109
2009-es Koreai MMORPG!
 • Ragendom
  #109
  Sziasztok! C9 Seal-ban lesz állítólag Gunner. Tud valaki valamit evvel kapcsolatban? Pl mikor, ezt az infót mikor adták ki, ....
 • Carmang
  #108
  Azt hiszem értem :) Viszont nekem nincsenek elementálos skill-jeim, assassin vagyok, csak éppen furi, hogy magic attack is van a fegyón. Amúgy WIS Blade-del nyomulok, tudom STR-es tőrrel kellene, de az olyan rövid, hogy csak hadonászni tudok vele az ellenség előtt :) A többi cuccom STR+Crit.
 • Revans85
  #107
  A magic attak értékét alap esetben a támadásban használt skilljeid fokozata adja. Ezért érdemes megfontoltan osztani a skill pontokat.
  Ha jól értem, akkor a fegyódban STR van WIN helyett. A taomnak is ilyen van. Szerencsésebb lenne a WIN+crit páros, de az STR+crit is jól működik.
  A fegyóba rakott kövek plusz sebzést adnak, de nem számottevő.
  Kisebb értékű köveket az AH-ban vehetsz, és a kovácsnál tudod nagyobbakra kraftolni.
 • Carmang
  #106
  Ja, és hogyan lehet gem-ekhez jutni? Eddig csak küldi teljesítéséért kaptam.
 • Carmang
  #105
  Kérdésem lenne a Magic Attack-kal, és Elemental Enhance-szel kapcsolatban.
  Assával nyomulok, a fegyója fizikai, és mágikus támadást is jelez. De a mágikus valóban rajta is van? Milyen formában? Vagy be kell rakni egy elemental gem-et, és akkor olyat sebez? Vagy a gem az egy plusz sebzést ad?
 • Revans85
  #104
  Még nem leveleztem velük, nincs tapasztalatom.
  Sajnos nem tudok segíteni.
 • Carmang
  #103
  Valaki írt már a supportnak? És kapott is választ? :)
  Írtam nekik egy hete, leírtam pontosan mi a jelenség, erre válaszoltak, hogy csináljak képernyőmentést. Csináltam, de nem tudok válaszolni, a Ticketeknél a Reopen Ticket mintha nem működne, nem veszi be a válaszomat.
 • Carmang
  #102
  Szóval a videó:
  http://www.youtube.com/watch?v=cccAVk9Qbjs

  Amúgy minden skillt érdemes kifejleszteni, és azokkal kombót nyomatni, vagy inkább kevesebb skillt választani, de azokat mindig kihúzni?
  Nagy különbség lesz így a PvP, és PvE között?
 • Carmang
  #101
  Na, pl itt ven ez. Egy 23-as BM végigveri az összes ellenfelet, és olyan skilleket használ amikről nem is tudok.
  Ez a gyors oldalazó mozgás micsoda? Meg alapból mitől ilyen gyors? (és nem a gyorsító buffra gondolok).
 • Carmang
  #100
  Érdekesen van balanszolva a játék. Épp az előbb arénáztam 29-es Blademasteremmel, egy 28-as talán Witchblade ellen. Hát egyszer sikerült közel menni hozzá... Mind a három menetet vesztettem, ő folyamatosan szórta rám a jeget, ami egyre hátrébb dobott. Többet voltam a levegőben, vagy földön, mint állva.
 • Revans85
  #99
  27-es szinten valóban megéri összerakni, 50 környékén még ritkábbak az "A" jelű alapanyagok, és van, amiből alig van drop. Ezeket meg kell(ene) venni, de elég drágák.
 • Carmang
  #98
  Ha összegyűlik drop-ból megfelelő mennyiségű alapanyag, akkor kovácsolni olcsóbb. De ha nincs, akkor kénytelen vagyok venni. Tegnap be is vásároltam a Trading Office-ban. Korrekt árak vannak, de magamnak azért olcsóbb.

  És a Trading Office keresője mekkora zsenialitás!!!!! :D
 • Revans85
  #97
  A kereskedőknél alapanyagokat is lehet venni, érdemes nézelődni, mert néha jó áron lehet hozzájutni crafting anyagokhoz.
  Ha magadnak akarsz csinálni szerelést, akkor meggondolandó, megéri-e az összetevőket megvenni. Nem árt előtte számolni.
  35-ös szinten érdemes szettes cuccokat beszerezni, mert 4-5 "feljavítással" legalább olyan jó, mint az 51-es szintű, és megfizethető áron lehet venni. Nekem már csak 3 szettes van 35-re, de sokkal jobb "rare"-t nem találtam, ami ár/érték arányban megfelelne. • Carmang
  #96
  Megtaláltam a Legend listát (vagyis az Achievment-eket). Amikor nekimész a Stage Entrance-nek, és feljön a térkép, akkor a jobb oldali listás nézetben az éppen kiválasztott terület neve mellett megjelenik egy nagyító.
  Arra kattintva bejön az Acsi lista, benne a temérdek Legend-del :) És minél több Acsit csinálsz meg ott, annál jobban telítődik a gömbje.


