8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
#944 Mármint a csempébe látsz 1-et? vagy hol gondolod? -
#943 Rosszul fogalmaztam. Egyszerre egy programot látsz. Ami egy faszság, persze táblára elég, de PC-n? Ne már :) Ott a régi desktop persze, csak képesek rá, hogy a következő verzióban kivegyék azt is. :D -
#942 Ja és IGEN nem az asztalról érem el őket mert akkor az asztalon kéne lenniük. :) -
#941 Miért kell egyszerre 1 programot futtatni? nekem fut több is egyszerre. :P -
#940 Jobbra fent PIROS X.....:P -
#939 Engem zavarnak. -
handrx #938 Bocsánat Snexi!!!
Nem neked akartam küldeni ezt! Hanem " magamnak", vagyis az én hsz-emre!#934 -
handrx #937 Talán ezért nem mőködik nálam ez a Hyper-V dolog? >>
" Virtualization
Windows 8 will also include Microsoft's Hyper-V virtualization software. Previously only offered in Windows Server, Hyper-V will now be available in client versions of Windows for the first time. The system requirements for Hyper-V are a 64-bit processor, a 64-bit version of Windows 8, and a minimum of 4 GB of RAM. Hyper-V also requires a 64-bit system that has Second Level Address Translation (SLAT), a feature that helps with memory management. "
macleod2005 New features in Windows 8 linkjén olvasható ez!
Vagyis virtuális gépeket készíteni és futtatni csak 64bit-es Windows 8-on lehetséges? Mert hogy az enyém 32Bit és ezért nem jön össze?. Mivel hogy csak 2 GB ram van a gépben!
-
#936 A baj az hogy nem erről van szó. A metros alkalmazások egyszerűen PC-n szarok és semmi szükség nincs rájuk. Most komolyan visszafejlődünk 20 évet és az a cél, hogy egyszerre egy alkalmazást futtass? Egyszerűen nevetséges, PC-re egyáltalán nem való egy ilyen felület. Az meg, hogy oldalra kell görgetni, vicc. Hála istennek nem kötelező használni. -
#935 New features in Windows 8, de ezen kívül még van egy rakat.
( + f*sza a flipper, meg van pár hasznos/érdekes cucc a store-ba, nameg tud pdf-t is olvasni) -
handrx #934 Hello srácok!
Érdeklődnék, valaki próbálta e már a beépített Hyper-v szolgáltatást? Ezzel lehet virtuális gépet készíteni/futtatni. A belinkelt videó alapján engedélyeztem ezt a Windows features-t, de amikor elindítom a Hyper-V managert, nem egészen úgy töltődik be a program mint ahogyan a videón látható! konkrétan nincs nekem bal oldali ablakban semmi, sem a jobb oldalon. Nem tudok semmi olyat végrehajtani mint ami a videón látható! A Hyper-V installálását követően restartoltam, be is töltődik 6 Hyper-V-hez kapcsolódó szolgáltatás.Csak épp az a probléma, hogy azonnal le is állnak! Tudna valaki nekem ebben a dologban segíteni?
Köszönöm 8-)
Íme a video
Windows 8 Hyper-V -
#933 pc-n mivel jobb ez a rendszer mint a 7 ha nem használom a metrot?a képek alapján nem sok különbséget láttam a windows 8 és a win7 asztala között.ez még fog változni?(emlékszem amikor a win7 első verziói kerültek ki még azok is szinte teljesen vistának néztek ki) -
kosikz #932 Végre sikerült! :)
Örök hálám és köszönöm! -
kosikz #931 Nem akar összejönni az a hang... :S -
#930 jobb gomb az indító fájlon tulajdonság (properties) és a kompatibilis (compatibility) füll. -
#929 Képernyő ball felső sarkába viszed az egeret, majd a megjelenő kis képen lejjebb húzód és megjelennek a futó programok listája, majd jobb gomb a programon és bezárás. De metro alkalmazásosoknál van még egy lehetőség a bezárásra. Képernyő tetejére viszed az egeret majd ball gombot nyomva tartva megfogod és a le kicsinyedet méretű ablakot lehúzód a képernyő aljára. -
kosikz #928 Hali! Amatőr vok és tudni szeretném, hogyan kell win 7 kompatibilitási módra váltani?! :) -
RYO21 #927 És a programokat hogy zárod be? -
#926 Miert mi van akkor ha iconokat tarolsz a kepernyon ? Raadasul ugy beszelsz mint ha most nem az asztalrol erned el az alkalmazasokat.
Egy gey az egesz metro crap a PCre. -
Newfronter #925 Windows 8-ban ettől el kell búcsúzni. Ha nagyon nem jön be az embereknek, akkor a 9-ben visszatérhet az eredeti desktop. Viszont én úgy látom, hogy a nem geekeknek bejön a Metro, szóval nyugdíjba küldik véglegesen...
A METRO-t képzeld el úgy, hogy az a desktop, modernebb ikonokkal, amelyeknek több funkciójuk van. -
#924 Miért nem Windows 7 kompatibilitási módra váltottál? :D -
kosikz #923 Majd próbálkozom. Nagyon köszönöm a segítséget! -
kosikz #922 a win 7 64 bites jó lesz? -
#921 Itt vannak a driverek: link -
#920 Nah már megoldódott,az összes exe-t Windows XP SP3 kompatibilitási módra állítottam! -
kosikz #919 VIA VT1705 Audio codec
Ez lehet? -
kosikz #918 ASRock G41M-VS3 R2.0
Ez van a dobozon
-
#917 De pl, cpu-z progi is kiírja az alaplap típusát. -
kosikz #916 A gépen nem tudom megnézni?
-
#915 Rá van írva, az alaplapra, a kézikönyve, a számlára a típus. -
kosikz #914 Hol tudom megnézni, hogy milyen driver kell?
-
#913 Alaplapi lemez felejtős, renszerint régebbi driverek vannak fent mint ami a gyártó oldalán megtalálhatók. Driver lemezeket használni se szoktam, sőt rendszerint a szemétbe szokták végezni. -
#912 Ne xp-s szar 5 éves telepitővel akarj win8 preview-et tólni. :) -
#911 De nem kell ikonokat tárolnom az asztalon pl, és gyorsan elérem ami kell. :) -
kosikz #910 Az alaplaphoz van telepítőm, rajta a driver, de nem megy fel... -
#909 Az alaplap, vagy a hangkártya gyártó oldalán megtalálható driver-t próbáld meg feltelepíteni, ha nem menne akkor kompatibilis módban próbáld meg. -
#908 Igen közben feltettem én is a Consumer preview-et!
Igaz sajnos!
Más:
Valakinek sikerült feltenni az avast 7-et a Consumer preview x64-es verziójához?
Mert nekem a védelem cseszik elindulni!
Érdekes módon a developer preview-en rendesen feltelepült,és el is indult!A kompatibilitás módokat mind végignéztem,de semmi!
Aki tud valamit ez ügyben kérem,ha jelezze!
Köszi! -
kosikz #907 Sziasztok!
Nem tudok hangot varázsolni a win 8-ra.
HDMI-n kimegy a hang, de egyébként nem.
Tud valaki segíteni?
-
#906 De az csak Developer Preview-ben működik! -
#905 Mert PC-n semmi szükség rá.