Windows 8 - 8.1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te microsoft accounttal jelentkezel be a gépbe vagy csak sima local adminnal? Szerintem az lesz a trükk, hogy alapból kell ms account - és ha ez megvan - csak akkor rakhatsz be nem ms accountot...
bon
Nálam ott van egy harmadik is a fiókok és õ az elsõ.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Sajnos nekem nincs ilyen opció.😞

Settingesben két lehetõségem van: 1. Permissions 2. Rate and review
bon
A mail alkalmzásban képernyõ jobb alsó vagy felsõ sorkába viszed az egeret és a megjelenõ menüben settings\fiókok\fiók felvétele

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Hali! Egy egyszerû kérdés: hogyan tudom a nem microsoft account-os levelezést beállítani?

Köszi.
Rage47
köszi
Rage47
Windows gomb + X, majd Event Viewer, ott pedig láthatod az eseményleírásokat, de bal oldalt a Windows Logs-nál láthatod kategóriák szerint. A hibakód alapján meg rákereshetsz googleben természetesen.
Rage47
Hogy lehet azt megnézni, hogy mitõl fagyott le a rendszer? Van valami log? Már 3. random fagyást produkálja :S
bon
Metro alkalmazások nyelvének módosítása: link

Ez alapján kiderül, hogy nem a szokásosnak modható microsoft account régióját figyeli.

bon
Egyetértünk teljes mértékben az én tabletemnek is ez a baja, a reakció idõ. Közel azonos a hardverja mint a Windows Phone-os telefonom-nak és a telefon sokkal gyorsabb. Biztosra veszem, hogy a windows 8 tablet-eknél nem lesz gond a sebességgel, mert elég szigorú alapkövetelmények vannak úgy mint a telefonnál is.

Én kipróbáltam egy szolgáltatónál a menõbb tableteket. Csak androidost néztem, de lehetett bármilyen Galaxy Tab, én nem tudtam megbarátkozni a késleltetéssel. Nem azonnal történnek a dolgok, ahogy rányomok. Olyan fura szar érzés ez, nem tudom így elmondani, de egyáltalán nem tetszik. Nekem nagyon fontos a sebesség egy OS-nél, legyen az vagy telefonra, vagy pc-re, de legyen gyors!
Nem hiába van WP7-es telefonom is.
bon
150-200-ra tippelném. Ha 100 körül lenne akkor már elgondolkodnék a beszerzésén. amúgy 20ezer-ért is láttam már Android tabletett, igaz az ritka szar volt. 😊

bon
Egy kattintás és nincs metro, enyni kibírható.

aate
Nem hinném ,hogy sokkal drágább lenne egy win tablet egy netbooknál vagy egy androidos tabnál. Ezért várom én is a ,, fejlõdést "

aate
A DP-ben még volt megoldás a kikapcsolására, nem kellett volna kivenni és a felhasználok fele ürüm táncot járna.

Én szabályosan megõrülök egy win8-as tablet-ért.Ha itt tetszik desktop-on bele se merek gondolni milyen lehet tableten😊
Touch monitor nem érdekel de egy tablet hmm,be bírnám vállalni ezzel a rendszerrel..

★ 汤姆 李

bon
Photoshop-olt képet? 😊

bon
Nekem van Android-os tabletem, pénzt nem adnék érte, de mivel ingyen kaptam így nem útasíthattam vissza. Windows 8-as tabletem meg nem hiszem, hogy lesz az ára miatt. Bár kitudja ha ingyen kapnék eggyet 😊

aate
Droidos tablet már volt a kezembe, telefon meg van egy Nexus S. Amire kell arra jó Internet - mail média kezelés. De érdekelne egy Windows alapú, ha jól mûködne akkor inkább az, mert mégis csak kompatibilisebb az otthoni géppel.

Az se rossz mondjuk.Nem vagy rá kényszerítve erre.Nekem már volt pár eltérésem windows-tól és mindig csalódtam másban.Soha nem fogok már benevezni olyanra ami nem windows de tényleg izlés kérdése és próba is mondjuk.
Ezt most tesztelted,ez idáig ilyen de droid-ot is tudod tesztelni tudni fogod milyen lesz?

★ 汤姆 李

aate
Akarok majd venni egy tabletet õsszel, ezért vártam a metros javulást,de ha ilyen marad a akkor droidos lesz.

Hát nem tudom így forum post alapján érdekes.Lehet akkor,hogy így lesz.Ezért kell küldeni nekik a problémákat mert ezek szerint már nem sok idõ van vissza.

★ 汤姆 李

aate
RTM-be egy ilyet szeretnék :

bon
Pedig így van, én is olvastam még korábban. A 6 hónap az a kereskedelmi forgalomat jelenti.

[HUN]FaTaL
2 hónap múlva jön az RTM...

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nem DEMO és nem BÉTA. RC! Release Candidate (Release Preview)...

aate
Igaz, így legyen 😊

aate
MSD-n fórum : Windows 8 is expected to RTM around July 21 2012.
Windows 8 General Availability on September 30 2012.
- The latest Windows 8 build is - 6.2.8424.0.120529-1855 ( preRTM )

Office 15 will be available in November 2012.
- The latest Office 15 build is - 15.0.4123.1000 ( from 28.05.2012 )

And.. Windows 7 Service Pack 2 - probably in March 2013.

2 hónap.Hol láttál vagy hallottál ilyet?Szerintem félrevezettek mert itt 2 hónapon belül nem lesz megjelenés

★ 汤姆 李

bon
Pedig van fejlõdés metro appz-ok terén. Sõt tulajdonképpen nem is képezik a rendszer részét, mert külön kell telepíteni õket, így a fejlesztésük is más ütembe folyhat. Tulajdonképpen a Windows 8 verzója érte el az RC-t nem a üzenetek, mail stb alkalamzásoké. Elõfordulhat, hogy a Windows 8 megjelensée után fog elkészülni némelyik végleges változata.