  Kérdésem is van: Armor/Weapon/Acc Ore-t honnan lehet szerezni? Ugye az elején ad néhány egyszeri küldi varázsládikót. Aztán a Refinable cuccokat szét lehet bontani, de ezeket valahogy nem adagolja túl szorgalmasan a játék.
  Azért kérdem, mert elértem lv27-re, és nekiálltam Craft-olásból lecserélni a gear-em. A fegyót meg is csináltam, pont volt 5db Wep Ore. De a poén, hogy Armor Ore-ból is csak 5 van eddig, és egyetlen páncél elkészítése elviszi mind az ötöt.

  Vagy hagyjam a Craft-ot, és öltözzek fel Tradig Office-ből?
 • Revans85
  #95
  Annyiszor mentem a területre, ahány küldit kaptam, illetve akkor kerestem a hirdetőtáblán küldetést egy bizonyos területre, ha valakinek segíteni akartam.
  Minél többször jártál egy pályán, annál jobban töltődik a gömb, de nem tragédia, ha féli, 2/3-ig telített. Te döntöd el, melyik pályára hányszor akarsz menni a teljesített alap-küldetéseken felül.
  Küldetés nélkül nem érdemes sehová menni- kivétel a térképes pályák-, mert a felvett goldon, és egyéb apróságon kívül a végén nem kapsz XP-t.
  Nem találtam legend-listát, de nekem 10 oldalnyi legendhez 7 oldalon tartozik valamilyen "jutalom".
  Én sem tudom mindegyiket használni, és nem tudom mikor fognak értékekkel rendelkezni a még üres sorok.
 • Carmang
  #94
  Néhány kérdés:

  - Hogyan lehet egy területet teljesen "megoldani". Tehát: amikor nekimentek a Stage Entrance-nek, és kiadja a dungeon-okat, akkor nem csak térképes formában jelzi ki, hanem jobb oldalt listásan is. A listán, a név előtt van egy gömb, ami egyre töltődik fel ahogy ott több küldit csinálsz. Ha teljesen feltöltődik, akkor pirosra vált a gömb. Talán csak küldivel lehet odamenni, különben nem töltődik? (most csak ezért visszamentem Waterford-ba).

  - Van valami lista az elérhető Legend-ekről? Gugli most nem volt barátom. Létezik, hogy egy Legend-hez nem tartozik semmilyen buff, ha nem jelzi ki, mikor a kurzort fölé viszem? Mondjuk nekem most olyan van, hogy a Legend neve nem jelenik meg a karakteremen, a listában is csak egy üres plakett van, viszont ad 16 Str-t :)
 • Revans85
  #93
  Nem szoktam ismeretlenekkel partyba menni - ez elég kétértelmű, de igaz :D
  Az pedig igazán nem hiányzik, hogy a küldiben ráadásul még egy idegen is letámadjon.
  A nagy karim taoist, aki elvileg faipari szakmunkás lehetne :)
  A kicsi warden, de még nincs szakmája.
 • Revans85
  #92
  Vannak magyar klánok, a General sávon szoktak tagfelvételt hirdetni.
  Aysu néven nem találtalak, de ha szeretnél jelentkezni, akkor
  Chiakiii-nak írj privit ( nem én vagyok ) :)
 • Carmang
  #91
  Közben megtaláltam. Mondom, próba-cseresznye alapon belelépek a gömbbe (ha már a teleportos npc-vel nem lehet szót érteni). Erre felajánlja, hogy mehetek másik városba :)
  Az Intrusin-nak is utánanéztem, az a lényeg, hogy ha beállítod egy küldinél az Intrusion lehetőségét, akkor az Intrusion Manager-nél bejelentkező játékosok beléphetnek a küldidbe, azzal a szándékkal, hogy jól lecsapnak :) Vagyis egy küldibe burkolt PvP az egész, megnövelt Exp-ért.
  Csak nálam valami érdekes eset lehetett tegnap, mert a Western Bordelrands-ba rakott ki, miközben oda nem is volt még küldetésem, Waterfordban tevékenykedtem...

