16
  • narumon
    Jah megjelenhet....
  • Narxis
    Attól még később megjelenhet PS3-ra is.
  • narumon
    Bioware honlap:

* Available: January 26 2010
    * Platform: Xbox 360, Windows PC
    * Players: 1
    * Publisher: EA
    * Developer: BioWare
    * ESRB Rating: M
  • Kindred Blades
    De csak mert utána el lehet hajtani a hétszentségbe, és senki nem szól egy rossz szót se :P

Egyébként is, a törpe nők az igaziak, főleg, ha borostásak, és kialvatlanak. Felkészítenek a házaséletre :)

A bejegyzéssel kapcsolatban... látom, a kedves íróknak még mindig nem sikerült eljutniuk odáig, hogy értelmezzék a leírt szöveget, esetleg ellenőrizzék a forrásokat, amennyiben ez fizetett meló, akkor igencsak szégyenletes, tessék rendesen végezni. Vagy akkor inkább ne.
  • Narxis
    http://www.gamekapocs.hu/hir/17274/PS3-ra+is+fejleszt+a+jovoben+a+Bioware
  • narumon
    Természetesen PS3-ra nem jön csak PC-re és Xbox360-ra. (Többek között ezek miatt van ps3 helyett xboxom)
  • Narxis
    Csak ha elf.
  • vlalla
    ŐŐŐŐ.... PS3??? Nem.
  • Fec papa
    Szerintem egész fasza votl az 1. része, sztori szempontjából, és a Dragon Age is jó, max a végét kicsit lecsapták. Valamiért mostanában egyre jobban bejönnek a jó történettel rendelkező játékok, ezért is tetszett az új CoD is, remélem egyre több ilyen játék lesz. :)
  • Hober Mallow
    nagy ügy én már vagy több mint 2 ezer éve várok erre a játékra,szóval elbújhatsz a 3 éveddel:P
  • Jimmyke
    2010-re három évig vártam (pár jó játék folytatása, rengeteg új album régi együttesektől), végre ittvan!!!

Gépigény meg kit érdekel, anno Morrowindet napokig toltam 6 FPSsel a 12 megás videókártyával :D

Mai 50-FPS-alá-megy-kell-új-vas (vagy szarul van optimalizálva a grafikai motor fujj!) generációt nem nagyon értem, ők se engemet
  • Gubberx
    D::DDD::D
  • Alveus
    próbáld ki 1 lánnyal
  • Narxis
    Nekem se tetszett, de pl. a Dragon Age isteni, azzal kelek és fekszek.
  • blessyou
    Jah, egyébként nincs bajom a Bioware mostani szerepjátékaival, de már hiányoznak a klasszikusabb RPG-k, mint az Icewind Dale, meg Baldur's Gate. Szerintem sok időt elvesz a játék grafikai fejlesztése, és kevés idő marad a komplex sztorik és karakterek kidolgozására, a játék világának szélesítésére. Márpedig az rpg-k esetén a grafika szerintem másodlagos a játékélmény szempontjából.

De a Mass Effect tetszett, ezt is várom :)
  • Tinman #1
    HC RPG-s létemre, nekem hatalmas csalódás volt az 1. rész.
    Sztoriban erős volt, grafban is... de minden másban elég gyenge volt.