2010-ben jöhet a Silent Hill 2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolika217336
Az zsír lesz!!!!!!!

Egy okos ember sohasem sértődik meg, mert ha nála műveltebb bírálja, örül neki, hogy tanulhat tőle, a buta ember sértéseit pedig nem veszi magára.

spoiler 4life (nem játszott az sh2vel..😄)

A film tényleg jó volt, jobb játékadaptációt nem láttam szerintem nem is létezik 😄

Szeretem a cicákat

Tower Guard
Nemám!
Jó lenne ha mondjuk Sean Bean alakitaná a fõszereplõt, aki kap levelet az eltünt feleségétõl (Radha Mitchell), ugye aki a fõszereplõ volt az 1ben és bennrekedt abban a világban... Igaz a sztorit hogy õ ölte meg a feleségét satöbbi, azt nem lehetne visszaadni az sh2bõl, na de LEGALÁBB ennyivel hû lenne a játékhoz.

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

sokkal õrültebb? azért már az elsõ is elég durva volt, nem az a tipikus tinihorror
NEXUS6
Szerintem is. Talán az volt az elsõ igazán felnõtteknek szóló játék. Hát a mondanivalóját nem is nagyon mertem elmondani a barátnõmnek, amikor befejeztem csak ültem percekig elmélázva, mint egy jobb film után. Õ persze ösztönösen féltékeny volt Mariara.
😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

szerintem nem lenne baj, ha csak a motívumokat veszik a játékból, de legalább legyen olyan, mint az elsõ film, szerintem az jó volt (leszámítva a vérfürdõt a végén). ha annál rosszabbat tudnak csak, akkor inkább várnék még két évet a második filmre.

\"The voices are back... Excellent.\"

"a második sh a legjobb a sorozatban, szal nagyön örülnék neki ha nem csesznék el"

tippre nem lesz sok köze a játék történetéhez. nem azért "2", mert a "2"-bõl készül.
Én is azok táborát erõsítem, akik azt vallják, hogy a Sillent Hill volt az edigi legjobb horror játék adaptáció. A játékokat is élveztem. Igaz eddig még csak az elsõ két résszel játszottam, de azoknak is nagyon félelmetes hangulata volt. És a filmben ugyan ezt visszatudták adni.Remélem a második résszel is így fog ez lenni.

Remélem a piramisfejû megint benne lesz <#worship>
a második sh a legjobb a sorozatban, szal nagyön örülnék neki ha nem csesznék el, amennyiben egyáltalán megcsinálják. amúgy az elsõ film hangulatát is nagyon eltalálták sztem, sokkal jobb volt mint a gagyi resident evilek valah is lesznek.

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

Csak azt nem értem, hogy a Roger Avary kiszállt 2007-ben a rendezõvel együtt, mert összevesztek a stúdióval...most akkor kibékültek?
Szerintem meg tuti nem a 2. részt csinálják meg, pedig az a legjobb...de reménykedjünk hátha...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Imádom a játékot is meg a filmet is nem csoda hogy az útobit megvettem dvd-n.
Az elsõ rész is a 3. játékból vett át részeket...
Silent hill 2 a gyengepontom, szóval ezt ne szúrják el....

Végreeeee!!!
In my restless dreams i see that town, Silent Hill!