109
2009-es Koreai MMORPG!
-
#109 Sziasztok! C9 Seal-ban lesz állítólag Gunner. Tud valaki valamit evvel kapcsolatban? Pl mikor, ezt az infót mikor adták ki, .... -
#108 Azt hiszem értem :) Viszont nekem nincsenek elementálos skill-jeim, assassin vagyok, csak éppen furi, hogy magic attack is van a fegyón. Amúgy WIS Blade-del nyomulok, tudom STR-es tőrrel kellene, de az olyan rövid, hogy csak hadonászni tudok vele az ellenség előtt :) A többi cuccom STR+Crit. -
Revans85 #107 A magic attak értékét alap esetben a támadásban használt skilljeid fokozata adja. Ezért érdemes megfontoltan osztani a skill pontokat.
Ha jól értem, akkor a fegyódban STR van WIN helyett. A taomnak is ilyen van. Szerencsésebb lenne a WIN+crit páros, de az STR+crit is jól működik.
A fegyóba rakott kövek plusz sebzést adnak, de nem számottevő.
Kisebb értékű köveket az AH-ban vehetsz, és a kovácsnál tudod nagyobbakra kraftolni. -
#106 Ja, és hogyan lehet gem-ekhez jutni? Eddig csak küldi teljesítéséért kaptam. -
#105 Kérdésem lenne a Magic Attack-kal, és Elemental Enhance-szel kapcsolatban.
Assával nyomulok, a fegyója fizikai, és mágikus támadást is jelez. De a mágikus valóban rajta is van? Milyen formában? Vagy be kell rakni egy elemental gem-et, és akkor olyat sebez? Vagy a gem az egy plusz sebzést ad? -
Revans85 #104 Még nem leveleztem velük, nincs tapasztalatom.
Sajnos nem tudok segíteni. -
#103 Valaki írt már a supportnak? És kapott is választ? :)
Írtam nekik egy hete, leírtam pontosan mi a jelenség, erre válaszoltak, hogy csináljak képernyőmentést. Csináltam, de nem tudok válaszolni, a Ticketeknél a Reopen Ticket mintha nem működne, nem veszi be a válaszomat. -
#102 Szóval a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=cccAVk9Qbjs
Amúgy minden skillt érdemes kifejleszteni, és azokkal kombót nyomatni, vagy inkább kevesebb skillt választani, de azokat mindig kihúzni?
Nagy különbség lesz így a PvP, és PvE között? -
#101 Na, pl itt ven ez. Egy 23-as BM végigveri az összes ellenfelet, és olyan skilleket használ amikről nem is tudok.
Ez a gyors oldalazó mozgás micsoda? Meg alapból mitől ilyen gyors? (és nem a gyorsító buffra gondolok). -
#100 Érdekesen van balanszolva a játék. Épp az előbb arénáztam 29-es Blademasteremmel, egy 28-as talán Witchblade ellen. Hát egyszer sikerült közel menni hozzá... Mind a három menetet vesztettem, ő folyamatosan szórta rám a jeget, ami egyre hátrébb dobott. Többet voltam a levegőben, vagy földön, mint állva. -
Revans85 #99 27-es szinten valóban megéri összerakni, 50 környékén még ritkábbak az "A" jelű alapanyagok, és van, amiből alig van drop. Ezeket meg kell(ene) venni, de elég drágák. -
#98 Ha összegyűlik drop-ból megfelelő mennyiségű alapanyag, akkor kovácsolni olcsóbb. De ha nincs, akkor kénytelen vagyok venni. Tegnap be is vásároltam a Trading Office-ban. Korrekt árak vannak, de magamnak azért olcsóbb.
És a Trading Office keresője mekkora zsenialitás!!!!! :D -
Revans85 #97 A kereskedőknél alapanyagokat is lehet venni, érdemes nézelődni, mert néha jó áron lehet hozzájutni crafting anyagokhoz.
Ha magadnak akarsz csinálni szerelést, akkor meggondolandó, megéri-e az összetevőket megvenni. Nem árt előtte számolni.
35-ös szinten érdemes szettes cuccokat beszerezni, mert 4-5 "feljavítással" legalább olyan jó, mint az 51-es szintű, és megfizethető áron lehet venni. Nekem már csak 3 szettes van 35-re, de sokkal jobb "rare"-t nem találtam, ami ár/érték arányban megfelelne.