  Más... Asszem indítanom kell egy harmadik karakter is.
  Az első karimból Berserker-t csináltam, de túl lassú, és abbahagytam. Viszont a Metalworking miatt megtartom. A második karimból Blademaster/Alchemyst-et csináltam, ez a főkarim. És kell még egy favágó, hogy teljessé tegyem a "Craftingolás élményét" :DDD
 • Kexii
  #90
  Köszi megoldottam. :)
  Már van is egy 13as karim. Ha van valami magyar guild amibe lehet jelentkezni örömmel venném. az ingame nevem Aysu
 • Revans85
  #89
  Csak fapados tanácsom van erre: próbáld újra telepíteni.
  A google egyébként a 'tooltip_fire.dds' beírásával elég sok találatot dobott :)
 • Revans85
  #88
  A kontinensek között a portál használatával lehet utazni. Az 1. és 2. kontinensen a térkép középső részén találod.
  Az intusion nálam a tutorials-ban jelent meg, és őszintén szólva nem foglalkoztam vele. Eddig az 51-es szintemhez még nem hiányzott
 • Kexii
  #87
  Üdv.
  Valaki tudna nekem segíteni?
  Felraktam a játékot, regeltem de amikor elindítom bejön a c9 embléma, fekete képernyő és valami tooltip_fire.dds hibát ír ki. Keresgéltem google-ban is de nem nagyon találtam semmit. Ha valaki tud valamit írjon. Köszi.
 • Carmang
  #86
  Remélem legalább jobban is mered a játékot, mint én :)
  Kontinensek közt hogy lehet utazni? Átkerültem a másodikra, miközben az elsőn még van küldim.
  Illetve mi akar az Intusion lenni? Megkaptam a küldetést, hogy próbáljam ki. Erre elteleportált valami helyre, ahol egy kapu nem nyílik ki, és nem tudok bemenni az ellenfelemhez. Olyan "ráállós" kapuról van szó, mint pl a Goblin Infested Mine- végén, amikor beleállsz a körbe, amitől kinyílik a kapu, és megölheted azt a buzogányos szörnyet.
  Semmit nem tudtam kiguglizni ezekről.
 • Revans85
  #85
  Én először a játékot találtam meg, aztán ezt a halott fórumot...
  Sajnálom, hogy így van.
 • Carmang
  #84
  Na, mi történt? Megjelent a játék, és mindenki elhagyta a fórumot? :)
 • B0GE5z
  #83
  Klánt keresek PM DragonbornHuN
 • KMKM
  #82
  Sziasztok!Lenne pár kérdésem..
  Mennyire van kiélezve ez az MMO a pénzre tehát el lehet benne boldogulni belefektetett idővel vagy nem lehet?
 • McReay
  #81
  Tudnátok adni néhány tippet egy kis gold szerzéshez?
 • Tomy Lee
  #80
  Ele
 • Tomy Lee
  #79
 • Probatbicol
  #78
  Csak nem olyan gáz questek vannak benne mint a Terában, kicsit jobban kidolgozták. És free.
 • Tomy Lee
  #77
  Most töltöm leírások és videók alapján tetszik
 • Tatyla
  #76
  a Raiderz-t próbáltam cbt-n az tiszta tera koppintás...
 • Probatbicol
  #75
  Szerintem érdemes egy kis időt adni a játéknak, nem rossz ez egyáltalán, nem írom le még egyszer, de a #33-ban még én is fanyalogtam, aztán a #38-ban leírtam, hogy mi lesz jobb benne később.
  Persze GW2 mellett labdába sem fog rúgni, és még a Raiderz is jön augusztusban, aki nem GW2-zik annak is inkább azt ajánlom (annak ellenére, hogy idióták, elcseszték az egész nyarat és GW2-vel együtt indulnak szinte).
 • Tatyla
  #74
  nekem simán elindult mint telepített játék,nem kért böngészőt,de mondjuk elég gagyinak tűnt amit eddig láttam...
 • Thaddeus
  #73
  Én tegnap kipróbáltam, de mivel csak explorerből indul, meg felrak egy ilyen szar widgetet asztalra, illetve a játék maga is a szar, ezért letöröltem, marad a gw2.
 • Tatyla
  #72
  valaki játszik jelenleg ezzel?
 • Troyan
  #71
  internet explorer kellett.
 • unusual
  #70
  Nekem azon fut simán.