Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Srácok valaki vett már esetleg innen windows-t
Ha vennék gondolom kulcsot adnak vagy kapok valami iso hozzáférést amit kiírhatok cdre?
3000 ft win8.1 még talán megérné:)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Atika :o)
Sziasztok, van egy notebookom windows 8-al es egy hete tortent olyan, hogy felcsuktam es a bejelentkezesnel nincs egerem hiaba nyomok barmilyen billentyut nem ugrik fel a bejelentkezesi mezo es nem tudok belepni a windowsba. Nincs valakinek otlete, hogy mi a szar lehet ez, vagy hogy mit tudnak vele csinalni?

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

3Error
Használd a touchpadot egér helyett, mikor a gyerekkel vagy és az notik esetében mindig ki/bekapcsolható. Youtube mellé nem kell egér. <#vigyor>
Bill-re pedig a progi.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RoboKutya78
na ja:)
ezzel a progival viszont betűkombóval ki lehet iktatni a zárást :)
pl beírom hogy ne piszkáld és felold:)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

wollnerd
Oké, de ha az eszközkezelőben letiltod az egeret is és a billentyűzetet is, utána hogyan kapcsolod vissza? :D :D mert ahhoz irányítani kell a számítógépet legalább az egyikkel... :D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Már előre látom az eladó fejét, ahogy a számtech. boltban a "Milyen új gépet szeretnél?" kérdésre azt válaszolod, hogy olyat, aminek le lehet tiltani az egerét és a billentyűzetét. :)

https://c64universe.com/

RoboKutya78
a fene most nézem eszközben nem lehet letiltani a klavit gondolom azé mert notit használok max usb kimenetet tudnék lezárni ott meg az ezerből találjam el melyik megy a klavihoz Lehet marad a kézcsapkodás vagy a lent említett progi :)
Pár hét mulva gépcsere ott majd talán le tudom eszközben tiltani rendesen.

RoboKutya78
ja tényleg hülye vagyok:) de ez a Toddler Keys se rossz
bár ebbe a progiban csak az a gáz ha hozzányúl akkor elállítja az aktuális yutube oldalt így majd marad az eszközkezellős megoldás:)
max az egeret veszem ki a kezéből és adom oda a rossz egeremet:)
köszi nagybácsiként már gondolnom kell ilyenekre is:) bár azt nem tudom van e olyan klavi amit gombbal lehetne esetleg deaktiválni mint a notik esetében Fn funkcióként.

[HUN]FaTaL
Ha nincs kedved hátramászkálni letiltani, eszközkezelőben is megteheted.

http://goo.gl/gd6Zi5

Ha asztali gépről van szó, USB-s billentyűzetet és egeret menet közben bármikor kihúzol/visszadugsz. Ennél tutibb megoldás nincs. :) Annyi, hogy érdemes a gépház első bemenetét használni - ha van. Vagy hátulra usb-hosszabbítóval is megoldható.

Ezt nézd még meg -> https://www.raymond.cc/blog/how-to-restrict-or-disable-keyboard-mouse-and-even-power-button/
Utoljára szerkesztette: hgabi84, 2017.07.06. 18:51:40

https://c64universe.com/

RoboKutya78
Srácok technikai kérdés.
Win 8.1 alatt van e olyan progi vagy lehetőség amivel ideiglenes időre le tudnám tiltani a klaviatúra minden billentyűét?illetve egeret is blokkol?
Gyerkőc üll a gép elött video nézés közben mindig kalimpáli akar:) 2 éves:)

3Error
Ha megfelel úgy, hogy nem miniatűröket tölt be, hanem csak ikonokat, akkor válaszd ki az intézőben a nézetnél a neked megfelelőt, majd ugyanott a beállítások alatt válaszd a mappabeállításokat, azon a nézet fül és az "alkalmazás mappákra" gomb.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

RoboKutya78
srácok azt meg tudom oldani valahogy hogy ha megnyitom a videókat tároló mappámat akkor ne keljen állandóan betölteni a videó miniatűr képeit? Elég legyen egyszer és csak az újakat frissítse?
még akkor is elég sokáig tölti be miután már egyszer lefrissítettem a mappájukat.Illetve mért van olyan hogy egyes videókhoz nem tölt be miniatürt csak az aktuáis lejátszó ikonját mutatja? Lehet hogy valahol be van állítva a miniatürök törlése funció ha van ilyen és ha igen akkor hol?

