A VoIP-hívásokat is lehallgatná a BKA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Egyszerûen kihasználják akármelyik operndszer bármelyik sebezhetõségét az 1000 közül és kliens oldalon viszik a gépet.
Flanger te meg benézted a win7 et a TOR ral még ugrálhatsz de mi lesz ha azzal is tévedsz majd? mi marad neked? anyukád?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Hát így. Mondjuk ezzel az erõvel a kódolatlan beszédhangot is rögzíthetnék, csak ahhoí túl sok drivert kellene feltörniök.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
tehát mégegyszer egy teljes TOR által küldött packet útja:
- elõszöris a te géped minden csomagra rátesz egy mesterkulcsot, mely TOR-exit-enként és kb. random néhány percenként , illetve a TOR-exit lecsatlakozásakor egybõl , automatikusan megváltozik.
- ezután mind, a mesterkulcs , mind pedig a mesterkulccsal titkosított csomag több részre tagolódik,
- utána a tagolódott, titkosított csomagrészletek megindulnak különbözõ irányokban a relay-ek felé és minden relay között újabb átmeneti (és persze relay-enként különbözõ) session-kulcs kerül rá,
- a relay-ek ezután vagy újabb relay-eknek, vagy egybõl a TOR-exitnek küldik az adat-, és a mesterkulcs-részleteket,
- végül a TOR-exit visszafele , végigbontja a relay-ek által küldött kulcsokkal az általad küldött csomag titkosított verzióját, és
- (itt jön a lényeg) az általad eredetileg több különbözõ irányban szétszabdalt (!) , majd megkapott mesterkulcsot ÖSSZEILLESZTVE kibontja azt a csomagot amit legvégül majd kiküld a célszerver felé, amit ugye TE határoztál meg (illetve a programod, amit használsz)
Ki nem szarja telibe ezt a trágya WinFOS 7-et ???!!! Hajrá ChromeOS, hajrá XP, Linux ! [#falbav] Az én károm, elvtárs, mindig -legalább- egy fitymányival nagyobb, mint a tiéd. [#violent]
mondj egyetlen esélyt is ezek után ennek a rendszernek a feltörésére ...