Aki nem Újhold-rajongó, hoppon maradt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó, bárcsak értelmezni lehetne a cikk tartalmának függvényében a cikk címét!...
Arról van szó, hogy az utóbbi héten melyik filmet hányan látták és mennyit fizettek érte. Az embereknek mi köze ehhez (azonkívül, hogy "érdekes adat")? Maximum azokról a mozikról lehetne szó (mármint "akik" hoppon maradtak, akik ilyen-olyan okok miatt nem vetítették a heti listavezetõ filmet. De persze, ha ezekrõl a mozikról lenne szó, a cikkíró akkor is tévesen sommázna. Nem kell érte senkit sokáig gyõzködni, hogy elhiggye; a mozik üzemeltetõi, vezetõi felelõsen gondolkodnak/gondoskodnak intézményükrõl, és tudatosan alakítják ki mûsorpolitikájukat.
.
.
.
Aki az sg filmes cikkírójától korrekt, értelmes cikket vár, hoppon marad.
Arról van szó, hogy az utóbbi héten melyik filmet hányan látták és mennyit fizettek érte. Az embereknek mi köze ehhez (azonkívül, hogy "érdekes adat")? Maximum azokról a mozikról lehetne szó (mármint "akik" hoppon maradtak, akik ilyen-olyan okok miatt nem vetítették a heti listavezetõ filmet. De persze, ha ezekrõl a mozikról lenne szó, a cikkíró akkor is tévesen sommázna. Nem kell érte senkit sokáig gyõzködni, hogy elhiggye; a mozik üzemeltetõi, vezetõi felelõsen gondolkodnak/gondoskodnak intézményükrõl, és tudatosan alakítják ki mûsorpolitikájukat.
.
.
.
Aki az sg filmes cikkírójától korrekt, értelmes cikket vár, hoppon marad.
senkinemertemmit.blog.hu
Szerintem nem csak mese volt, hanem egy nagyon élvezhetõ történet, aminek a középpontjában egy barátság volt, és a fantázia... top 10-ben benne van nálam a mondanivalója miatt...nekem teljesen a gyerekkort idézte...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
A Híd Terabithia földjére egy kedves kis mese volt a valóságban, ami így idõsebb fejjel is élvezhetõ volt (nekem mindenképp), ez a Holdhercegnõ viszont már túlságosan is mese.