Szekeres Viktor

2010-ben jöhet a Silent Hill 2?

Rengeteg csalódást okozó és még több nagyon gyenge videójáték-adaptáció látott napvilágot mozifilmben, de a Silent Hillnek viszonylag jó volt a fogadtatása - mind a nézők, mind a kritikusok jobban viszonyultak hozzá, mint az átlagos játékfilmekhez.

A Radha Mitchell és Sean Bean főszereplésével készült Christophe Gans rendezte Silent Hill Amerikában 46 millió, míg a világ többi országában 50 millió dollár bevételt ért el, azonban a rajongók 2006 óta hiába várnak az esetleges folytatásról szóló hírekre.


Ki hitte volna, hogy az első hírek egy kiegészítő embertől fognak érkezni? Paul Jones, a film különleges effektusainak és maszkjainak tervezője a Resident Evil 4. forgatásának helyszínén ejtett el pár információmorzsát a ShockTilYouDrop stábjának, miszerint tavaly, nagyjából egy éve kezdett el dolgozni a storyboardokon, melyeknek és Roger Avary elvetemült ötleteinek köszönhetően a második Silent Hill-film sokkal őrültebb lesz, mint az első.

Jones elárulta azt is, hogy remélhetőleg jövőre elkezdődhet a forgatás. (A stúdió még nem jelentette be hivatalosan az SH2-t.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zolika217336 #14
    Az zsír lesz!!!!!!!
  • Fidolorous #13
    spoiler 4life (nem játszott az sh2vel..:D)

    A film tényleg jó volt, jobb játékadaptációt nem láttam szerintem nem is létezik :D
  • Tower Guard #12
    Nemám!
    Jó lenne ha mondjuk Sean Bean alakitaná a főszereplőt, aki kap levelet az eltünt feleségétől (Radha Mitchell), ugye aki a főszereplő volt az 1ben és bennrekedt abban a világban... Igaz a sztorit hogy ő ölte meg a feleségét satöbbi, azt nem lehetne visszaadni az sh2ből, na de LEGALÁBB ennyivel hű lenne a játékhoz.
  • kukacS3K #11
    sokkal őrültebb? azért már az első is elég durva volt, nem az a tipikus tinihorror
  • NEXUS6 #10
    Szerintem is. Talán az volt az első igazán felnőtteknek szóló játék. Hát a mondanivalóját nem is nagyon mertem elmondani a barátnőmnek, amikor befejeztem csak ültem percekig elmélázva, mint egy jobb film után. Ő persze ösztönösen féltékeny volt Mariara.
    :)
  • waterman #9
    szerintem nem lenne baj, ha csak a motívumokat veszik a játékból, de legalább legyen olyan, mint az első film, szerintem az jó volt (leszámítva a vérfürdőt a végén). ha annál rosszabbat tudnak csak, akkor inkább várnék még két évet a második filmre.
  • winnie #8
    "a második sh a legjobb a sorozatban, szal nagyön örülnék neki ha nem csesznék el"

    tippre nem lesz sok köze a játék történetéhez. nem azért "2", mert a "2"-ből készül.
  • cS6Szi #7
    Én is azok táborát erősítem, akik azt vallják, hogy a Sillent Hill volt az edigi legjobb horror játék adaptáció. A játékokat is élveztem. Igaz eddig még csak az első két résszel játszottam, de azoknak is nagyon félelmetes hangulata volt. És a filmben ugyan ezt visszatudták adni.Remélem a második résszel is így fog ez lenni.

    Remélem a piramisfejű megint benne lesz
  • temes69 #6
    a második sh a legjobb a sorozatban, szal nagyön örülnék neki ha nem csesznék el, amennyiben egyáltalán megcsinálják. amúgy az első film hangulatát is nagyon eltalálták sztem, sokkal jobb volt mint a gagyi resident evilek valah is lesznek.
  • pixx #5
    Csak azt nem értem, hogy a Roger Avary kiszállt 2007-ben a rendezővel együtt, mert összevesztek a stúdióval...most akkor kibékültek?
    Szerintem meg tuti nem a 2. részt csinálják meg, pedig az a legjobb...de reménykedjünk hátha...