8765
Windows 8 - 8.1 kérdések és válaszok
-
Look at the cat #1424 +1 -
#1423 +1 -
#1422 Úgy emlékszem még nem volt a hír, hogy a következő publikus teszt változat Június első hetében fog megjelenni, én már várom és tiszta telepítés formájában még aznap telepíteni is szándékszom. -
#1421 Tőlem kettőt ;) (+1) -
DIESEL DOG #1420 Tőlem is kapsz +1-et... ;) -
#1419 Kösznöm a támogatást -
simonl #1418 Maximális tiszteletem mellett, +1 :) -
#1417 +1 -
#1416 +1 -
#1415 G+
őőőőőőőőőő akarom mondani +1
-
Tomy Lee #1414 +1 -
Blum #1413 +1 -
#1412 cod4 megy már? -
#1411 +1 -
#1410 Én jelentkezek házigazdának, ha támogatnak. -
vajo #1409 Sziasztok. Átadnám a topik Házigazda jogát valaki olyannak aki jobban járatos az operációs rendszerek és a számítógép terén. Eddig se nagyon tudtam hozzászólni, meg ezek után se nagyon és mivel nem értek annyira hozzá, úgy érzem, hogy valami szakibb ember legyen azért a HG.
Őt nekem kéne kiválasztani, vagy ti eltudnátok dönteni?
Üdv: Vajo -
lo9in #1408 Hy, valaki nem tudja mikor várható a következő win8as catalyst ? és jól sejtem hogy a 12.4-re építik majd csak wddm 1.2-vel ?
köszi mindenkinek :) -
#1407 Végleges Winodws 8 változatok: link -
#1406 Fel kéne már tegyek Én is valami hasonlót, mert nagyon idegesít a Win8 kezelése. Nálam sehol semmit nem ír ki, hogy mit hol találok. Felrakás után egy órát szenvedtem vele, majd idegesen kikapcsoltam :) -
#1405 Pf :) -
#1404 xDDD -
#1403 Marhára nem ez a lényege a képnek, de ne zavarjon :D -
#1402 Csak ugyan úgy néz ki a 2 felület :) -
#1401 AOLnak semmi köze a windows-hoz. Ráadásul különböző cég. -
#1400 -
janihunk #1399 Hát megpróbálni meglehet, de egy olyan gépre tenni egy olyan rendszert amire még drivert se írtak (csak 1 et) és az is használhatatlan, hát elég merész dolog. Főleg úgy hogy a mostani hivatalos driverek már nem jók a vga-hoz. Ha a 12.1 feltudod tuszkolni akkor van esély. De 6 éves laptop hát már netre sem, szerintem. -
simonl #1398 Ja, amúgy a windows 8 nekem bejött, nem zavarnak a csempék, egy mozdulattal ott az asztal. Gyorsabban bootol és a wifit is 3 mp alatt megtalálja....
Mondom, egy legalább 6 éves laptopon. -
simonl #1397 Sziasztok srácok,
Egy öregecske ASUS laptopra tettem fel a win8 -at, ami egy nyugdíjazás előtt álló HD2600(512Gb) videokártyával rendelkezik.
Ehhez a kártyához már nem jó az AMD által kiadott driver. Próbáltam, feltelepült de nem indult el.
Telepítés után az eszközkezelőben minden rendben van, gondolom talált magának a rendszer használható drivereket. A rendszer minősítése után is megkapom a 4,5 ös pontszámot.
Kérdésem, hogy így AMD driver és catalyst nélkül érdemes e játékokat telepítenem rá vagy ne pazaroljam rá az időmet??
Köszönöm a türelmes válaszokat... -
Tomy Lee #1396 Ok köszi! -
#1395 május végén – június elején -
#1394 Zsír, köszi! -
Tomy Lee #1393 Az mikor lesz?:) -
#1392 Ha a hibákkal együtt tudsz élni akkor igen. de én azért a következő teszt változatott biztos felraknám. -
Tomy Lee #1391 Ha most feltenném ezt a Win8-at akkor maradhatna is ez a verzió akár a megjelenésig? -
#1390 Akinek hiányzik, itt egy használható start menü a win 8 alá : Link
-
#1389 Én az IE10 bövímény kezelését hiányolom legjobban, nekem hiányzik a flash, java, silverlight stb. -
#1388 Bukás szerintem erős túlzás, Vista-t is bukásnak titulálják sokan, de szeretném én azt a bukott bevételt látni a számlámon. Majd a jövő eldönti, de szerintem tablet piacon tarolhat a Microsoft, a nagyfokú átjárhatóság miatt.
Céges környezetben a metro felületet agályosnak tartom továbbra is, otthon megszokható, pláne ha finomítanak még rajta és több metro alkalmazás is lesz. -
#1387 A régi starmenű hiánya nem vészes meg kell szokni,hogy máshol van. Inkább az új start menün kellene kicsit változtatni hogy ne full képernyős legyen illetve ne csak csoportokban keressen hanem mindenhol. A metro is lehetne átjárhatóbb desktop között mint itt a képeken valamelyik fejlesztői változatban : kép 1>
kép 2> kép 3> kép 4> kép 5
-
#1386 Hát akkor tényleg bukás lesz. Megérdemli a Microsoft. -
gosumofo #1385 nem lesz start menü a későbbi változatokban sem.