8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#784 Ajánlott de nem kötelező megadni live profilt. Támogat más szolgáltatókat is. -
#783 Nekem meg a X-fi kártyámmal van gond. látszólag minden jó, de időnként mégis lemegy a hang. Driver probléma lesz nálad és nálam is. -
júzer02 #782 Üdv. Felraktam az x64 verziót. Ez a metro ui hamar kiverte a biztosítékot nálam, úgyhogy áttérnék inkább a jól megszokott kezelöfelületre. igenám, de nekem a megadott registry címen nincsen RPE bejegyzès ès hiába adtam hozzá kézzel a metro ugyanúgy megmaradt start menü meg sehol. Próbálkoztam a tweakerrel is, de hiába. Valaki nem tud erre megoldást?
-
#781 Nah úgy jó lett a wifi,hogy a telóval csináltam netet és úgy dugtam rá a sticket,akkor leszedte magának a driverét és fasza most.
Ati kártyám van,nekem ott sem volt jó,sem a win 7-es,sem a developer verziós,szerencsére guru3d-n pont este kijött egy ehhez való driver, ami jó már.Most már működik minden. -
Look at the cat #780 YOYOYO -
#779 - nem
- nem
- nem -
#778 érdemes feltenni?
gondolom futnak ugyanúgy a win7es progik rajta?
driverek is win7-esek kellenek? -
Ironman2 #777 MI???? LIVE profil kell a WIN8-hoz? -
Look at the cat #776 punkbuster?? -
#775 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy érdekesség hogy már részben kész az xbox live cucc, valóban igaz, hogy valamilyen formában kezeli az xbox live tartalmakat.
Érdekesség még az is, hogy Microsoft profil (XBL,GFWL) kell a win8-hoz.
Kíváncsi leszek mennyire fog összefonódni a 2 rendszer tartalmilag...:)
Pinball FX2 már megy. -
Ironman2 #774 Igaz hogy minden program,és profil megmarad a telepítés után? -
#773 hát nekem alapon win7 kezeli az alaplapomat, de ez a win8 most a hanggal nincs kibékülve. -
Ironman2 #772 De amúgy most nem a win7 drivereit tartalmazza alapból? Vagy ujraírták az összes drivert? -
Look at the cat #771 rakjam ne rakjam? :D -
#770 Uh nekem valamiért nincsen hang.
Automatán az S/DIF-et kapcsolja be, és azt mutatja, de a Speaker és Headphone meg piros...:S
Valakinek csinál még ilyet a rendszer? -
#769 vkinek működik virtuális gépen?? nekem vmi hibát ir ki szomotú fejjel:S -
#768 Bah,xperiam usb netmegosztásával meg megy szépen...xD -
#767 Jól van,ezek n-s vevők,win7-et is első bétakorától használtam,ott nem volt semmi gondom... -
#766 No igen így jártam a régi lapolvasómmal is. :) -
#765 Sőt előforulhat, hogy némely eszköz támogatása még a végleges változat megjelenése után se fog javulni. -
#764 sürün előfordulhat mit gondolsz egy beta cuccnál milyen támogatások lehetnek? Semilyen...:D -
#763 Üdv.Nem ismeri fel sem a tp-linkes,sem a linksyses vevőegységet...másnál ilyen? -
#762 Próba nélkül ne akard letiltani a metro ui-t. szoni kell, de használhatónak tűnik. -
#761 THX!
Habár még sose navigáltam a BIOS-ban.... -
#760 Semmi hátránynal nem jár, nyugottan bekapcsolható. -
#759 De az hatással lesz a programokra meg főleg a játékokra. Vagy rosszul tudom?
Milyen hátránnyal jár a gazdagéppel az ennek bekapcsolása? -
#758 THX!! -
#757 A legjobb az Acronis True Image Home -
#756 Nah az szupi lenne.
Csak majd ha valaki adna egy ghost progi nevet, hogy meiket használjam erre, azt még megköszönném, mert nem értek hozzá. -
#755 Én úgy tudom (nem sokat használtam), hogy a Ghost-tal nem csak partíciót, de vinyót is tudsz ghostolni, tehát ha ráengeded a 80-asra, akkor onnan mindent lement, az összes partíciót. -
#754 Srácok, légyszíves mondjatok egy olyan ghost progit, ami szerintetek a legmegbízhatóbb. a lényeg hogy a mostani win7 egy 80-as vinyón van, le szeretném ghost-olni és rátenni a win8-at, majd ha már nem kell újra vissza a win7-et.
Azért nem tudom lehetséges-e, mert ugye a win7-nek minden eltünne, még a 100mb-os boot cucca is...szóval lehetséges ilyen dolgot gyakorlatban kivitelezni? -
#753 Sehol se talalom hogy hol tudom Celsiusra rakni pedig nagyon fontos lenne -
janihunk #752 Hogy lehet kivenni bele ezt a felbontás korlátot? 1280x720 ban nem hajlandó megnyitni a képeket a médialejátszót meg szinte semmit. -
Look at the cat #751
www.thewindowsclub.com/downloads/MUITW8.zip -
#750 Aki felrakta kérem dobjon pár screenshotot ide, főként az újítások érdekelmének. Köszönöm! -
#749 Próbálom használatra bírni, de felmerült 2 igen fontos szempont:
-hogy lehet kilépni/újraindítani?
-ha kint vagyok a metro-n, az időjárásnak nem kellene az aktuális adatokat mutatnia? (a hely megvan neki adva) -
lo9in #748 valaki tesztelné ? én igazából még nem tettem fel csak próbálok felkészülni , vagy egyáltalán eldönteni kell e nekem :) -
Look at the cat #747 Win Eight Metro UI Switcher
www.superutils.com/dloads/win-eight-metro-ui-switcher-setup.exe -
Look at the cat #746 nem biztos , hogy jó
1. Nyissuk meg a Metro menüt és kezdjük el beirni hogy regedit.
2. Bal oldalt kifogja adni a találatot kattintsunk rá.
3. Keressük meg a következőt:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer
Itt dupla katt a RPEnabled bejegyzésre és az 1-es számot irjuk át 0-ra.
4. Elég kijelentkezni majd vissza és visszakaptuk a kényelmes és megszokott Start Menu-t -
#745 Tegyél fel win7-et. :)