-
#96 Megtaláltam a Legend listát (vagyis az Achievment-eket). Amikor nekimész a Stage Entrance-nek, és feljön a térkép, akkor a jobb oldali listás nézetben az éppen kiválasztott terület neve mellett megjelenik egy nagyító.
Arra kattintva bejön az Acsi lista, benne a temérdek Legend-del :) És minél több Acsit csinálsz meg ott, annál jobban telítődik a gömbje.
Kérdésem is van: Armor/Weapon/Acc Ore-t honnan lehet szerezni? Ugye az elején ad néhány egyszeri küldi varázsládikót. Aztán a Refinable cuccokat szét lehet bontani, de ezeket valahogy nem adagolja túl szorgalmasan a játék.
Azért kérdem, mert elértem lv27-re, és nekiálltam Craft-olásból lecserélni a gear-em. A fegyót meg is csináltam, pont volt 5db Wep Ore. De a poén, hogy Armor Ore-ból is csak 5 van eddig, és egyetlen páncél elkészítése elviszi mind az ötöt.
Vagy hagyjam a Craft-ot, és öltözzek fel Tradig Office-ből? -
Revans85 #95 Annyiszor mentem a területre, ahány küldit kaptam, illetve akkor kerestem a hirdetőtáblán küldetést egy bizonyos területre, ha valakinek segíteni akartam.
Minél többször jártál egy pályán, annál jobban töltődik a gömb, de nem tragédia, ha féli, 2/3-ig telített. Te döntöd el, melyik pályára hányszor akarsz menni a teljesített alap-küldetéseken felül.
Küldetés nélkül nem érdemes sehová menni- kivétel a térképes pályák-, mert a felvett goldon, és egyéb apróságon kívül a végén nem kapsz XP-t.
Nem találtam legend-listát, de nekem 10 oldalnyi legendhez 7 oldalon tartozik valamilyen "jutalom".
Én sem tudom mindegyiket használni, és nem tudom mikor fognak értékekkel rendelkezni a még üres sorok. -
#94 Néhány kérdés:
- Hogyan lehet egy területet teljesen "megoldani". Tehát: amikor nekimentek a Stage Entrance-nek, és kiadja a dungeon-okat, akkor nem csak térképes formában jelzi ki, hanem jobb oldalt listásan is. A listán, a név előtt van egy gömb, ami egyre töltődik fel ahogy ott több küldit csinálsz. Ha teljesen feltöltődik, akkor pirosra vált a gömb. Talán csak küldivel lehet odamenni, különben nem töltődik? (most csak ezért visszamentem Waterford-ba).
- Van valami lista az elérhető Legend-ekről? Gugli most nem volt barátom. Létezik, hogy egy Legend-hez nem tartozik semmilyen buff, ha nem jelzi ki, mikor a kurzort fölé viszem? Mondjuk nekem most olyan van, hogy a Legend neve nem jelenik meg a karakteremen, a listában is csak egy üres plakett van, viszont ad 16 Str-t :) -
Revans85 #93 Nem szoktam ismeretlenekkel partyba menni - ez elég kétértelmű, de igaz :D
Az pedig igazán nem hiányzik, hogy a küldiben ráadásul még egy idegen is letámadjon.
A nagy karim taoist, aki elvileg faipari szakmunkás lehetne :)
A kicsi warden, de még nincs szakmája. -
Revans85 #92 Vannak magyar klánok, a General sávon szoktak tagfelvételt hirdetni.
Aysu néven nem találtalak, de ha szeretnél jelentkezni, akkor
Chiakiii-nak írj privit ( nem én vagyok ) :) -
#91 Közben megtaláltam. Mondom, próba-cseresznye alapon belelépek a gömbbe (ha már a teleportos npc-vel nem lehet szót érteni). Erre felajánlja, hogy mehetek másik városba :)
Az Intrusin-nak is utánanéztem, az a lényeg, hogy ha beállítod egy küldinél az Intrusion lehetőségét, akkor az Intrusion Manager-nél bejelentkező játékosok beléphetnek a küldidbe, azzal a szándékkal, hogy jól lecsapnak :) Vagyis egy küldibe burkolt PvP az egész, megnövelt Exp-ért.