Amúgy írok példát is a metro fejlõdésre, még a nem is egetverõk:
Üzenetek: smile menüpont
mail: ha törölsz vagy mappába helyezel egy levelet rögtön szinkronizálódik a Microsoft servereivel, eddig a CP-ben ezt még kézzel kellett kérni, vagy várni kellett, hogy magától megcsinálja X idõ után.

aate
Ha a hibáktól eltekintek akkor is kiforratlanok a metro alkalmazások. A véglegesig RTM verzióig kb. 2 hónap van ! Túl sok változás nem lesz.

Nem a végleges pedig.Van még 6 akár 8 hónap is megjelenésig.Az sok idõ..

★ 汤姆 李

Mert a W7 build-ek milyenek voltak?Crash-elt minden az is olyan állapotban volt mind ez.Ott még súlyosabb hibák voltak

★ 汤姆 李

DEMO/béta.Mégis mit gondoltok,kaptok egy fullos OP.rendszert?

★ 汤姆 李

aate
Nem trollkodni akartam de az RC számomra már olyan mint majdnem a végleges, extrák nélkül, még apróbb hibákkal lásd win 7 RC. De itt az alkalmazások nem mûködnek megfelelõen vagy lefagynak a funkciójukat nem látják el -olyan mint egy vázlat stádium és ezt akarják a nagy újításként eladni.

[HUN]FaTaL
Nem, nem az, RC.

aate
Még ha teszt verzió, akkor is meg kellene barátkoztatni a felhasználót az új felülettel nem el kedvteleníteni a sok hibával. A metro kivételével sok jó is van, a metro érdekelne ha nem ütköznék sorba hibákba meg gagyi alkalmazás felülettel meg kezeléssel.

aate
Ok, hogy nem végleges de nem hinném.hogy sokat változna eddig is ilyen volt a cp-ben is. 😞 azért már többet kihozhattak volna a a gyári appokból.

bon
Még fejlesztés alatt áll, így nincs okod a felháborodásra, nme kötelezõ használni, rakd fel a messneger-t.

Azért van,hogy teszteljük ha nem tudnád és nem csak itt sírni hanem reportolni is szokás.

★ 汤姆 李

Béta verzió!

★ 汤姆 李

aate
Ez az üzenetek metros app az idegeimre megy, messenger jelez de katasztrofális a kezelése, megosztani meg nem lehet képeket sem fájlokat. A facebbok üzenetek meg meg sem jelenek hiába van csatlakoztatva a fiók. Ha már vannak ezek a kibaszott alkalmazások akkor mûködjenek rendesen !

Jim Morrison
jó neked. Ha már többször nyitok meg új fület van hogy az oldalt behozza, fület nem vált és akkor megkavarodik a rendszer és Teljesen lefagy a windows.

MerlinW:Kicsit kezdem személy szerint szokni, igazából nem sok ok van amiért nem tértem még vissza 7re. Elõször picit gyorsabb a rendszer, bár az elõzõt nagyon belaktam, belassult. Sajnos a BF3 at nem tudtam még telepiiteni, mert a legvégén kifagy és csak a reset gombbal tudok mit csinálni. Másodszor meg a fejlesztés miatt. Az elmúlt 1-2 órában a Visual Studiót nyúztam, néztem a doksikat és arra jutottam hogy nehéz (/nehezebb) ilyen metro alkalmazásokat késziiteni, de már azért vágom a logikáját. Meg én is szeretnék magyar hiirportál olvasót (igen, pl zsindex), és nem biztos hogy meg akarom várni a hivatalosat 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

MerlinW
Flash miatt fagy a rendszer. Minden rendszer, nem csak a W8.

Más: kipróbáltam az RP-t WMWare-en, semmi baj nincs ezzel. Ahogy néztem a Metrot szinte egyáltalán nem kell használni, desktop jobb alsó sarkában is ott a menü (keresés, leállítás, stb). Szóval aki fikázza, az vagy divatfikázik, vagy csak be van gyepesedve és zavarja minden, ami új. Na már most, annak nem kell váltania. Én sem fogok, de csak mert nincs számomra értelme (én vásárlom az OS-t, és nyújt ad a W8 ~10-20k-nyi újdonságot) és nem azért mert bármi probléma lenne vele.

Szóval, csak közhellyel tudok szolgálni: ha nem tetszik nem kell használni. Semmivel sem lesz hátrányban az aki a W7 mellett marad, az sem aki W8-at használ. Igaz több elõnye sincs egyiknek sem. Tehát ízlés, igény, pénztárca/lelkiismeret kérdése.

Azt viszont továbbra is fenntartom, hogy mint minden OS-t, a 3rd party alkalmazások/meghajtók miatt, kiadás utáni 2-3. hónapban célszerû elsõdleges rendszerként használni (itt elsõsorban az átlagfelhasználókat értem - a topik 90%-a). Aki mégis korábban vált, az úgy járt.

[merlinw.org]

én is chromot használok tökéletes

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3

Jim Morrison
más használ chrome ot? szerintem miatta fagyott le már 5-6 szor a rendszer. mikor nem reagál semmi megnyomom a ctrl ált delt, de ekkor bejön a bizonyos kép (tm, lock, stb) de öt meg már nem tudok mire kattintani.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

aate
Na megvan- Mail -naptár -üzenetek- kapcsolatok néven egyben.

aate
lefagyott a kapcsolatok csempe - eltávolítottam, hogy újra telepítsem. De honnan mert a store-ban nincs ? !