nem kapsz XP-t.
Nem találtam legend-listát, de nekem 10 oldalnyi legendhez 7 oldalon tartozik valamilyen "jutalom".
Én sem tudom mindegyiket használni, és nem tudom mikor fognak értékekkel rendelkezni a még üres sorok.
- Hogyan lehet egy területet teljesen "megoldani". Tehát: amikor nekimentek a Stage Entrance-nek, és kiadja a dungeon-okat, akkor nem csak térképes formában jelzi ki, hanem jobb oldalt listásan is. A listán, a név elõtt van egy gömb, ami egyre töltõdik fel ahogy ott több küldit csinálsz. Ha teljesen feltöltõdik, akkor pirosra vált a gömb. Talán csak küldivel lehet odamenni, különben nem töltõdik? (most csak ezért visszamentem Waterford-ba).
- Van valami lista az elérhetõ Legend-ekrõl? Gugli most nem volt barátom. Létezik, hogy egy Legend-hez nem tartozik semmilyen buff, ha nem jelzi ki, mikor a kurzort fölé viszem? Mondjuk nekem most olyan van, hogy a Legend neve nem jelenik meg a karakteremen, a listában is csak egy üres plakett van, viszont ad 16 Str-t 😊
Az pedig igazán nem hiányzik, hogy a küldiben ráadásul még egy idegen is letámadjon.
A nagy karim taoist, aki elvileg faipari szakmunkás lehetne 😊
A kicsi warden, de még nincs szakmája.
Aysu néven nem találtalak, de ha szeretnél jelentkezni, akkor
Chiakiii-nak írj privit ( nem én vagyok ) 😊
Az Intrusin-nak is utánanéztem, az a lényeg, hogy ha beállítod egy küldinél az Intrusion lehetõségét, akkor az Intrusion Manager-nél bejelentkezõ játékosok beléphetnek a küldidbe, azzal a szándékkal, hogy jól lecsapnak 😊 Vagyis egy küldibe burkolt PvP az egész, megnövelt Exp-ért.
Csak nálam valami érdekes eset lehetett tegnap, mert a Western Bordelrands-ba rakott ki, miközben oda nem is volt még küldetésem, Waterfordban tevékenykedtem...
Más... Asszem indítanom kell egy harmadik karakter is.
Az elsõ karimból Berserker-t csináltam, de túl lassú, és abbahagytam. Viszont a Metalworking miatt megtartom. A második karimból Blademaster/Alchemyst-et csináltam, ez a fõkarim. És kell még egy favágó, hogy teljessé tegyem a "Craftingolás élményét" 😄DD
Már van is egy 13as karim. Ha van valami magyar guild amibe lehet jelentkezni örömmel venném. az ingame nevem Aysu
Time to nut up or shut up
A google egyébként a 'tooltip_fire.dds' beírásával elég sok találatot dobott 😊
Az intusion nálam a tutorials-ban jelent meg, és õszintén szólva nem foglalkoztam vele. Eddig az 51-es szintemhez még nem hiányzott <#wink>#wink>
Valaki tudna nekem segíteni?
Felraktam a játékot, regeltem de amikor elindítom bejön a c9 embléma, fekete képernyõ és valami tooltip_fire.dds hibát ír ki. Keresgéltem google-ban is de nem nagyon találtam semmit. Ha valaki tud valamit írjon. Köszi.
Time to nut up or shut up
Kontinensek közt hogy lehet utazni? Átkerültem a másodikra, miközben az elsõn még van küldim.
Illetve mi akar az Intusion lenni? Megkaptam a küldetést, hogy próbáljam ki. Erre elteleportált valami helyre, ahol egy kapu nem nyílik ki, és nem tudok bemenni az ellenfelemhez. Olyan "ráállós" kapuról van szó, mint pl a Goblin Infested Mine- végén, amikor beleállsz a körbe, amitõl kinyílik a kapu, és megölheted azt a buzogányos szörnyet.
Semmit nem tudtam kiguglizni ezekrõl.
Sajnálom, hogy így van.
Mennyire van kiélezve ez az MMO a pénzre tehát el lehet benne boldogulni belefektetett idõvel vagy nem lehet?
LOTRO:Marteen ([EN] Snowbourn)
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Persze GW2 mellett labdába sem fog rúgni, és még a Raiderz is jön augusztusban, aki nem GW2-zik annak is inkább azt ajánlom (annak ellenére, hogy idióták, elcseszték az egész nyarat és GW2-vel együtt indulnak szinte).
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Windows 7 64 bittel is mennie kéne? Nem akar elindulni egyáltalán. És ez a szöveg nem tetszik:
Install the client on your PC (not compatible with Windows Vista 64 bit).
Köszi
FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X
WebStarterCore
Your authentication data is invaild Error code: 10012
Please refer to our FAQ for details regarding to the error code
Szivesen csatlakozok magyar guildhez. Ingame nevem: Raklap
Szóval helyi idõ szerint nálunk június 28., hajnali 04:00h-kor, feltéve, ha minden megvan ami kellett hozzá?!
Jelenleg csak egy szerver van EU-n. Be is tudok logolni, megvannak a karaktereim is, csak nincs még channel ahová belépjek.
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
http://event.webzen.com/C9/Teaser/Schedule <- itt nézd az idõt
Any help, info? Van egy rahedli cd kulcs megosztás, de ezeket a beta key-eket hol kell aktiválni?
JUNE 6, 18:00 GST
Character Pre-Creation Beta key Redeem Start!
JUNE 20, 18:00 GST
Character Pre-Creation Beta key Redeem End!
Character Pre-Creation Start!
Early Access Beta key Redeem Start!
JUNE 26, 18:00 GST
Character Pre-Creation End!
JUNE 27, 18:00 GST
Early Access Start!
JUNE 30, 08:00 GST
OBT Start!
Early Access Beta key Redeem End!
Gondolom ez nem szorul további magyarázatra.
Nha mi? Június 20-tól 27-ig valami mozgolódás lesz megen? Kaptam egy email-t a Webzen-tõl mi szerint gyorsan regeljek accountot, mert beta!
Ki mit tud errõl?
Regeltem amúgy, klienst is letöltöttem, updatelt, de ennyi eddig.