Mass Effect 2 gépigény és DRM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Jah megjelenhet....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Narxis
Attól még késõbb megjelenhet PS3-ra is.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

narumon
Bioware honlap:

* Available: January 26 2010
* Platform: Xbox 360, Windows PC
* Players: 1
* Publisher: EA
* Developer: BioWare
* ESRB Rating: M

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

De csak mert utána el lehet hajtani a hétszentségbe, és senki nem szól egy rossz szót se 😛

Egyébként is, a törpe nõk az igaziak, fõleg, ha borostásak, és kialvatlanak. Felkészítenek a házaséletre 😊

A bejegyzéssel kapcsolatban... látom, a kedves íróknak még mindig nem sikerült eljutniuk odáig, hogy értelmezzék a leírt szöveget, esetleg ellenõrizzék a forrásokat, amennyiben ez fizetett meló, akkor igencsak szégyenletes, tessék rendesen végezni. Vagy akkor inkább ne.
Narxis

narumon
Természetesen PS3-ra nem jön csak PC-re és Xbox360-ra. (Többek között ezek miatt van ps3 helyett xboxom)

Narxis
Csak ha elf.<#mf2>

ÕÕÕÕ.... PS3??? Nem. <#mf1>
Fec papa
Szerintem egész fasza votl az 1. része, sztori szempontjából, és a Dragon Age is jó, max a végét kicsit lecsapták. Valamiért mostanában egyre jobban bejönnek a jó történettel rendelkezõ játékok, ezért is tetszett az új CoD is, remélem egyre több ilyen játék lesz. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Hober Mallow
nagy ügy én már vagy több mint 2 ezer éve várok erre a játékra,szóval elbújhatsz a 3 éveddel😛

2010-re három évig vártam (pár jó játék folytatása, rengeteg új album régi együttesektõl), végre ittvan!!! <#vigyor2>

Gépigény meg kit érdekel, anno Morrowindet napokig toltam 6 FPSsel a 12 megás videókártyával 😄

Mai 50-FPS-alá-megy-kell-új-vas (vagy szarul van optimalizálva a grafikai motor fujj!) generációt nem nagyon értem, õk se engemet <#hehe>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Gubberx
D:😄DD:😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

próbáld ki 1 lánnyal<#vigyor2><#nevetes1>
Narxis
Nekem se tetszett, de pl. a Dragon Age isteni, azzal kelek és fekszek.<#smile>

Jah, egyébként nincs bajom a Bioware mostani szerepjátékaival, de már hiányoznak a klasszikusabb RPG-k, mint az Icewind Dale, meg Baldur's Gate. Szerintem sok idõt elvesz a játék grafikai fejlesztése, és kevés idõ marad a komplex sztorik és karakterek kidolgozására, a játék világának szélesítésére. Márpedig az rpg-k esetén a grafika szerintem másodlagos a játékélmény szempontjából.

De a Mass Effect tetszett, ezt is várom 😊

Tinman
HC RPG-s létemre, nekem hatalmas csalódás volt az 1. rész.
Sztoriban erõs volt, grafban is... de minden másban elég gyenge volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.