Nőiessé tesznek a műanyagok vegyületei?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
Kara kánként folytatom tanításom.
„[…] – a tiszta lelkiismeret zálogára a tudományban!” IV. ∮Bdl ≡ μ∑\'I+μεd/dt∫EdA » rotH ≡ J+∂D/∂t
A helyzet az, hogy öszöd után nagyon sok ember csalódott, de nem azért, mert nekik hazudtak, hanem mert nem vették észre. Komolyan bárki azt hiszi, hogy a politikus csak azért igazad fog mondani, hogy becsületes legyen? Aki csalódott ilyen módon politikusban, az soha se menjen el szavazni, mert ez azt jelenti, hogy képtelen önmaga számára helyesen cselekedni. Felmerül a kérdés, hogy a szavazók 80%-a azt se tudja, hogy kire/mire szavaz (de azt biztosan)? Igen. Számít ez valahova? Kurvára nem...
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
"És azt már fõ kéne fogni GY. nem azt monta hogy hazudtam, hanem azt hogy hazudtunk! "
Annál inkább! Hazugság minõsített esete: bûnszövetségben volt elkövetve!
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Neked nem csak elgurult. Te is az asztal alatt vagy.
Nyalogatták a zuhanyfüggönyt.<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Nõ: Oszkár! A függönyt nyalod!
Miért van hogy olyanok riogatnak akik megbuktak kémiából meg bioszból is?
Egy szót sem szólnak arról, hogy a kérdéses vegyületeket milyen töménységben és mennyi ideig kapták a delikvensek, vagy hogy belégzés útján vagy a tápcsatornán keresztül,
netántán nem is embereken, hanem kísérleti egereken végzett valaki valamilyen kisérletet, aztán másvalaki meg közreadta a saját elképzeléseinek megfelelõen...
Elképesztõ.
A riogatás CÉLJAI is egyre jobban elõbukkannak, ahogyan az életminõségünk romlik évrõl évre, ebben az egyre fejreállítottabb értékrendû világban
OFF
Epikurosz, gonosz vagy... <#eplus2>#eplus2>, azért megnéztem volna az arcát derék ex-miniszterelnöküknek, hogyan nyúlik a bíró kérdésére. Na persze: én is gonosz vagyok. <#eplus2>#eplus2>
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Mert ott az ügyész bizony a vádlott és a tanúk fejére olvassa múltbeli bûneiket.
http://magyarorszag21.blog.hu/2009/04/16/p1069869 \"Terrorists may attack the open society, but only governments can abolish it.\" (The Pirate Party)
Egyébként meg azon is felhúznád magad ha te lennél bíróságon és egy korábbi hazugságod miatt (mert volt ilyen), meg sem hallgatnának.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
"Timeo Danaos et dona ferentes."
OFF
Most jutott eszembe, és felhúztam magam rajta.
Amikor a kecskeméti bíróságon megjelent Gyurrrrcsány, hogy tanúvallomást tegyen, az a málészájú bíró miért nem kérdezte tõle meg a követlkezõt: "Ön Balatonöszödön kijelentette, hogy hazudtak és trükköztek. Most miért higyjek magának? Mondjon egy érvet, csak egyet."
Az ilyen "kutató" elmehet a fenébe! Egyetemre hülyék is bekerülnek nem is kevesen. Mi a lópikuláért kellene küzdenie test test ellen bárkinek?
A következtetés nem is teljesen alaptalan. <#vigyor>#vigyor> Bolhánál nem tudom, hogy van, de egyes rovaroknál a hallószerv a lábakon feszülõ membrán, amely érzékeli a levegõ rezgéseit. Tehát tényleg megsüketül, ha kitépik a lábát.
"Your search - mémek, imitáció, szocializálódás - did not match any documents."
Micsinájak, ha olyanokat tudok, amit még a google sem?
Ezeket pötyögd be a gúgliba.
Istenem, hogy nekem mekkora jószívem van!
Ezt nem értem! Hogy lehet úgy tönkretenni valakinek az életét hogy szexuálisan aberrált legyen. Mert hogy valaki éhezik és ennivalót lop még megértem. Elitél a bíróság egy súlyos bûncselekmény miatt valakit és a hozzátartózója nyervog hogy miért teszik tönkre az életét?
A társadalomban a melegek természetes elõfordulási aránya kb. 5%. Ezek a natív melegek. Tûréshatáron belül van.
A gond akkor kezdõdik, amikor a bûn rossz politikai irányítás és gazdasági helyzet miatt olyanok is meleggé lesznek, akik amúgy családra, gyerekekre vágynak. De valakik, aljas indokból, tönkre tették az életüket. Itt kezdõdnek a bajok.
Nekem van egy koherencs, alapos és nagyon értékes világképem és ideológiám. Az, hogy te nem ismered teljes egészében, az a te hibád. Egyébként, senkinek sem tetszik, ezt már tudom, mert túl következetes és túl igazságos.
Senki.
Arról volt szó, hogy nem lesznek olyan vadállatok mint a legtöbb és másféle játékok érdeklik inkább öket. Ez csak pozitív szerintem, ahogy elnézem a mai idióta félrenevelt vadállatokat a suliban...
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Van egy bolhám, azt mondom neki, hogy hopp, és elugrik. Kihúzom a lábait, és azt mondom neki, hogy hopp,de nem ugrik: követketetés: ha a bolhának kihúzod a lábait, a bolha megsüketül.
Elõbb meg kéne nézni a 71 kissrácot, hogy vajon melegek lesznek-e nagy korukban, vagy csak kisebb arányban fogják verni a feleségeiket/gyerekeiket/kutyáikat? (Bocsi a példáért, KillerBee, de sajnos tényleg valós probléma.) Ugyanolyan alaptalan feltételezés a melegség, mint az, hogy a Greenpeace-hez csatakoznak.
És ezt pontosan tudták a cikkírók, és ezért adták a nõiessé tevõ mûanyagos címet, hogy olyasmit ültessenek el az ember fejében, ami nagy és felháborító szenzáció. Én ezért pontoztam le a cikket.
Arany szíve anyjának! Mi a lópikuláért tettek régen a mosóvízbe fahamut? Azért mert káliumoxidot tartalmaz ami a vízzel KOH-á alakul ami lúg! Az arab asszonyok is azzal mostak már többezer éve!