Vodafone 541
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladom Vodafone 541-es,fekete,teljesen új,egyáltalán nem használt telefonomat( még a fólia is rajta van). Minden tartozékával együtt adom,egy év garanciával. Ára: 12 ezer ft.
Ha érdekel valakit,értesíthet itt is,vagy e-mailen. A címem: [email protected]
Sziasztok!
alapbeállítást nyomni a telóra, ami mindenhol hat?
Még a *#364463# beállításait is vissza nyomja alapra?
Plusz úgy tudom,hogy gyorsítani lehetne a telót(magát a menüt,alkalmazásbetöltést..mindent) ha szoftvert frissítek rajta. Ezt hogy tudom megtenni.
Köszi elõre is
Voltam zárás elõtt. _______________
http://www.alcatel-mobilephones.com/www/content/view/full/16137
ha valaki megtalálja hol van hozzá progi, tegye itt közkincsé!
de én azt nem találom a cég honlapján, és nem ismeri fel így a gép.
Nekem is iylen telóm van, és ugyebár van rajta webcamera...eddig mindig fel ismerte a msn, de most nem. Mit cisnáljak vele? Valami ötlet?
www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)
Akinek igen,az dobjon egy emailt az [email protected] címre,és megbeszéljük a részleteket.
Vettem egy ilyet a kisebbik fiamnak karácsonyra. Szerintem egész jópofa teló. Az érintõképernyõ érzékenységével nincs semmi baj. Az tény, hogy a java lassan töltõdik be, a fotók max. egy gyerek igényeit elégítik ki.
Egy kis segítséget kérnék. Töltöttem le a telóra java játékokat, fel telepünek, benn lesznek a java alkalmazások között, de indítás után (kis idõ múlva) kilépnek/nem indulnak. Ha van valakinek ötlete, azt szívesen venném!
Elõre is köszi!
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
15.000ft-ért szerintem elég gyenge egy telefon.
Összegzés: pici, nyomi, drága, lassú, 1.3MP kamera :D
érintõképernyõ sem segít a telefon tudásán :DD
Ezen a telón azért megnézném, hogy futna pl. a Prince of Persia classic, ha már a menüje is lassú :D
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Az összegzést kimásoltam:
"Összegzés. Nehéz úgy fikázni, hogy közben tudom, hogy mennyibe kerül. Igazából van egy sereg hibája a telefonnak, kezdve a nem tökéletes érintõkijelzõtõl a csapnivaló kamerán keresztül a rettentõ lassú Java kezelésig. De ugyanakkor 15 ropogós ezresért kapunk egy QVGA kijelzõs, érintésvezérelt, bõvíthetõ memóriával rendelkezõ, rádiót és zenelejátszót is tartalmazó, Bluetooth képességgel megáldott jószágot, s ez bizony kifejezetten jó vétel. Kedves formája és a nagy színválaszték miatt inkább fiatalos, illetve nõies a termék, feketében abszolút unisex, de a rezisztív kijelzõ vastag ujjú felhasználók számára nem túl praktikus. Lehetne még csiszolni a terméken, de a kínai MTK platformból ez kihozott a teljesítmény is igencsak figyelemre méltó, ráadásul az a helyzet, hogy még csak azt sem mondhatom, hogy ez vagy az a készülék jobb, mint a Vodafone 541, mert konkrétan ennyi pénzért nincs hasonló jellegû termék a piacon.
Ez a legolcsóbb érintõs készülék jelenleg. Ha pedig innen nézem, akkor igenis ajánlott."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
bár az a sima 5230-as :D
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
mondjuk ahoz képest hogy 15 ezer elég sokat tud, bár ennyiér nem tom mijen érintõképernyõje lehet.. csak azért lett ez a teló megcsinálva hogy legyen már egy kurva olcsó érintõképernyõs teló is:D bár elébb-utóbb mind az lesz, már nagyon terjednek, de ha minõségi értinképernyõst akarsz venni akkor nem ilyet veszel, bár azok alapból 40-50 ezer felett kezdõdnek:D
Yo, Bitch!
http://www.youtube.com/watch?v=Hjs2Vjr2r8k
az eredeti alcatelrõl elég sok video van már fent de viszont nem teljesen úgyanaz mint a vodás
http://mobilarena.hu/hir/1_16.html
http://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Vodafone_541.asp
akinek van már ilyen megoszthatna pár dolgot mivel teszt még nem került fel sehova.