Kiberháborúra készülnek a nagyhatalmak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az IT szállító oldaláról. Forrás: http://www.mt-siofok.hu/news.html
Ez látható az egyik Explorer tab-ban, a másikban pedig egy internetes cucc. Tehát valami módon ki van kötve netre ez a gép.
Egyébként US-ben információ is szivárog rendesen. Be akarják tiltani a file-cserélõ programok használatát állami szervezetek és beszállítóinak számítógépein. Az indok: túl sok és érzékeny dokumentum kerül így ki nyilvánosságra. Ars Technica. Filmekben ugye pendrive-on csempészik ki zupa-titkos helyekrõl a dolgokat, hát egy frászt. Apuci hazaviszi laptop, otthon prog fel, mydocumentz megoszt és máris megy kifele.
és én, én is egy kicsit."
de engem nem izgat, amíg a seedet nem nyomja el a kibermatyizásuk. én megmondtam vállalatnál is, hogy beverjük még a bokánkat a távoli infrastruktúrával.
ez a baj, minden nagyobb cég központosít. és ha nincs logisztika / bank / mittomén, akkor a víz / áram hiába van leválasztva. attól még jut el a liszt a pékhez.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Régi, de jó sg cikk.
Molnibalage, az régen volt hogy ezek a rendszerek szeparáltan voltak, ma már nincs így. Igaz most sem direktben vannak netre kötve (jó esetben), de ez csak azt jelenti, hogy plusz 1-2 ugrásra van szükség. Jó példa erre az az FAA jelentés, amiben repülésirányítási rendszerek biztonságáról sírtak. Egyébként be is törtek, de szerencsére csak adatokat loptak, nem küldtek egymásnak gépeket... Ezért készült a jelentés.
Miért ilyen szar ez a világ?
Kara kánként folytatom tanításom.
Most akkor melyek a nagyhatalmak?
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Épp hogy sok minden rá van kötve, épp itt az sg.hu-n volt nem régiben egy cikk, hogy beágyazott kártevõket találtak az amerikai áramhálózatot irányító gépekben, amik alkalom adták hatalmas károkat okozhattak volna.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A sok gyökér film is azt sugallja, hogy neten feltörhetõek a kritikus rendszerek. Ja, persze. Rá sincsenek kötve. Kettõt lehet találni, hogy miért.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Csak arra lennék kiváncsi, hogy ki ellen készülnek fel a háborúra, ha az egész világ szinte már egyé válik... hiszen ez a cél.: NATO, ENSZ stb.
Úgy veszem észre, hogy ezek a háborúk már nem nemzetek között zajlanak, hanem a nagy tõketársaságok harcolnak az egyszerû emberiség ellen. Csak arra lennék kiváncsi, hogy aki ezt tudja.. az miért vesz részt benne.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3