290
Hogy működjön, mit tudjon? Egyáltalán mitől lesz jó egy ilyen weboldal?
-
andersh #49 hát igen ez így van de nem nagy felfedezés -
#48 verd is ki rá. -
#47 1ik legrosszabb topiG: valaha
voltam zárás előtt -
#46 Na látod, ennél már csak kisebb van. -
#45 És ez az első, de nem utolsó, ámde a legnagyobb hazugsága általában, amivel magát áltatja. -
Rundstedt17 #44 há nem? -
#43 van aki kevesebbet. -
#42 Na az embereket én is. Viszont a kutyáim csak a nem napon barnultakat harapnák meg, a fehírembereket kedvelik, így néha hozok nekik párat. -
extramagascsaj #41 jó lenne :D de attól még nem lakom máshol :D itt sétálhatnék non-stop a kutyával orrvérzésig...akkor sem lenne senki érdekes aki szembe jön :D
#30: tudom...ismerős :D én is túl vagyok már pár levelezésen,meg randin...stb. :D -
Rundstedt17 #40 az egyedüli aki sokat képzel magáról az te vagy,sugárzik az irásodból a flegma hülyegyerek stílus. -
#39 -
#38 Jó neked. Bár utcára én se nagyon viszem. Hátsó ülés, aztán erdő vagy valami kihalt hely :DDD (szegény utálja az embereket :DDDD) -
#37 Idézném doktor HÁZAT, miszerint: MINDENKI HAZUDIK! És ez oly igaz... Elsősorban saját maguknak és csak abból kiindulva másoknak is. -
karajjj #36 látod, mégsem vagy olyan okos,mint azt te hiszed:D -
#35 Nekem is van kettő kotyokom, DE nem viszem őket utcára, mert van bazi nagy kertjük nekik, így kutyásnyálas ismerkedés kizárva! Időm sem volna rá, meg a környéken is rossz a felhozatal. -
#34 Lehet, hogy itt kevés értelmes választ fogsz kapni.
Mogyika egy olyan oldalt favorizálna, ahol őszinték az emberek. Szegény mogyikának vannak ilyen hülyeségei. -
#33 Igen. Mert a kocsmán és diszkón kívül nem lehet sehol :DAS:D_:D?SD_S:? -
extramagascsaj #32 vótmá köszi^^
azóta is azzal basztatnak rendszerint...
#18: gáncsoljam el a jó pasikat vagy mi?
#23: heterok is? mi itt a csel? :D
#28: kivel is? :D (amúgy volt múlt héten :D) -
Rundstedt17 #31 -
#30 Nakérem én anno randivonalas voltam, vagy mi (de ez online volt, nem telcsis) és rengeteg nősténnyel volt találkám, így tudom ajánlani az ilyen netes dolgokat, FELTÉVE ha valakinek jó a beszélőkéje (írókája). Aki életben is kuka és nyomi, az itt sem boldogul szvsz. (ezek a Dé.zsungel Té.örvényei). Lásd. én pl. nem vagyok egy adonisz (max. anti), mégis a legtöbb nő akinek írtam, a leveleim alapján meg akart ismerni (igen fényképváltás UTÁN is :D), pedig nem nagyon szoktam magam fényezni, sőt inkább lehúzom magamat. A duma a lényeg, hiszen ez a NET kérem!