Már nem érdekes.A comodo internet security okozta.

Sziasztok

Valaki nem tudja mitől lehet az hogy bizonyos programokban ha elmentek vagy kiexportálok bármit,akkor csak az adott programok látják,és semmi más.Eddig 2 programnál tapasztaltam ilyet.Se a windows,se más program nem látja azokat a fájlokat,csak az adott program amiben elmentettem.Pedig létezik,mert meg tudom nyitni ,csak semmi más nem látja .
Esetleg lehet hogy amiatt van hogy UEFI módban telepítettem újra a windowst?Eddig még sosem volt ilyen.Ráadásul csak ez a 2 program csinálja ezt.

Akkor Paint.

Üdv: howarju

RoboKutya78
nem erre gondoltam de ez is jó

Hi!
IrfanView.

Üdv: howarju

RoboKutya78
Srácok van e olyan szoftver ami képes arra hogy képet méretezzen illetve file-típust módosítson és ezt mind úgy hogy beépüljön a jobb egérgomb funkciók közé? tehát ha rákattanok a képre jobb gombbal ott használni tudjam a progit.
képméretezőt találtam de elfelejtettem a nevét a proginak.

3Error
<#eljen>

RoboKutya78
Igen közben megtaláltam én is hirtelen azt hittem hogy ezt a kulcsot hirdeti az oldal azt tovább lapoztam:)
Köszi

3Error
Ilyesmire gondolsz?

RoboKutya78
Skacok egy kis segítség kéne
hátha van köztetek okossabb mint én:)
Nem tudom hova írjakírtam ide nem igazán windws problema
Szenvedek Usb-s telepítő cd installálással.
Taliztam ezt a rufusz cussost minden okés vele, de nekem olyan megoldás kéne amivel egy usbre több telepítőt fel tudnék rakni
pl win 7;win8;win2008;win2012.
És a lényege az lenne hogy amikor bebutoltatom az usb-t kérdezzen rá mit szeretnék feltelepíteni.
univerz telepítő usb kéne hogyan oldható meg?

3Error
Bizonyára. <#vigyor> Hááát, elkezdtem belakni, de ugye sem a login háttér, sem a fiók nem állítható, tehát valami bajos - így meg teljesen belakni nem akarom, tehát valószínű, hogy újra kell pakolni. Hiányzik, mint mókusnak az erdőtűz... <#rolleyes>
Köszönöm a segítséget. <#wink>

:/ itt valami árulás lesz. Ha nincs nagyon belakva a rendszer akkor rakd újra, ha megéri ennyit küszködni egy profilkép miatt

My head is bangin' You're killing me Please don't stop

bon
Nem kell parancssor, felügyeleti eszközök, számítógép kezelés és azon belül már elérhető a felhasználók.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

3Error
Persze, ezt tudom, a "rejtett admin". A vicces, hogy az a fiókot sem tudom előcsalogatni, mert parancssorban azt mondja, hogy nincs ilyen felhasználó... <#wilting>

bon
Csak tisztázás véget, Vista óta nem te vagy a teljes jogú Rendszergazda a gépen, még akkor sem ha 1 fiókod van. Mindig van egy beépített rendszergazda fiók és az a legmagasabb jogosultságú.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

3Error
Bon, nincs semmi (már van takarító, de előtte sem volt jó) és teljesen frissített.

AdamBast, igen, "elméletileg". (fiók szerint az vagyok ugye, telepítés után én vagyok az egyetlen felhasználó)
A házirendetet is végignéztem már, többek között úgy, ahogy a MS Supportos is írta : így és így is, de sajnos semmi változás.

Rendszergazda vagy a gépen?
Illetve ha PRO, akkor van csoportházirend , ott is lehet hogy valami le van tiltva.
Utoljára szerkesztette: AdamBast, 2016.10.21. 20:50:58

bon
Ha nincs frissítve a rendszert akkor frissítsd, ha van rendszer buzeráló, takarító program fent akkor távolíts el, hátha segít.

3Error
Az tiszta sor. <#vigyor> Utána nem hajlandó, mint írtam, változtatni a dolgokat. Ha ráklikkelek pl. a bejelentkezési kép módosítására, nem csinál semmit csak tölt. A fiókképnél pedig hibaüzenetet dob.

