Üresség érzet

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Beton.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Azaz! <#hehe>
lol
jah egy kis ekitõl jól érzed majd magad 😄
OrioN the S
nem jottek be a tarskeresos oldalak.. vett egy fegyot, hatha uj hobbyja lesz. aztan az uresseg erzettol rajott, hogy mennyi embert utal es tok ures az elete... kene egy kis izgalom meg 4 tar tolteny.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Keresd az összefüggéseket... <#idiota>
Bandew
Egy kis gomba, egy kis LSD és rögtön feltöltõdsz! <#hehe>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

<#idiota>
OrioN the S
elotte meg parkeresos...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
gyanus, hogy a fegyvertartas topik utan nyilik egy uresseg erzetes -.-

mosoporr
1jó doki drogot adna elsõ körben 😊

Én pszichológus helyett inkább egy baráttal beszélgetnék.

Amúgy én is a hobbira szavazok. Csinálj olyan dolgokat amik érdekelnek/lekötnek/jól érzed magad ha csinálod. Célokat akarsz látni magad elõtt? Hát tûzz ki egyet, és valósítsd meg! <#smile>
kakaoskalacs
Baratnõ meg hobbi . addki magadbol azt ami üressé tesz , kezdj festeni vagy vesd papirra amiket gondolsz .

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

David2
téli depis hangulat, kint hideg van, bent sötét

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Csirke4
Keress valami olyan dolgot ami leköt, hobbi sport vagy bármi. Renget soksok érdekes dolog van ebben a világban. :>
Csirke4
Reklám. Ban. <#idiota>
kvékezzzél
"A frag a day keeps the doctor away!"
TommyC
mit értesz az alatt h üres?

filozófiai vagy pszichológiai üresség?

dixitque deus fiat lux

Lacee
nem akarok hazabeszélni (lévén pszichológushallgató), de szerintem megfontolandó a pszichológus is, csak próbaképpen néhány találkozó nem a világ (idõben sem, pénzben sem), és ha nem tetszik / nem látod értelmét akkor abbahagyhatod. Persze csak kiegészítésképpen, a már említett sport, hobbi, társas kapcsolatok mellé.

Itthon (a 2-3 millió kezeletlen kedélybeteg országában) sokak szerint még "cikinek" számít, hogy valaki pszichológushoz jár... Pedig az emberek 40-50%-ának lenne rá szüksége, és nem csak azoknak, akik valamilyen diagnosztizálható problémájuk van: a mentális egészség ugyanolyan fontos, mint a testi. Sõt...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

trident
Próbálj olyan sporttevékenységet keresni, ami naponta, vagy hetente el tud foglalni akár csak 10 perce (ha lehet akkor fél óra lenne jó), bármit, a futástól kezdve a súlyzóig.
Ez is, de akár valamilyen hobbi sem lenne rossz, ami leköt, elfoglal, értelmesnek tartod.

A szociális kapcsolatokról pedig írtak, remélem én is tudtam egy hangyafasznyit segíteni. Kitartás, jobbulást.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ez a gyógyszer, nem is kérdés

felesleges pszihiáterezni

fotográfik kolomp edisön :D

Christiansen
- barátnõ
- hobbi amiben önmagad megvalósíthatod

Ne szedd tovább a gyógyszereket! Csak magadnak ártassz vele...
Önmagad is tudol ezen változtatni, kis odafigyeléssel. Légy sokat társaságban, beszélgess emberekkel, bár írtad hogy megromlottak a kapcsolataid. Próbáld meg õket felélnkíteni, hidd el menni fog. Volt nekem is ilyen idõszakom.

Egyébként nálad miben nyilvánul meg ez az érzés?

Kitartás! 😊
Desiderata
gyógyszereknek nincs sok hatásuk, de szedem mert még mindig jobb mint elõtte
a videót megnézem...
Desiderata
hogyan?
Desiderata
csak futó kapcsolataim vannak, semmi mélyebb
Yeltzin
Azonnal hagyd abba a gyógyszereket, és ha van két órád, ezt nézd végig:

http://video.google.com/videoplay?docid=-1834102102164393998#

Komolyan mondom, érdemes odafigyelni és elgondolkodni rajta!

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Rockynhooo
ezen csak magad tudsz változtatni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

oliwwer
Lefogadom, ha találsz egy barátnõt, azonnal elmúlik.
Desiderata
Sziasztok!

Érdekelne hogy van-e itt olyan aki ebben a betegségben szenved. Mint pszichiátertõl megtudtam ez nem depresszió, mert az csak bizonyos ideig tart. Ez sokkal komolyabb mert születésem óta fennáll és kihat a teljes életemre.
Szedek gyógyszereket, de orvos is megmondta ez nem fogja megszüntetni az ûrt. Annyit tehetnék hogy pszichológussal beszélgethethetek a dologról.
Eddig nemet mondtam erre a fajta kezelésre. Arra lennék kiváncsi hogy segített-e pszichológus a probléma megoldásában valakinek.
Sajnos az emberi kapcsolataim eléggé leromlottak, szorongásban és pánikban is gyakran van részem. Szeretnék kigyógyulni valahogy, célokat látni magam elõtt.
← ElőzőOldal 2 / 2