16
-
ogreg1 #16 a játék 100 %-on kész van minden 920G , ami elmaradt azt már nem tom felszedni, de mi az utolsó fegyver?????? az Altair kard után????? valaki.... -
#15 Ja, mivel amerikában a GameStopban már árulják egy hete majdnem... -
kovadam87 #14 Milyen szép is ez, hogy xbox-ra már fent van warezon vagy egy hete :D détéeshá pálász angolosan google és kiköpi ;) -
#13 Gazdasági válság van :D -
Fbn Lx #12 "A reneszánsz Itáliában játszódó akciójáték az első olyan számítógépes játék, amely valódi történelmi események alapján készült."
:DASd
jó a cikk. -
Fbn Lx #11 "az Assassin's Creed második kiadása"
szóval ugyanaz a játék lesz, csak újracsomagolva? :D -
#10 "anakronisztikus" Ezt a szép szót beletenni egy magyar mondatba? Gratulálok. -
Kindred Blades #9 Másrészt tegyük hozzá, hogy az Assasin's Creed körülbelül annyi történelmi hűséggel bír, mint amennyi dohánylevél van egy cipőkanálban.
Ami nem vesz el a játék értékéből, csak épp mindig vigyorgás fog el, ha történelemhez hűnek nevezik :) -
#8 "És a WWII témájú játékok mind fikciók?" - nagy részük igen.
Számos, a valóságban megküzdött csatát oldanak meg másképp, készítenek el máshogyan - nem minden aspektusból játszhatod le, nincs ugyanaz az arzenál stb. - és így viszont már csak fikció.
S akkorm ég nem beszéltünk arról, amikor a Világháborúkban anakronisztikus dolgokat művelnek a kommandósok, és társaik.
-
#7 Igen, ezt én sem teljesen hiszem el... szerintem arra gondoltak, hogy az Assassin's Creed-ekben megpróbálják történelmileg pontosan megcsinálni a városokat. -
#6 "...az első olyan számítógépes játék, amely valódi történelmi események alapján készült..."
Bevallom, kevés játékot ismerek, de ezt akkor sem hiszem el. És a WWII témájú játékok mind fikciók? -
#5 hát ez nem tul meglepő :) -
#4 gagyi game. -
#3 Második kiadás? IMHO második kiadás != második rész. Valaminek az újabb kiadása az ua mint az első, csak javítva, bővítve, de tudtammal itt új részről van szó, nem tupírozásról mint pl a Witcher-nél. -
#2 Szerintem is hatalmas sikere lesz. Amennyi újítást beletettek, kritikailag le fogja söpörni az első részt. -
xido #1 Azért azt bele kellett volna tenni,hogy egyelőre csak konzolra,PC-n még márciusig kell várni rá!!