Üresség érzet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amúgy én is a hobbira szavazok. Csinálj olyan dolgokat amik érdekelnek/lekötnek/jól érzed magad ha csinálod. Célokat akarsz látni magad elõtt? Hát tûzz ki egyet, és valósítsd meg! <#smile>#smile>
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
"A frag a day keeps the doctor away!"
Itthon (a 2-3 millió kezeletlen kedélybeteg országában) sokak szerint még "cikinek" számít, hogy valaki pszichológushoz jár... Pedig az emberek 40-50%-ának lenne rá szüksége, és nem csak azoknak, akik valamilyen diagnosztizálható problémájuk van: a mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a testi. Sõt...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez is, de akár valamilyen hobbi sem lenne rossz, ami leköt, elfoglal, értelmesnek tartod.
A szociális kapcsolatokról pedig írtak, remélem én is tudtam egy hangyafasznyit segíteni. Kitartás, jobbulást.😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
felesleges pszihiáterezni
fotográfik kolomp edisön :D
Önmagad is tudol ezen változtatni, kis odafigyeléssel. Légy sokat társaságban, beszélgess emberekkel, bár írtad hogy megromlottak a kapcsolataid. Próbáld meg õket felélnkíteni, hidd el menni fog. Volt nekem is ilyen idõszakom.
Egyébként nálad miben nyilvánul meg ez az érzés?
Kitartás! 😊
http://video.google.com/videoplay?docid=-1834102102164393998#
Komolyan mondom, érdemes odafigyelni és elgondolkodni rajta!
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Érdekelne hogy van-e itt olyan aki ebben a betegségben szenved. Mint pszichiátertõl megtudtam ez nem depresszió, mert az csak bizonyos ideig tart. Ez sokkal komolyabb mert születésem óta fennáll és kihat a teljes életemre.
Szedek gyógyszereket, de orvos is megmondta ez nem fogja megszüntetni az ûrt. Annyit tehetnék hogy pszichológussal beszélgethethetek a dologról.
Eddig nemet mondtam erre a fajta kezelésre. Arra lennék kiváncsi hogy segített-e pszichológus a probléma megoldásában valakinek.
Sajnos az emberi kapcsolataim eléggé leromlottak, szorongásban és pánikban is gyakran van részem. Szeretnék kigyógyulni valahogy, célokat látni magam elõtt.