Európa és a korai számítástechnika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nem fake, csak az évszám rossz. A fickó öltözékébõl, szemüvegébõl meg a terminál kinézetébõl valahová az 1970-es évek közepére tenném a képet. Az üvegajtó kidolgozása sem vall az 50-es évekre. Egyértelmûen 70-es évek, 1976-77 táján talán.

1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.

Igen, ez egyértelmûen FAKE! A korabeli gépekben nem volt merevlemez, ráadásul nem ilyen aki látni akarja az nézze meg az IBM http://www.youtube.com/watch?v=zOD1umMX2s8 Ramac-ot, meglátja, hogy CRT terminál nem létezett, teletype-szerû volt.

Hát ez tényleg hard diszk. xDDD

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Lunki88
Ez kapásból feltûnt nekem is! 😄 Azt hittem akkoriban még nem voltak ilyen székek. :o
Mivel Európáról van szó a cikkben, ezért csak az.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

zola2000
Na ez jó kérdés!

A

Sir Ny:
Többször is olvasható a bekezdés alatt, hogy Európában. Tehát feltételezheti bárki intelligens ember, hogy erról van szó: "Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy akkoriban még az Európai Únió (EU) nem, csak az Európai Gazdasági Közösség (EGK) létezett, amelyet Belgium, Hollandia, Luxemburg, Olaszország, Németország és Franciaország alkotott."

Az efféle cikkeket meg gondolom ilyen emberek olvassák, nekem abszolút egyértelmû volt, fel sem tûnt.
"Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy akkoriban még csak az Európai Gazdasági Közösség (EGK) létezett, amelyet Belgium, Hollandia, Luxemburg, Olaszország, Németország és Franciaország alkotott."

1956-ban csak az EGK létezett? azt hittem, akkor volt USA és Szovjetúnió is. hát igen. nekem már ilyen hülyeségekkel tömik a fejemet töriórán. bezzeg a kedves cikkíró idejében azt tanították, hogy akkor csak az EGK létezett. egyébként, ha akkor csak az EGK létezett, akkor hogy vívtak az õseink szabadságharcot, ha nem léteztek?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

JaSoN HuNTeR
1956ba már volt olyan szék amin a csávó ül?😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0