12
-
#12 Tudom nem idevag a kerdes de mashol nem nagyon valaszolnak..:)
Megkoszonnem ha tudna valaki segiteni...:D problemam a kovetkezo,
ha teljesen feltoltom az akkumatort 2es fel orat tartja..:( nem keves ez?
baratimnak 6 orat tartja..van egy kis kulonbseg..:( plss segitsetek! :(
-
bracsek #11 Az msi sose volt jó semmire :D -
maaatti #10 Hol marad az MSI? Egy ilyen tesztbe illene beletenni. -
marcee #8 Milyen hosszú garanciaidőre vonatkoznak a megállapítások? Hiszen az alapértelmezett garancia cégenként különbözik, bár plusz pénzért kiterjeszthető mindegyik esetében. Nagyon nem mindegy, hogy 1 vagy 5 év alatt van-e gond minden 3. példánnyal. Kb. 20-30 notebook van az ismeretségi körömben, amiket részben javaslatomra vásároltak, és nagyrészt én tartok karban. 10 év alatt egy winchester halál volt, egy hálókártya pusztult el (alaplap csere). Ezen túl csak az akkumulátorok rakoncátlankodtak. Szoftveres gond persze sok volt. -
tomcsa4 #7 Dell az egy fasz. Bár sok notinál 1 év helyett 3 év garit ad. Ami néha többet ér, mint +200 mhz magonként. :) -
madafakk #6 Én is Toshiba tulajdonos vagyok, és nagyon imádom. De anno ha nem ezt vettem volna, akkor Asus lett volna a másik amit vettem volna. Nálam ezeken kívül még a Dell jöhetne szóba, csak azok 2x ennyibe kerülnek ugyanennyi tudással.. :P -
#5 Jó ez az ASUS F5SL nekem. :) -
#4 Tudtam, hogy Asus noti jó lesz nekem. :) -
tomcsa4 #3 Azért elég gáz, hogy minden harmadik notival gond van. Ennyit a nagy sietségről. -
#2 Asus laptopom szintén. -
#1 Toshiba laptopom 98-óta töretlen lelkesedéssel dolgozik.