Itthon nem döntött rekordot az Újhold
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az elsõ részt DVD-n néztem.....és mivel tudtam, hogy mirõl van szó.... és nem volt már zsákbamacska...most jó-e vagy elalszom a moziban, megnéztük.... miért gond ?
Nem olvastam ezt a könyvsorozatot... hol is tart ??? A 4.-6. kötetnél ??
Nem olvastam ezt a könyvsorozatot... hol is tart ??? A 4.-6. kötetnél ??
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
lerágják 100001-edjére. nem lehet rossz az a csont, ha elõtte 99999-szer lerágták. az nagyon nem véletlen.
te is sok lerágott csontot eszel, csak nem tudtosodik benned.
te is sok lerágott csontot eszel, csak nem tudtosodik benned.
itthon nem döntött rekordot? talán mert béna film. nem sok kedvem van kifejteni most így késõ éjjel kora reggel, de elég bénaság, még lávsztorinak is gyenge
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Egyébként dehogynem döntött rekordot az Újhold. Mikor adtak el akár közel ennyi jegyet is egy hétvégén FELIRATOS filmre? Biztos nagyon régen. 😊
Errõl egy mondás jutott eszembe, minek a második felét idézném:
"...több millió légy nem tévedhet!"
"...több millió légy nem tévedhet!"
Na ja, ha már hasonlítgatunk, akkor lássunk a számok mögé. Az Alkonyat anno egyébként 10 ezer nézõvel indult országosan, és 80 ezernél állt meg. Tehát az elsõ hétvégén nem csak, hogy az elõzõ film teljes nézõszámának 150%-át csinálta az Új hold, de 12szer annyian nézték meg. Ez egyébként világrekord közeli...
1. Az Újhold csak csütörtök éjféltõl, azaz péntektõl futott a mozikban, így a szokásos 4 nap helyett, csupán 3 napja volt ellenben a Jégkorszak 3-al, amit szerda óta vetítettek, így 5 napja volt, illetve 3D-s volt, de egyes források szerint nézõszámban lepipálta, csupán a 3D-s emelt jegyárak miatt volt sikeresebb. A Harry Potter pedig nyári bemutató volt, így nem csak a hétvégén volt forgalma, de egész csütörtökön, illetve a csütörtökre virradó éjféli vetítésen is többen merészkedtek el a célcsoportból, akik túlnyomó része ugye iskolába jár. Amúgy törvényszerû, hogy a jövõ héten erõs csökkenésbe kezd és a Jégkorszak összbevételét talán meg sem közelíti, de majd kiderül késõbb.