Ez egy mélyebb probléma, ismerem a Windowsokat már a 3.1 óta, azért fordultam hozzád, mert Te elég járatos vagy bennük. <#wink>

bon
Gépházon belül személyre szabás.

3Error
Főnök úr ! <#wink>

Biztos vagyok benne, hogy szerepelt már a témában, de az SG keresője, hááát, szóval, nem a best. Azt kérdezném Tőled, hogy milyen lehetőséget tudnál ajánlani Win 8.1 x64 Pro, a "bejelentkezés képernyő hátterének" és a "felhasználói fiók képének" módosítására?
Feltúrtam már a netet, a hivatalos MS válaszokat végigpróbáltam, reg-ben turkáltam, appdatá-t töröltem, etc., etc., de az istenért sem engedi cserélni őket... A login screennél csak folyamatos töltés van, csere próbánál, a user pic-nél meg a szokásos "próbálja újra" szöveget dobja.
Ha számít, egy Dell Precision-onra telepítettem, eredetileg Win7 az ajánlott rá, de próbálok "lépésenként" eljutni a Win10-hez. <#idiota>

bon
Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!

RoboKutya78
Azt a bizonyos windows10update rejtettmappát megtaláltam és tegnap jöhetett le. Ezek szerint valami mást raktam fel ami hirtelen megevett 20 gigát talán a steam mappám szórakozott egyet:)
Azért is csodálkoztam hogy lejött ez a windowsmappa mert tudtam hogy valamikor augusztusban ért véget az ingyenes buli meghosszabbítása és a windows nem volt elégedett a letöltési kvótával szegények sajnálom őket:)

wollnerd
Talán a lemezkarbantartót rendszergazdaként futtatva majd az "Egyéb beállítások" fülön a Rendszer-visszaállítás és árnyékmásolatok résznél a Karbantartás gombra is kattintva..?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2016.09.05. 22:27:47

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bon
A karbantartót jobb egérgomb futtatás rendszergazdaként funkcióval indítsad.

bon
Akkor ne is említsem, hogy a 8.1 is jelent nagyon sok mindent? (Nagyon fárasztó már ez a kémkedéses baromság. Mind mindig most is csak azt tudom leírni, hogy szerinted az Apple és Google cuccai nem küldözgetnek információt?)
Amúgy a gyökér könyvtárban szokott létrehozni a Windows 10 magának mappát. De ez az idő már lejárt, ingyenes frissítés időszakban csinálta. Ja és rejtett mappa volt ha jól emlékszem.

RoboKutya78
Nem nyert 181 megát talált a karbantartó összesen de akkor hol a rákban van az a mappa??

RoboKutya78
érdekes kurva gyorsan lejöhetett mert észre se vettem hogy piroslik a c meghajtóm:)viszont most hogy visszaemlékszem egy alkalomra totál belassult a netem.

RoboKutya78
hm ez eszembe se jutott pedig a temp mappákat is végignyálaztam mind a winmappában levőt mind a felhasználóban levőt is:)csak pár megát nyertem vissza ezzel a tempkereséssel meglátom a karbantartó talál e valamit.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2016.09.05. 16:07:54

Jim Morrison
Start - Lemezkarbantartó - C - Rendszerfájlok törlése - Nézd végig a listát

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RoboKutya78
Skacok most leszek rosszul
eltűnt vagy 20 giga szabad hely a gépemről
win8.1 en hova dugja magát a win 10 telepítő progija? a c meghajtóban találtam egy windoes10update mappaféleséget attól egy nyomással megszabadultam de a többi? valami rémlik hogy valahol rejtett mappában nyugszik egy ~jelel kezdődő név alatt ha jól emlékszem de hol?
jó nekem a 8.1 nem kell kémprogram:)

bon
Megjöttek az e havi frissítések jó telepítést!

Jó, ne vitatkozzunk ezen, de azt írtad hogy használhatatlan

[HUN]FaTaL
Attól, hogy tudom használni még nem lesz jó.

Én tudom használni. Nektek mi nem megy? Segítsek?

[HUN]FaTaL
Normális gépen a Vistának semmi baja nem volt, a korai hardverek meg driverek voltak szarok. A win8 viszont koncepció szinten egy használhatatlan hulladék. A 8.1 egész használható.

lck
Vista teljesen jó volt. A gépek voltak hozzá szarok.
> MS benézte a processzorfejlesztések várható irányát és ütemét. <
Utoljára szerkesztette: lck, 2016.07.13. 10:16:12