47
vodafone 541 telefonról minden
-
Lazy 05 #47 Sziasztok!
Eladom Vodafone 541-es,fekete,teljesen új,egyáltalán nem használt telefonomat( még a fólia is rajta van). Minden tartozékával együtt adom,egy év garanciával. Ára: 12 ezer ft.
Ha érdekel valakit,értesíthet itt is,vagy e-mailen. A címem: [email protected]
Sziasztok! -
qwerty9 #46 Sziasztok! Eladó 1 fekete, 10 hónapig használt, kisebb karcolásokkal bíró vodafone 541. Minden tartozékot adok(12000 ft).Akit érdekel írjon:[email protected] -
vassgaby #45 flashképes egyébként? -
Fugitive #44 Sziasztok! Valaki tudja, hogy hogyan lehet teljes
alapbeállítást nyomni a telóra, ami mindenhol hat?
Még a *#364463# beállításait is vissza nyomja alapra? -
vassgaby #43 Sziasztok ilyen telóm van, de fél év alatt nem jöttem rá,h hogy tudok ékezetes karaktereket írni :D lágyszi segítsetek.
Plusz úgy tudom,hogy gyorsítani lehetne a telót(magát a menüt,alkalmazásbetöltést..mindent) ha szoftvert frissítek rajta. Ezt hogy tudom megtenni.
Köszi előre is -
#42 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a háttérről az órát meg a vodafone dumát hogy lehet eltüntetni, vagy áthelyezni máshova? Kössz -
#41 TurboSim -.- -
tomika0523 #40 valaki segitsen kisütni a wodafone541est -
Fugitive #39 Valaki tud mondani egy a telefon számára alkalmas 320X240-es méretben 3gp-re konvertáló progit? -
Fugitive #38 Megvan a Pc csomag, ha valakinek szintén kell, itt letöltheti:
http://www.alcatel-mobilephones.com/www/content/view/full/16137 -
Fugitive #37 Se kamera, se semmi ként nem kezeli le a gép,
ha valaki megtalálja hol van hozzá progi, tegye itt közkincsé! -
Fugitive #36 A vodafon azt írta, hogy van hozzá program csomagja,
de én azt nem találom a cég honlapján, és nem ismeri fel így a gép. -
#35 segitsetek pls!!!!
Nekem is iylen telóm van, és ugyebár van rajta webcamera...eddig mindig fel ismerte a msn, de most nem. Mit cisnáljak vele? Valami ötlet? -
egaa #34 Üdv!Van valakinek ilyen telefonja,aki el is cserélné számítógép cuccokra?
Akinek igen,az dobjon egy emailt az [email protected] címre,és megbeszéljük a részleteket. -
Grate #33 bocs nem ezt kell beirni hanem *#364463# -
Grate #32 ja és ha több beállítás kéne írjátok be *#36443# és kiad egy csomó beállítási cuccot sőt még rajzolni is lehet! -
Grate #31 figyi all sztem ez egy nagyon jo mobil nincs vele semmi gond a menüje meg nem lassú szerintem :D -
#30 Én is vettem egy ilyen telót szerintem nagyon jó és jól is néz ki én fehérbe vettem és nekem mennek rajta a java játékok és a fotókat lelehet kisebbiteni úgy hogy a mérete ugyan az. -
#29 Sziasztok!
Vettem egy ilyet a kisebbik fiamnak karácsonyra. Szerintem egész jópofa teló. Az érintõképernyõ érzékenységével nincs semmi baj. Az tény, hogy a java lassan töltõdik be, a fotók max. egy gyerek igényeit elégítik ki.
Egy kis segítséget kérnék. Töltöttem le a telóra java játékokat, fel telepünek, benn lesznek a java alkalmazások között, de indítás után (kis idõ múlva) kilépnek/nem indulnak. Ha van valakinek ötlete, azt szívesen venném!
Elõre is köszi! -
#28 "Ár/érték arány - 10 pont"
Ez a lényeg. -
#27 mesélj, hogy 15ezerért milyen feltöltőkártyás mobilt kapsz -
#26 Érdekes egy mobil :D Először azt hittem, hogy gyerek mobil.
15.000ft-ért szerintem elég gyenge egy telefon.
Összegzés: pici, nyomi, drága, lassú, 1.3MP kamera :D
érintőképernyő sem segít a telefon tudásán :DD
Ezen a telón azért megnézném, hogy futna pl. a Prince of Persia classic, ha már a menüje is lassú :D -
#25 végre már vártam -
#24 Mobilarena teszt
Az összegzést kimásoltam:
"Összegzés. Nehéz úgy fikázni, hogy közben tudom, hogy mennyibe kerül. Igazából van egy sereg hibája a telefonnak, kezdve a nem tökéletes érintőkijelzőtől a csapnivaló kamerán keresztül a rettentő lassú Java kezelésig. De ugyanakkor 15 ropogós ezresért kapunk egy QVGA kijelzős, érintésvezérelt, bővíthető memóriával rendelkező, rádiót és zenelejátszót is tartalmazó, Bluetooth képességgel megáldott jószágot, s ez bizony kifejezetten jó vétel. Kedves formája és a nagy színválaszték miatt inkább fiatalos, illetve nőies a termék, feketében abszolút unisex, de a rezisztív kijelző vastag ujjú felhasználók számára nem túl praktikus. Lehetne még csiszolni a terméken, de a kínai MTK platformból ez kihozott a teljesítmény is igencsak figyelemre méltó, ráadásul az a helyzet, hogy még csak azt sem mondhatom, hogy ez vagy az a készülék jobb, mint a Vodafone 541, mert konkrétan ennyi pénzért nincs hasonló jellegű termék a piacon.
Ez a legolcsóbb érintős készülék jelenleg. Ha pedig innen nézem, akkor igenis ajánlott." -
#23 Első komment, plz. -
hitch #22 nekem ilyen tellám van. -
#21 Van itt olyan akinek ilyen telefonja van? -
#20 Itt van róla egy összegzés hogy miket tud. -
#19 thx -
karajjj #18 itt #363-tól van róla egy user-teszt, abból talán le tudsz szűrni valamit -
#17 hmm topic szolljon már erről a teloról -
#16 Keresővel nem találtam,de googlel meglett,köszi h szóltál. -
karajjj #15 van topikja -
#14 Ha már a telefonoknál tartunk,a T-Mobilenál kapható Samsung S5230 tudja kezelni a java fileokat? -
karajjj #13 bazz, harmadik éve van pannonos számlás előfizetésem, ne tudjad már jobban, hogy én mivel jártam jól, meg mivel nem, eddig teljesen korrekt volt a számlázás, havi 2-3 ezret kell fizetnem, amit általában 95%-ban le is szoktam telefonálni -
#12 én 500 Ft-ért vettem
bár az a sima 5230-as :D -
tom235 #11 Szerintem olvasd el a szerződést amit aláírtál, hogy 8k-ért elvihesd, tulajdonképpen kifog derülni, hogy mégsem jártál olyan jól, hacsaknem naponta órákat telefonálsz, akkor lehet, hogy megéri. -
karajjj #10 és? -
tom235 #9 Tegyük hozzá, hogy előfizetéssel. -
#8 hát azért pár dolgot szeretnék megtudni a telóról:D meg amúgy is akinek van ilyen teloja azt megoszthatja mással a tapasztalatit itt