256
Játékok és az életkor kérdése
-
Jimmyke #16 Ha nincs jobb dolgom, inkább játszok egy jó kis szerepjátékkal, minthogy a kereskedelmi TVket bámuljam (tudom, van Discovery meg NGC és Spektrum is, vannak jó műsorai).
Ki mit preferál. -
#15 Az mind1, hogy mennyi idős, az a nem mind1, hogy napi szinten mennyit játszik. Ha valaki 30 éves, már van egy saját családja, akkor elég gáz, ha 10 órát wowozik naponta, meg most nem ér rá elmenni a gyerekért, mert RÉD van. -
#14 Nincs összefüggésben. Van egy spanom, a nagyobbik fia majdnem annyi idős mint én, és napi szinten tol COD-ot :DD Nagybátyám (45 körül) PES fan, mellette stratégiákat is nyom. Én 23 vagyok, ez az egyik hobbim. Csak időm nincs már rá. :( Hisztizik az asszony, meló van, nyaggat a kutya, stb. :DDDD De ha havi egyszer kétszer ide tudok ragadni 4 órát egyben, azt imádom :)
Gaming RLZ. -
#13 Es mar 8 evesen regisztalva volt az SG-n !!!!! Veteran .... -
#12 34 eves vagyok mar csak az mmo kot le . Mas tipusu jatekokat hamar megunok . Nem tudnak lekotni a mereg draga 4-5 ora jatekidos game-ek.
PC , konzol .... szerintem nincs korhatar . Jo moka , kikapcsolodas ... csak gondoljunk a Wii-re ... akar az egesz csalad egyut jatszhat . -
#11 6-7 éves korod óta nyomod a CS-t? Tudsz valamit. -
#10 23 év után még mindig jó játszani, csak maximum kevesebbet. Ez játékfüggő (a játszás) (ezt jól megaszontam). Van olyan játék, ami egy edzett elmének is komoly fejtörést okoz, semmi gyerekes nincs ebben. Az FPSek is javítják a térlátást, reflexet, taktikai képességet pl. -
#9 16 múltam, és már egyre kevesebbet játszom.De mindig is fogok játszani szerintem: D
Bár nemnagyon köt le a dolog már.Cs-t 2000 óta játszom kissebb-nagyobb megszakításokkal.Lövöldözni már nem is megyek fel, csak deathrun ozni, meg ökörködni.De semmi különös.Szimulátorokat is egyre ritkábban..este fél-1 órára benyomom rf et, vagy LFS-t....
De azért 1-2 új játékkal el tudok lenni 1 kicsit.
Hát, értelemszerű, hogy azt mondják, hogy gyerekes, mikor kockulsz ahelyett, hogy őt b@sznád xDDDD -
#8 húsz leszek és szeretek lődözni -
geo91 #7 fm rulz, most lettem vb harmadik nigériával, csekkold az fm topikot. :DD -
karajjj #6 jelenleg 20 éves vagyok, de szerintem ha valami szépen ki van dolgozva és leköt a játékmenet nem szégyen még ha 40 évesen ül az ember, akkor sem...
engem ami napokra a gép elé tud szegezni, az a football manager, a többi játékot 1-2 nap után megunom úgyis -
#5 nincs miből kinőni, a szórakoztatóipar igen komoly ágáról van szó, nagy pénz, nagy tömegek
semmi gyerekes nincs benne (a mai játékok 80%-ával gyerek nem is tud mit kezdeni) -
#4 ugyanaz, mint filmet nézni, csak
1. te vagy a főszereplő
2. sokkal tovább tart
3. kézségfejlesztő
a nők rinyálnak csak emiatt, mert többnyire hülyék hozzá -
#3 én 25 vagyok, sokat játszok, PC-n, konzolon, a napi hírek mellett a játékvilággal kapcsolatos híreket is követem napi szinten, játékkal kapcsolatos újságokat is megveszek, és egy két ember a közelemben ezt hülyeségnek tartja amit " már ki kéne nőnöm" ..... -
#2 Én 29 évesen szívesen játszom komolyabb fajta szimlátorokkal.Leginkább repülőszimmel.Árkád változatai gyerekjátékok,de a fizikailag is jól lemodellezett,történetileg hitles és valóságoshoz hasonló irányítást megkövetelő szimulátorok már a felnőttebbeknek valóak.Ezekkel én szerintem öregkoromban is el fogok repkedni virtuálisan-nincs ebben semmi szégyen. -
#1 Kedves játékosok, akár Pc-n akár konzolon játszotok, hány évesek vagytok és szerintetek hány éves korig fogjátok még ezzel tölteni a szabadidőt?
Sokak szerint ez az időtöltés gyerekes, gyerekeknek való, mások szerint ezek a játékok már nem gyerek kezébe valók, te mit mondasz?