6
-
Inquisitor #6 "így nem nagyon lehet rajta variálni,"
Hmmm. Szerintem járj utána :)
Pont az az előnye, hogy szénné lehet variálni. -
krajcsovszkig #5
Az eleje zsír, viszont az interjútól kezdve uncsi, bénán van vége és a szövegek beillesztése is elég fantáziátlan. Ezért egy erős 3.5 csillagot érdemelne, de mivel engem ez nem érdekelt és nem is ide tarozik, ennek ellenére idespammelted, ezért adtam rá 3-mat, de erősen gondolkoztam a 2-n is... :/
Szerintem úgy gondolják, hogy az Android 3 és a Chrome 2 ugyanaz lesz majd valahogy. -
trabiubi #4 szerintem ez az egész azt jelentheti, hogy a chrome-ot fogják az andoridhoz hozzáigazítani. az andorid már piacon van egy ideje, így nem nagyon lehet rajta variálni, szóóóóval... -
Inquisitor #3 OFF: Ennek itt semmi keresnivalója nem volt, de ha már így ... őszintén max. 3.5-öt kaphat a videó, a kompozitálás, vágás és a hang hiányosságai miatt. -
5510 #2 Nézzétek meg és szavazzatok 5 csillaggal! Köszi
http://www.youtube.com/watch?v=mlzHa1aC_50 -
kvp #1 Oszinten szolva eddig sem volt tul nehez egy andoidos telefonra felrakni egy nativ bongeszot, csak az eltero ablakozorendszer jelenthetett problemat. Viszont ha a chrome-hoz az xwin-es es a gdi-s felulet melle irnak android-os gui-t is, akkor gyakorlatilag barmikor telepitheto lesz android-os telefonra is, mint ahogy az opera is felmegy a legtobb telefonra. Hozzateszem, hogy az android gui-ja pedig elvileg felrakhato chrome os ala mint egy kis java-s ablak-ban futo nativ alkalmazas.