8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#6304 nah sikerült aktiválni egy neten talált retail kódot telefonon, reméljük nem kopogtatnak majd a hivatalos szervek -
#6303 Rálehet telepíteni, mert elsődlegesen frissítésként lesz elérhető. -
torok6 #6302 Sziasztok azt szeretném kérdezni ha kijön a win 8.1 akkor lekel formázni a gépet vagy rálehet tenni simán a win 8-ra? -
xxx007 #6301 Igen , közben én is rájöttem ... újra kellett telepítenem ... aktiváltam is , de az office-ra nem tudok okosságot ... -
#6300 Ha fenn van a magyar nyelvi csomag, akkor már nem települ. -
xxx007 #6299 Nem jutottam semmire , vagy ezt hibakódot kapom : 0x800f0906 vagy ezt : 0x800f081f -
#6298 Na èn feladtam, mert most màr kàrtya nèlkül is előjött a problèma. Nem értm miért nincs a 64Hz-en kívül más lehetőség. Csökkentett mòdban sem volt kép... Köszi az eddigi segítséget! -
#6297 OK, akkor egyelőre hanyagolom, bár MSDNAA kulcs, de nem szeretném, ha letiltanák. -
xxx007 #6296 Próbáltam magát a lemezt , meg a képfájlt is mindkettőre azt dobja ... -
#6295 Hibakód: 0x800F081F
Ez a hibakód akkor merül fel, ha egy alternatív telepítési forrás van megadva, és az alábbi feltételek egyike teljesül: • Az elérési út által meghatározott hely nem tartalmazza a szolgáltatás telepítéséhez szükséges fájlokat.
•A szolgáltatást telepítő felhasználó nem rendelkezik még OLVASÁS hozzáféréssel sem a helyhez és a fájlokhoz.
•A telepítési fájlkészlet sérült, nem teljes, vagy érvénytelen a használt Windows operációs rendszer verziója esetén.
A probléma megoldásához ellenőrizze, hogy a forrás teljes elérési útja helyes-e (x:\sources\sxs), valamint hogy legalább olvasási hozzáféréssel rendelkezik a helyhez. Ehhez próbálja meg elérni a forrást közvetlenül az érintett számítógépről. Ellenőrizze, hogy a telepítési forrás érvényes és teljes fájlkészleteket tartalmaz-e. Ha a hiba továbbra is fennáll, próbáljon meg másik telepítési forrást használni. -
xxx007 #6294 igen minden klappol
-
#6293 Pedig #6259 szerint nekem simán felment. Telepítő lemez benn van ? betűjel jó ? rendszergazdai a parancssor ? -
xxx007 #6292 Már próbáltam : 0x800f081f számú hibát dob ... -
#6291 #6259-es hozzászolás -
xxx007 #6290 8.1 : Telepítettem , magyarítottam , aktiváltam ... Netkeretrendszer 3.5-öt nem tudom bekapcsolni ... -
#6289 A mondat 2/3-ban én is, kiszivárgot kulccsal telepíthető és ha hivatlaos kullcsal aktiválható de úgy tudom nem minden kulcsot fogadnak el. -
#6288 Én a kiszivárgott releasere gondoltam.
De ha nem megy fel rendesen, akkor hagyom egyelőre. -
#6287 Nem nincs másik kilelző -
#6286 Ha van egy második kijelző is rádugva a gépre akkor azon lesz a kép. -
#6285 Ha kiveszem a grafkártyát, és az alaplapi csatlakozót használom, akkor van kép, és azt írja, hogy 64Hz-en megy. Nem értem kártyával már miért nem jó. A betöltő képernyőt még látom... -
#6284 link Bár szerintem ez nem lesz megoldás neked. -
#6283 Megjelenés után igen, állítólag egyenlőre csak aktiválni, de nem minden kulcsot fogad el. -
#6282 Köszi az már mgoldodott, de most olyan bajom van, hogy indulás után olyan frekvencián megy a rendszer, amit a monitorom nem támogat. Hogy tudnám elindítani csökkentett mòdban? -
#6281 Sima win8 kulccsal fel lehet rakni a 8.1-et? -
#6280 Visszaolvasás, de itt egy megoldás: link -
#6279 Na most vettem észre hogy a Win8 nem ismeri fel a DVD írómat. Valami ötlet?
-
#6278 2014 január 15-ig használható. -
#6277 mármint eredetire gondoltam, jelenleg 24ért találok boltban.. ha mondjjuk valami brutál akcióba megjelenéskor 12 lenne indulnék is megvenni :D -
#6276 Jóáras kulcsok már most is vannak -
#6275 nálam egy hónapja az eredeti ms oldaláról letöltött 8.1 pro preview van fent a hivatalos kulcsal, teljesen megvagyok vele elégedve, bár sokáig tartott megszokni a startmenű helyetti csempés izét :D
remélem lehet még majd megjelenésig használni, aztán majd hátha lesz jóáras kulcs valahol :) -
#6274 Ja télleg. Köszi... -
#6273 Csak annyit mondok, hogy a telepítéshez használt kulcs dönti el, hogy mi települ. Tehát az RTM esetében is. -
#6272 És a Pro már letölthető valahonnan?
-
#6271 Windows 8.1 vagy 8.1 Pro. Enterpise céges környezetbe való. -
#6270 és amúgy melyiket éri meg jobban sima használatra? az enterprise-t vagy a sima rtm-et ? -
#6269 Nyelvi csomagnál tudtommal nincs különbség a változatok között, eddig legalábbis nem volt. -
#6268 Ja még szt akartam hogy RTM-et vagy ENTERPRISE-t éri meg jobban feltenni.
Ha jól látom nyelvi csomag csak RTM-hez van -
#6267 Magon fent van egy ilyen:
MICROSOFT.WINDOWS.8.1.LANGUAGE.PACK.RTM.X86.MULTI.CL1.DVD-WZT
A következő 36 nyelvet tartalmazza: English, Japanese, Arabic, Bulgarian, Czech, Danish, German, Greek, Spanish, Estonian, Finnish, French, Hebrew, Croatian, HUNGARIAN, Italian, Lithuanian, Latvian, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese-Brazil, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Multi-Language, Chinese - Hong Kong SAR, Chinese - Simplified, Portuguese-Portugal, Kyrgyz. -
#6266 Mert nem hozzá való. -
#6265 Nem adtak ki hozzá magyar nyelvi csomagot.