Persze akinek a fényképére masztiznak a tinigenerációk, annak biztos 1xűbb, mert nem neki kell tépnie a száját, node abban mi a kihívás?! -
#29 Vegyél egy kutyát. Csomó arccal lehet random szóba állni, mivel adott a közös téma :DDDDDD -
rumkola #28 randi? -
rumkola #27 japanzonefriends :D -
#26 -
karajjj #25 érdekes, te mindenben olyan okos vagy, de csajod mégsincs :O -
Rundstedt17 #24 Na épp ez az ha valakinek nincs kedve olyan kultúrhelyekre járni mint a dizsi vagy a kocsma akkor nincs más alternatíva mint ezek az oldalak vagy az hogy egyáltalán nem ismerkedik -
andersh #23 menj quakelive.com-ra ott csak pasi van. és szinglik. és korosztályod. :D
nézzed meg cybergamesHU profilját, ott egy csomó magyar -
karajjj #22 kimész az utcára és ahol jólesik -
Rundstedt17 #21 Egy ideje én is ezt az elvet vallom bár már vannak kétségeim:D -
#20 sg.hu
sok pasi van :D -
andersh #19 én quakezek -
extramagascsaj #18 jóvan
nem mindenki akar egyedül megdögleni
tekintve,h már megint befuccsolt egy kapcsolatom... várom a javaslatokat a neten ismerkedés ellenes emberkéktől,h hol ismerkedjek :D
-
#17 Nahát, nahát, sorstárs. :D -
#16 Nekem erre kiváló módszerem van már kifejlesztve. Ha nincs hol ismerkedni, akkor nem ismerkedek. Ollé! :D -
extramagascsaj #15 Én regisztráltam ilyen oldalon. Még egy van,amin fent vagyok...de nem vagyok aktív, hogy úgy mondjam. Inkább a sorsra bízom a dolgot. :)
Talán valahol belebotlok vkibe a valós életben. A személyes találkozásnak meg van a maga varázsa. Csak sajnos ebben a rohanó világban sokkal nehezebb is így ismerkedni...
Mondjuk a netes ismerkedéssel sincs sztem semmi baj. Sok érdekes embert megismertem a neten. Nagyon sok jó barátot szereztem a régiek mellé (akiket 10-20 éve magam mellett tudok), és kapcsolatok is alakultak.
Úgy gondolom, hogy aki hazug ember, az személyesen is a szemedbe hazudik, nemcsak a neten. Ugyanolyan eséllyel botlasz bele ilyenbe a neten,mint személyesen.
-
karajjj #14 megírjam az oldalt? :D -
extramagascsaj #13 Aha
Próbálj meg olyan helyen élni, mint én..és ismerkedni.
12ezer ember él itt...kb. csak tinik vannak a szórakozóhelyeken, meg egy-két kivétel,ami erősíti a szabályt, pl. az ismerőseim, baráti köröm.
Az ismerősökkel/barátokkal nem tanácsos összejönni,mert egy idő után beltenyészet szagú lesz az egész.
Neked van párod? Hol ismerted meg?
Ha mondjuk egy kis faluban laknál, ahol nincs szórakozási lehetőség, és a környéken sem vagy mondjuk sokat dolgozol,és nincs kedved eljárni ilyen helyekre, vagy snassz csak nem szereted az ilyen helyeket...hol ismerkedsz? Kérlek mondd el...mert jó pár ember a kérdésemre feltett válasz hiánya fordul az internetes társkeresés módjához.
-
#12 szerintem totál személyfüggő, hogy milyen társkeresési módszer jön be valakinek.
sosem voltam tag ilyen oldalon, de amit hallottam, azok alapján a legnagyobb probléma, hogy a népszerűbb hölgyek kapnak ötven levelet naponta, ami nekik is rossz, mert ekkora levélözönből nem lehet értelmesen választani, meg mindenki másnak is rossz, mert vagy megkereséseket nem kapnak (hölgyek), vagy válaszokat (urak).
szerintem több értelme lenne kicsit a vak szerencsére is rábízni a tagokat, tehát hogy irányítottan maximum heti 1-2 levelet lehessen kapni új versenyzőtől ("de tetszik a bemutatkozása, írok neki" alapon), és egyébként meg csak ismerősökkel vagy random emberkékkel lehessen társalogni. kicsit ez talán előtérbe helyezné a belső értékeket, és nem három fotogén hölgy kapná a levelek 95 százalékát, hanem mindenki ismerkedne mindenkivel. egyébként is úgy érzem, hogy az elvárásaink társkeresésnél irreálisan magasak, és ezen is segítene, ha csak úgy "belekerülnénk" helyzetekbe, amikből vagy kialakul valami vagy nem.
de ebből nagyon látszik az én személyiségem, másnak lehet, hogy idegtépő lenne egy ilyen portál. -
#11 Lehessen bosszúálló szex kategóriára is keresni. -
andersh #10 legjobb társkereső oldal