Csak nálam valami érdekes eset lehetett tegnap, mert a Western Bordelrands-ba rakott ki, miközben oda nem is volt még küldetésem, Waterfordban tevékenykedtem...
Más... Asszem indítanom kell egy harmadik karakter is.
Az első karimból Berserker-t csináltam, de túl lassú, és abbahagytam. Viszont a Metalworking miatt megtartom. A második karimból Blademaster/Alchemyst-et csináltam, ez a főkarim. És kell még egy favágó, hogy teljessé tegyem a "Craftingolás élményét" :DDD -
Kexii #90 Köszi megoldottam. :)
Már van is egy 13as karim. Ha van valami magyar guild amibe lehet jelentkezni örömmel venném. az ingame nevem Aysu -
Revans85 #89 Csak fapados tanácsom van erre: próbáld újra telepíteni.
A google egyébként a 'tooltip_fire.dds' beírásával elég sok találatot dobott :) -
Revans85 #88 A kontinensek között a portál használatával lehet utazni. Az 1. és 2. kontinensen a térkép középső részén találod.
Az intusion nálam a tutorials-ban jelent meg, és őszintén szólva nem foglalkoztam vele. Eddig az 51-es szintemhez még nem hiányzott
-
Kexii #87 Üdv.
Valaki tudna nekem segíteni?
Felraktam a játékot, regeltem de amikor elindítom bejön a c9 embléma, fekete képernyő és valami tooltip_fire.dds hibát ír ki. Keresgéltem google-ban is de nem nagyon találtam semmit. Ha valaki tud valamit írjon. Köszi. -
#86 Remélem legalább jobban is mered a játékot, mint én :)
Kontinensek közt hogy lehet utazni? Átkerültem a másodikra, miközben az elsőn még van küldim.
Illetve mi akar az Intusion lenni? Megkaptam a küldetést, hogy próbáljam ki. Erre elteleportált valami helyre, ahol egy kapu nem nyílik ki, és nem tudok bemenni az ellenfelemhez. Olyan "ráállós" kapuról van szó, mint pl a Goblin Infested Mine- végén, amikor beleállsz a körbe, amitől kinyílik a kapu, és megölheted azt a buzogányos szörnyet.
Semmit nem tudtam kiguglizni ezekről. -
Revans85 #85 Én először a játékot találtam meg, aztán ezt a halott fórumot...
Sajnálom, hogy így van. -
#84 Na, mi történt? Megjelent a játék, és mindenki elhagyta a fórumot? :) -
#83 Klánt keresek PM DragonbornHuN -
KMKM #82 Sziasztok!Lenne pár kérdésem..
Mennyire van kiélezve ez az MMO a pénzre tehát el lehet benne boldogulni belefektetett idővel vagy nem lehet? -
#81 Tudnátok adni néhány tippet egy kis gold szerzéshez?
-
Tomy Lee #80 Ele
-
Tomy Lee #79 -
Probatbicol #78 Csak nem olyan gáz questek vannak benne mint a Terában, kicsit jobban kidolgozták. És free. -
Tomy Lee #77 Most töltöm leírások és videók alapján tetszik -
#76 a Raiderz-t próbáltam cbt-n az tiszta tera koppintás... -
Probatbicol #75 Szerintem érdemes egy kis időt adni a játéknak, nem rossz ez egyáltalán, nem írom le még egyszer, de a #33-ban még én is fanyalogtam, aztán a #38-ban leírtam, hogy mi lesz jobb benne később.
Persze GW2 mellett labdába sem fog rúgni, és még a Raiderz is jön augusztusban, aki nem GW2-zik annak is inkább azt ajánlom (annak ellenére, hogy idióták, elcseszték az egész nyarat és GW2-vel együtt indulnak szinte). -
#74 nekem simán elindult mint telepített játék,nem kért böngészőt,de mondjuk elég gagyinak tűnt amit eddig láttam... -
Thaddeus #73 Én tegnap kipróbáltam, de mivel csak explorerből indul, meg felrak egy ilyen szar widgetet asztalra, illetve a játék maga is a szar, ezért letöröltem, marad a gw2. -
#72 valaki játszik jelenleg ezzel? -
#71 internet explorer kellett. -
unusual #70 Nekem azon fut simán.