16
Slow PC Fighter
  • Apocalipto
    Nem muszáj ha nem akarod. Amúgy meg tök egyszerű. Elindítod a programot, csinálsz egy visszaállítási pontot, kipucolod amit ki akarsz, csinálsz egy restartot, és ha minden jól megy akkor kikapcsolod a rendszer visszaállítást.
  • pyrohun #15
    ez a baj, hogy a windows-nál szükség van ilyen rendszer-visszaállítási pont létrehozására. ezért szánalmas az egész (pedig én is azt használom - még...)
  • Terensz
    Köszi a tippet!
    Enyhén szólva magához tért a gépem.
  • Doomista
    Én rendszer karbantartásra és tisztításra a tuneup utilities 2010 programot ajánlom. A sok díjak, amiket nyert, magáért beszél.
  • Barnabyka
    ha jól láttam igen úgy:)
  • trident
    Ez is nagyon jól néz ki, ingyenes, tud magyarul.

Egy dolgot nem találtam: rezidens programként fut? (főleg a spyware és adware írtóra gondolok)
  • circa
    Én ezt szoktam használni, még nem volt vele problémám és ez is kivakar minden szemet a rendszerből, és még egy kis optimalizáló is van benne.
  • piamania
    KÖszi szépen a vegítséget.Akkor kipróbálom a CCleanert.
  • trident
    Jól néz ki, a ccleaner viszont ugye ingyenes. Személy szerint még a tune up-ot szeretem használni.
  • Narxis
    El kellett volna fogadni amikor a program első indulásnál felajánlja a rendszervisszaállítási pont létrehozását.

Nem véletlen hoz létre magától is a Windows ilyet pl. minden új szoftver telepítésénél, ha összeomlást okoz akkor vissza lehet állítani.
  • w77d
    én egyszer használtam ilyen progit aztán egy "tisztítás" után olyan szép win összeomlás lett a végeredmény, hogy öröm volt nézni.....
  • kuci06
    Használj inkább CCleanert, az 100%, hogy megbízható, ingyenes, és ugyanazt csinálja, mint ez.

• piamania
    A SLOW-PCfighter gyors, könnyen telepíthető és felhasználóbarát. Gyorsan analizálja a számítógép hibáit: megkeresi és eltávolítja az összes használaton kívüli bejegyzést, amit hibás szoftverek, meghajtó-telepítések, sütik, hibásan eltávolított programok, meghibásodott meghajtók és Windows indítások hoztak létre és amelyek negatívan befolyásolhatják a PC teljesítményét.

Ezek a hibák, programhibák és szükségtelen programok gyors és egyszerű eltávolításával a SLOW-PCfighter felhasználók helyreállíthatják és maximális sebességre gyorsíthatják számítógépüket, ezzel elkerülve a lassulást, a jövőbeli összeomlásokat és rendszerhibákat.

Bocs,ezzel kellett volna talán kezdeni.
  • Falcon87
    lassú személyi számítógép harcos
  • Pepsi Twist
    ez mire jó?
  • piamania
    HEllo!

Az lenne a kérdésem,hogy van olyan, aki ismeri ezt a programot?Ha igen,akkor mi a véleménye róla?Én letöltöttem az ingyenes magyar nyelvűt,talált is jó sok s.zart,de azt írja,hogy elhasználtam a 25 írtást,ezért vegyem meg a terméket.Na most ez nem kerül sokba,tehát ha megéri,akkor lehet,hogy megrendelem,de ez függ attól, hogy kinek mi a véleménye róla.Köszi szépen.