16
Slow PC Fighter
-
Apocalipto #16 Nem muszáj ha nem akarod. Amúgy meg tök egyszerű. Elindítod a programot, csinálsz egy visszaállítási pontot, kipucolod amit ki akarsz, csinálsz egy restartot, és ha minden jól megy akkor kikapcsolod a rendszer visszaállítást. -
#15 ez a baj, hogy a windows-nál szükség van ilyen rendszer-visszaállítási pont létrehozására. ezért szánalmas az egész (pedig én is azt használom - még...) -
#14 Köszi a tippet!
Enyhén szólva magához tért a gépem. -
#13 Én rendszer karbantartásra és tisztításra a tuneup utilities 2010 programot ajánlom. A sok díjak, amiket nyert, magáért beszél.
-
#12 ha jól láttam igen úgy:) -
#11 Ez is nagyon jól néz ki, ingyenes, tud magyarul.
Egy dolgot nem találtam: rezidens programként fut? (főleg a spyware és adware írtóra gondolok) -
#10 Én ezt szoktam használni, még nem volt vele problémám és ez is kivakar minden szemet a rendszerből, és még egy kis optimalizáló is van benne. -
piamania #9 KÖszi szépen a vegítséget.Akkor kipróbálom a CCleanert. -
#8 Jól néz ki, a ccleaner viszont ugye ingyenes. Személy szerint még a tune up-ot szeretem használni. -
#7 El kellett volna fogadni amikor a program első indulásnál felajánlja a rendszervisszaállítási pont létrehozását.
Nem véletlen hoz létre magától is a Windows ilyet pl. minden új szoftver telepítésénél, ha összeomlást okoz akkor vissza lehet állítani. -
#6 én egyszer használtam ilyen progit aztán egy "tisztítás" után olyan szép win összeomlás lett a végeredmény, hogy öröm volt nézni..... -
#5 Használj inkább CCleanert, az 100%, hogy megbízható, ingyenes, és ugyanazt csinálja, mint ez.
-
piamania #4 A SLOW-PCfighter gyors, könnyen telepíthető és felhasználóbarát. Gyorsan analizálja a számítógép hibáit: megkeresi és eltávolítja az összes használaton kívüli bejegyzést, amit hibás szoftverek, meghajtó-telepítések, sütik, hibásan eltávolított programok, meghibásodott meghajtók és Windows indítások hoztak létre és amelyek negatívan befolyásolhatják a PC teljesítményét.
Ezek a hibák, programhibák és szükségtelen programok gyors és egyszerű eltávolításával a SLOW-PCfighter felhasználók helyreállíthatják és maximális sebességre gyorsíthatják számítógépüket, ezzel elkerülve a lassulást, a jövőbeli összeomlásokat és rendszerhibákat.
Bocs,ezzel kellett volna talán kezdeni. -
#3 lassú személyi számítógép harcos -
#2 ez mire jó? -
piamania #1 HEllo!
Az lenne a kérdésem,hogy van olyan, aki ismeri ezt a programot?Ha igen,akkor mi a véleménye róla?Én letöltöttem az ingyenes magyar nyelvűt,talált is jó sok s.zart,de azt írja,hogy elhasználtam a 25 írtást,ezért vegyem meg a terméket.Na most ez nem kerül sokba,tehát ha megéri,akkor lehet,hogy megrendelem,de ez függ attól, hogy kinek mi a véleménye róla.Köszi szépen.