Nem nyírják ki Megan Foxot a Transformers 3-ban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha a taken bejött, akkor érdemes megnézned mondjuk a law abiding citizent gerald butlerrel, az elég friss. és teljesen korrekt. hátha bejön.
De amúgy mondhatnál párat mert vevõ lennék rá, a takent is ajánlásra néztem meg és nagyon bejött😄
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
a taken pedig... természetesen pg13-as volt. Ami nagyszerûen mutatja, hogy nem létezik olyan, hogy "pg13 csapdája", nem korhatárfüggõ a jó akciófilm, nem kell megijedni, ha egy filmet alacsonyabb korra lõnek be.
Amióta kikapcsolom lefekvés előtt a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban.
valóban, a hõs mélyebb gondolatisággal rendelkezik, csak nem feltétlenül olyan témában, ami nekem tetszik. a mátrix viszont pontosan azt a kérdéskört feszegeti, ami engem amúgy is foglalkoztat.
A District 9-t azért élveztem annyira, mert az utolsó fûszálig (vagy ízeltlábig) élt az atmoszférája. Lehet, hogy filmtörténetileg felejthetõ, de a mostani felhozatalban kiemelkedõ! Nem beszélve arról, hogy elsõfilmesek csinálták kb. 8-ad annyi lóvéból, mint amennyibõl mondjuk a a Pókember 3 készült. Ezt nevezem én igazi mozifilmnek, ha a hollywoody stílusjegyeket vesszük alapul! Igazából nekem nincsenek mai értelemben vett igényeim a filmekre nézve. Csupán azt akarom, hogy ha látok egy filmet, akkor azonosulni tudjak, beleélni magam, átérezni, ott lenni. Ma meg bemegyek egy moziba és azt látom, hogy robban, pukkan, csillog, villog, repül, suhan, kb mintha egy tûzijátékot néznék, ami látványos és hangos, na de akkor mi van? Hisz az ingereken kívül semmilyen érzelmi hatást nem gyakorol rám. Egy naplemente is 1000X durvábban odavág!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
a kvantum csendjével és a terminátorral egyetértek, de mi bajod a HP filmekkel? az elsõ 1-2 rész elég gyerekes, de a késõbbiek szerintem bõven a jó kategóriába esnek. persze akit idegesít már az alapfelállás, annak nem fog tetszeni, én is jobb szeretem a komolyabb filmeket, de sztem ettõl még jó kis filmek a HP-k és szórakoztatóak is..
attól, hogy nem látod, még igaz. egyre több van belõle, mint ahogy több a képregényfilm és a folytatás is. mindez annak köszönhetõ, hogy több a film. (és annak, hogy vannak eléggé visszaszorulóban lévõ mûfajok.)
Emellett még egy nagy visszafejlõdést vélek felfedezni a hollywoodi filmeken: kezdenek "üresedni"!
A Transformers pontosan egy ilyen üres alkotás! Megnézem és totál semmi! Engem is el tud szórakoztatni a látvány, de ha egy filmben semmi mást nem érzek ki, akkor mi értelme is van az egésznek? Valószínûleg a forgatókönyvírók terén kell keresni a problémát. Még ez a szerencsétlen Bay is fel tud mutatni valamit, ha normál forgatókönyvet használ (pl. A Sziget), kár hogy nincs benne tehetség felismerni egy pocsék scriptet.
Ugyanez a bajom sok más mostani filmmel. Pl. a Potter-filmek egytõl-egyig lelketlen képeslapok. A Kvantum Csendje JB film szintén ilyen, nem beszélve az új Terminátorról. Látom rajtuk, hogy ott a sztori, látványos is meg minden, de mégis hallottak, egyszerûen nem "él" a film!
Nem is járok mostanában annyit moziba, habár a District 9 egy hihetetlen nagy felüdülést jelentett a sok futószalag film mellett.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
én sajnos nem ezt látom, hanem azt, hogy egyre több a képregényfeldolgozás, játékfeldolgozás, és persze a az elõzményfilm vagy épp vmi erõltetett folytatás.
oda írtam azt a kis kötõszót, hogy "is".
próbáld meg értelmezni még 1x.
de, ami fontosabb, hiába a mélység a filmben, azért aki "filozófiai mélységre" vágyik (van ilyen?😊, még mindig nem moziba fog menni, vagy, ha moziba megy, akkor nem feltétlenül mátrixot fog nézni, hiszen vannak ilyesmire "alkalmasabb" filmek. ellenben, aki komoly akciófilmre vágyik, annak valóban jó választás. szerencsére egyre több az efféle komolyabb akciófilm.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A film "nagyszerûségére" az teszi fel a pontot, amikor a végén a kis csákó bújócskázik a nagy csúnya robottal. Ott már röhögtem a filmen. loálfail. <#idiota>#idiota>
https://twitter.com/foodlfg
elhiheted, hogy ez csak hivatkozási alap azoknak, akik igazolni akarják azt, hogy a mátrix több, mint egy akciófilm. aki fiozófiai mélységre vágyik, az nem mátrixot fog nézni.
lassan ideje is megejteni az éveknént esedékes mátrix trilógia megtekintést 😊
Mert mást vártál...ugye?!
Én például ennél vártam mást, és nem kaptam meg (kicsivel több komolyságot).
Életem egyik legunalmasabb filmje volt a watchmen!
Enny, ez a film enyit tud,de azt azért elég jól!
no meg hova tûnt az elsõ rész dögös hekker csaja és a kövér nigga?
A watchmennél sztem. nem is untam idén jobban filmet. 2,5 óra tömény semmi.
justil: szerintem a legtöbb ember elvárta volna legalább az elsõ rész intellektusát, de a készítõk nemhogy leverték a lécet, hanem jóval alatta sikerült ugraniuk. akiknek nem voltak ekkora (vagy egyáltalán nem voltak) elvárásaik, azok szórakoztak kifogástalanul a T2-n.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
nyilván.
te vagy mindenki?
hagyjuk már ezt a nevetséges védekezést. nem kell védened a filmet. neked tetszett. törõdj bele, hogy más szerint gyenge. nyilván mindenki ugyanazt várta a filmtõl (látványt, robotokat, rombolást), nem pedig oscaros sztorit és csontba markoló drámát.
és épp ezért, mivel nem voltak az embernek elvárásai, épp ezért döbbentek meg sokan, hogy még így is mennyire alulmúlt minden elképzelést a második rész. azért ez mûvészet. de ez van, a készítõk még az 1. részhez képest nagyon iqnullára vették a figurát.
más kérdés, hogy nekik volt igazuk, hiszen ennek köszönhetõen lett hatalmas a siker.
2-õt meg sem néztem...
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10